- Letarolná a kínai AI igényeket a Huawei CloudMatrix 384
- Az USA elzárta Kínától az NVIDIA legnépszerűbb AI gyorsítóját
- Két billentyűzettel indít a beviteli eszközök piacán a be quiet!
- Laptop takarítás otthon? Így csináld biztonságosan!
- Ne várd meg, míg kikapcsol! Laptop hőproblémák röviden - Tech Percek #2
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Az USA elzárta Kínától az NVIDIA legnépszerűbb AI gyorsítóját
- Apple MacBook
- Két billentyűzettel indít a beviteli eszközök piacán a be quiet!
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Milyen egeret válasszak?
- Házimozi belépő szinten
- Milyen billentyűzetet vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
JanR
addikt
válasz
X Factor #260 üzenetére
De épp erről írok. Ez a kártya még 400 ezerért is sok lenne, hiaba "nettó" 500, ha van kapcsolat. Túl van árazva egyszerűen és annyival nem jobb. 230 körül vettem annó a 3080 FE-met, mikor még lehetett venni az nvidiatól és már a 30-as szériára is azt mondták, hogy drága.
Most biztosan nem vennék 4080-at, lesz annak még jóval kedvezőbb az ára. A bányászok se veszik meg most akármennyiért. Addig pedig tökéletes a 3080.
Egyébként az olyanok, mint én vagyok/vagyunk a célközönség. Keressük az erős megoldást, de nem kell az abszoltút teteje. 600 ezer nekem pofátlanul magas ár és nem ér meg annyit és nem csak én gondolkodom így. Nem is fogynak túlzottan a vga-k.
Új hozzászólás Aktív témák
ph Az NVIDIA új generációs GPU-ját az ASUS tuningolt ROG Strix kártyájával próbáltuk ki.
- Nvidia Quadro P400/ P600/ P620/ P1000/ T400/ T600/ T1000 - Low profile (LP) + RTX A2000 6/12Gb
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series X 1TB SSD fekete játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- ASUS TUF Gaming B760M-E D4 DDR4 alaplap bontatlan csomagolásban 3 év garancia 27% áfa
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest