- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Xiaomi Mi Box androidos médialejátszó 4K és HDR támogatással
- Azonnali informatikai kérdések órája
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- SONY LCD és LED TV-k
- AMD Navi Radeon™ RX 5xxx sorozat
- 3D nyomtatás
- Intel Core i3 / i5 / i7 8xxx "Coffee Lake" és i5 / i7 / i9 9xxx “Coffee Lake Refresh” (LGA1151)
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
Új hozzászólás Aktív témák
-
jencsikdani
tag
Sziasztok. A redragon K552 Kumura billentyűzetbe esetleg ez a switch [link] belemenne ? Ahogy néztem a cherry oldalán is van eredeti 2 pines, csak onnan nem lehet megvenni.
Illetve a Glorius GMNK TKL billentyűzetről van valakinek esetleg véleménye ? -
jencsikdani
tag
válasz
BBpeter #2025 üzenetére
Jelenleg még nem cserélném le. Sajnos amikor vettem nem voltam benne még ebben a kézműves kategóriában, nem is nagyon tudtam róluk. Most kezdtem el érdeklődni irántuk. Garancia lejárta után akkor majd foam, aztán kiderül ha nem jön be akkor leváltom. Köszi szépen a választ
-
jencsikdani
tag
Sziasztok. Van 1 Redragon K552 Kumura rgb billentyűzetem. Jelenleg még garanciális. Szóval első kérdés, sok eszköznél úgy van ha szétszeded akkor ugrik a garancia. Ennél is? Szeretnék rakni bele foam-ot a jobb hang érdekében. Illetve switch cserét is szeretnék, gondolom ez a garanciát nem befolyásolja. Esetleg tudtok ajánlani switcheket hozzá? (2 pines) Clicky switchet szeretnék, a hangja miatt. Nem szeretném rákölteni az egész billentyűzet árát, de azért olcsót sem szeretnék. Egy 5 ezer könyékén esetleg lehet már találni jókat ? vagy inkább fentebb kéne vinnem a mércét ?
Új hozzászólás Aktív témák
- Eredeti játékok OFF topik
- Konzolokról KULTURÁLT módon
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Politika
- Milyen program, ami...?
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Lexus, Toyota topik
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Fűnyíró topik
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A23/Samsung Galaxy A25/Samsung Galaxy A05s
- LG 32GR93U-B - 32" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDR 400
- AKCIÓ! DELL OptiPlex 3050 asztali számítógép - i5 7600 16GB RAM 256GB SSD GTX 1650 4GB GDDR5
- LG 32GP850-B - 32" NANO IPS / 2560x1440 / 180Hz 1ms / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync / HDR 400
- AKCIÓ! ASUS MAXIMUS VIII HERO Z170 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest