- Új platformra vált a ZONE kézikonzoljával a Zotac
- Új kategóriákat kap a DisplayHDR True Black és a ClearMR
- Készen áll az első 2 nm-es gyártósorok beindítására a TSMC
- Számítási kapacitásban és hardverben gazdag 2025-öt kíván a PROHARDVER!
- A Moore Threads egy profiknak készült grafikus kártyával bővítette kínálatát
- Egérpad topik
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Apple asztali gépek
- Készen áll az első 2 nm-es gyártósorok beindítására a TSMC
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Androidos fejegységek
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Projektor topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
félisten
válasz Neurotoxin #7 üzenetére
Félreérthetően fogalmaztam... én a fejlett hangrendszeres és matt felületű LCD paneles modelleket várom/vártam, nem az OLED-et.
"Csak egy dologtól félek. Ha meghalok, az asszony eladja a gépeimet annyiért, amennyit bevallottam neki."
-
Neurotoxin
őstag
Ugyanaz az LG OLED panel lesz benne, mint az itthon kapható n+1.-ik LG/Samsung modellekben. Maximum, ha árban a többi gyártóval fel tudná venni a versenyt, de a fenti ok miatt ez lehetetlen. 520e Ft-ért mivel nyújtana többet, mint egy C2 pl?
Régen egy jól hangzó márkanév volt itthon, mostmár csak a nagy öregek emlékeznek rá.@pusszycat: 10 éve nem nézek kábelt TV-t, előfizetésem sincs, nem kell. Mikor a Telekomnál kötöttem az otthoni internet szerződést, mindenáron rám akartak sózni valami családi csomagot is. Nem értette az ügyintéző, hogy miért nincs rá szükségem. A szüleim se értik, hogy miért van TV-m, ha nem "tvzek" rajta. Bőven elég az Amazon Prime, Apple TV+, Disney+ és a YouTube....van még néhány 4K Bluray kiadványom, ott a Series X is alkalomadtán, köszönöm, én így 'megvagyok'.
19 éve a PH! lapcsaláddal!
-
Régebben olvastam, h most már tudják nyomtatni az oled paneleket, és jön az olcsóság boldogság. Max. 200.000 FT adok érte. Itt megjegyzem h tv. évente 2x nézek, azt is véletlenül ha valaki bekapcsolva hagyja. Nem fogom nézni a pelenka meg a gomba kenőcs reklámokat. Elkorcsosult egy világ ez.
Xiaomi Poco F6 12 GB/512 GB Titanium :-p , Xiaomi smart band 9 Pro Black [GPS Signal in 2-3 sec.], Laptop Asus Oled Vivobook 16GB/1TB " Azért vagyunk, h legyünk " by pusszycat [175cm/102 kg.-- ∞ ]
-
Joshi
titán
Addig amíg minden "olcsó" OLED tévében az LG panelja van, addig kár itt fordulatról beszélni. Egyedül a Samsung keverte meg az OLED állóvizet a saját QD-OLED paneljával, csak az most még prémiumabb a prémiumnál is. Nyilván sok múlik a képfeldolgozó processzoron, de abba még mindig verhetetlenek a japánok. Japánon természetesen ma már csak a Sony-t és Panasonicot értem. Sharp már nagyon nem japán.
[ Szerkesztve ]
-
félisten
Úgyanúgy fogja támadni Magyarországot, mint a korábban beharangozott, előre irányított hangszórós, illetve matt LCD kijelzős modellek: sehogy.
Jelzem: sajnos.[ Szerkesztve ]
"Csak egy dologtól félek. Ha meghalok, az asszony eladja a gépeimet annyiért, amennyit bevallottam neki."
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest