Hirdetés
- A klasszikus átnevezős trükkhöz nyúl az AMD a mobil Ryzeneknél
- Pánikban a világ a Radeon RX 5000 és 6000 sorozat támogatása miatt
- Az AI miatt biztonságosabb az Android, mint az iPhone
- Hirtelen rájött az AMD, hogy mégsem szűnt meg egy funkció az egyes Radeonokon
- Aggódhatnak a amerikaiak: a Huawei újabb lépést tett a modern AI gyorsítók felé
- AMD Catalyst™ driverek topikja
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- OLED monitor topic
- Miért nem tűnik el soha a kalózkodás?
- iPad topik
- Milyen TV-t vegyek?
- Hogy mi van? A TikTok lett az Xbox ellenfele?
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Milyen alaplapot vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
- 

válasz  Neurotoxin

üzenetére Neurotoxin

üzenetéreFélreérthetően fogalmaztam... én a fejlett hangrendszeres és matt felületű LCD paneles modelleket várom/vártam, nem az OLED-et.   
- 

Neurotoxin őstag Ugyanaz az LG OLED panel lesz benne, mint az itthon kapható n+1.-ik LG/Samsung modellekben. Maximum, ha árban a többi gyártóval fel tudná venni a versenyt, de a fenti ok miatt ez lehetetlen. 520e Ft-ért mivel nyújtana többet, mint egy C2 pl? 
 Régen egy jól hangzó márkanév volt itthon, mostmár csak a nagy öregek emlékeznek rá.@pusszycat: 10 éve nem nézek kábelt TV-t, előfizetésem sincs, nem kell. Mikor a Telekomnál kötöttem az otthoni internet szerződést, mindenáron rám akartak sózni valami családi csomagot is. Nem értette az ügyintéző, hogy miért nincs rá szükségem. A szüleim se értik, hogy miért van TV-m, ha nem "tvzek" rajta. Bőven elég az Amazon Prime, Apple TV+, Disney+ és a YouTube....van még néhány 4K Bluray kiadványom, ott a Series X is alkalomadtán, köszönöm, én így 'megvagyok'. 
- 

Régebben olvastam, h most már tudják nyomtatni az oled paneleket, és jön az olcsóság boldogság.  Max. 200.000 FT adok érte. Itt megjegyzem h tv. évente 2x nézek, azt is véletlenül ha valaki bekapcsolva hagyja. Max. 200.000 FT adok érte. Itt megjegyzem h tv. évente 2x nézek, azt is véletlenül ha valaki bekapcsolva hagyja. Nem fogom nézni a pelenka meg a gomba kenőcs reklámokat. Elkorcsosult egy világ ez. Nem fogom nézni a pelenka meg a gomba kenőcs reklámokat. Elkorcsosult egy világ ez.  
- 

Joshi titán Addig amíg minden "olcsó" OLED tévében az LG panelja van, addig kár itt fordulatról beszélni. Egyedül a Samsung keverte meg az OLED állóvizet a saját QD-OLED paneljával, csak az most még prémiumabb a prémiumnál is. ![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif) Nyilván sok múlik a képfeldolgozó processzoron, de abba még mindig verhetetlenek a japánok. Japánon természetesen ma már csak a Sony-t és Panasonicot értem. Sharp már nagyon nem japán. Nyilván sok múlik a képfeldolgozó processzoron, de abba még mindig verhetetlenek a japánok. Japánon természetesen ma már csak a Sony-t és Panasonicot értem. Sharp már nagyon nem japán.
- 

Úgyanúgy fogja támadni Magyarországot, mint a korábban beharangozott, előre irányított hangszórós, illetve matt LCD kijelzős modellek: sehogy. 
 Jelzem: sajnos. 
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Okos Otthon / Smart Home
- Xbox Series X|S
- Gurulunk, WAZE?!
- AMD Catalyst™ driverek topikja
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sorozatok
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Windows 11
- OTP Bank topic
- További aktív témák...
- 20.000 - tól RÉSZLETFIZETÉS. BANKMENTES. Új noblechairs EPIC műbőr FEKETE - KÉK . 2 év garancia!
- Huawei Watch GT 5 Pro 42mm, 1 Év Garanciával
- Pro Wax 100 gyantamelegítő gép gyantacsomaggal
- Xiaomi Redmi Note 12 Pro 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Új Dell 5330 Latitude 13.3 FHD IPS Touch i5-1235U 4.4Ghz 16GB 512GB Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest

Max. 200.000 FT adok érte. Itt megjegyzem h tv. évente 2x nézek, azt is véletlenül ha valaki bekapcsolva hagyja.
 Max. 200.000 FT adok érte. Itt megjegyzem h tv. évente 2x nézek, azt is véletlenül ha valaki bekapcsolva hagyja.  Nem fogom nézni a pelenka meg a gomba kenőcs reklámokat. Elkorcsosult egy világ ez.
 Nem fogom nézni a pelenka meg a gomba kenőcs reklámokat. Elkorcsosult egy világ ez.  

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif) Nyilván sok múlik a képfeldolgozó processzoron, de abba még mindig verhetetlenek a japánok. Japánon természetesen ma már csak a Sony-t és Panasonicot értem. Sharp már nagyon nem japán.
 Nyilván sok múlik a képfeldolgozó processzoron, de abba még mindig verhetetlenek a japánok. Japánon természetesen ma már csak a Sony-t és Panasonicot értem. Sharp már nagyon nem japán.