Új hozzászólás Aktív témák

• KopaszÁllat

tag

válasz consono #29 üzenetére

Igen, még délután megtörtént a hirdetővel a ''first contact'' via 0670.
    Az általa közölt ár tényleg töredéke az IBM hivatalosan kínált megoldásának.
    Inkább csak szervezési akadálya van, hogy személyes kapcsolatba lépjünk.
    Ha jövő hétre sikerül megszervezni a fuvart és a telefonon ma egyeztetett ár sem indul el felfelé, akkor a jelenlegi felállás szerint ezt a megoldást fogom választani.

Szóval, köszönöm a fórumtársnak, hogy beemelte e hirdetést!

(Annak már kevésbé, hogy a következő hozzászólásában nekiállt bírálgatni...
    Szerintem bárkivel előfordulhat, hogy elönti a SZ@R az agyát, mert méltánytalanságnak érzi a kialakult helyzetet. Természetesen igaza van, káromkodni könnyebb, mint utána nézni a dolgoknak. Ezt nem vitatom!
    Úgy gondolom azonban, hogy hozzászólásaimban itt-ott nyomokban felbukkanó
    trágár kifejezések mindössze a mondanivalóm nyomatékosítását, illetve színessé tételét szolgálták és nem irányultak KONKRÉT SZEMÉLY ELLEN.
    Ha valaki ennyire érzékeny, az a Net-en kívül, a fizikális világban is sok-sok
    felesleges sérülést fog beszedni, mire rájön majd, hogy a Világ - és főként az átlagember - nem az ő elvárásai szerint működik... Erről ennyit.
    Én nem haragszom. PEACE!)

Nem vagyok fösvény de a fizetős megoldás lehetőségétől függetlenül azért még gondolkodhatunk a dologról, nem?

Üdv, Kopasz
    -
    Ui.: Tudom, hogy nem Te írtad ''káromkodni könnyebb, mint ...'' de most nem jut az illető nick-je az eszembe.
    -

Új hozzászólás Aktív témák