-
PROHARDVER!
Az eddig párhuzamosan futó T, X, A és W, valamint R, Z és SL topikokat összevontuk, hogy egy topikban lehessen ezekről a notikról beszélni.
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
totron #125874 üzenetére
Kell mellé TPFanControl.ini fájl, mert alapból nincs hozzá, de az exe mellett forráskódban van. Sajnos tényleg ostoba megoldás, hogy nem szól semmit, ha nincs fájl, csak szimplán bezárja magát.
Illetve ugye kell hozzá a TVicport driver is, ha egy korábbi TPFC installer nem telepítette.
-
válasz
FoxiestFox #121527 üzenetére
És a többi is, amit itt mellékeltem? Vagy azok közül valamelyik jó? Mert ha igen, akkor lehet megoldható. Esetleg még ezeket próbáld meg, ha még nem volt, én ezeket a dual fan megoldásokat ismerem:
byrnes/TPFanControl
nikolasgd/TPFanControl-dual-fan
Shuzhengz/TPFanCtrl2 (ebből dolgoztam)A TPFanControl.log fájlban mi van? Az enyémben ez be van kapcsolva az ini-ben, máshol is be lehet, ha a
Log2File
paramétert 1-esre állítod.Perszs nagyon low level cucc ez, ugye a windows kernelébe beépül a TVicPort, aztán azon keresztül baszkurálja a program a ventiket, szóval simán lehet sajnos kékhalál.
-
válasz
lezso6 #121520 üzenetére
Nem bírtam magammal, sikerült megcsinálnom a független ventilátorvezérlést.
ThinkPad Dual Fan Control (Google drive)
DE NE HASZNÁLJÁTOK RÉGI TPFanControl.ini fájllal, amíg azt nem módosítjátok megfelelően! Ugyanis ennél a verziónál a SMART konfigurációnál az egyes hőmérsékletekhez KETTŐ számot is be kell írni a két venti miatt, a mellékelt ini fájlban így van megadva. De ha sajátot akartok használni, akkor ennek megfelelően írjátok át. Ugyanis ha nincs második szám, akkor az automatikusan NULLA lesz, azaz nem fog működni a második ventilátor, ami túlmelegedést okozhat!
Javítások amiket tartalmaz, legalábbis P16 Gen1 alatt ezeket kellett megcsinálnom a Shuzhengz/TPFanCtrl2 verzióhoz képest:
* alvó mód támogatása, emiatt a Windows 2000 és XP már nem támogatott
* két ventilátor fordulatszámának helyes kijelzéseÉs továbbra is csak saját felelősségre használjátok!
Majd felrakom githubra is forráskóddal együtt, csak ahhoz most lusta vagyok.
-
válasz
FoxiestFox #121444 üzenetére
lezso6haxfancontrol (Google Drive)
Ebben benne van a saját TPFanControl.ini fájlom is, de ugye lehet használni sajátot is.
Ez egy tényleg csak egy haxolt verzió, szóval CSAK SAJÁT FELELŐSSÉGRE.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- iRacing.com - a legélethűbb -online- autós szimulátor bajnokság
- Milyen processzort vegyek?
- Milyen routert?
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Telekom mobilszolgáltatások
- Futás, futópályák
- AI-aranykort jósolnak, tarol az NVIDIA
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- További aktív témák...
- AKCIÓ! Gigabyte Z370M i5 9400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB ZALMAN S2 TG Corsair S650W
- DELL PowerEdge R630 rack szerver - 2xE5-2650v3 (20 mag / 40 szál, 2.3/3.0GHz), 32GB RAM, 55992Ft+ÁFA
- Samsung Galaxy Tab S6 Lite 64GB, Újszerű, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U7310 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- NYÁRI BOMBA AKCIÓK! STEAM, UBISOFT CONNECT, EA APP, XBOX EREDETI KULCSOK 100% GARANCIA
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest