- Tajvani mintára alakíthatná át a chipgyártást Dél-Korea
- MoDT alaplapok 16-magos CPU-val, a Minisforum gondozásában
- Bemutatkozik az ASUS új, belépőszintű gaming notebookja, a V16
- Költséghatékonyságra törekszik a Patriot legújabb, PCI Express 4.0-s SSD-je
- Játékok futtatásán segít a legújabb GeForce driver gyorsjavítása
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Apple notebookok
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- DUNE médialejátszók topicja
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Tajvani mintára alakíthatná át a chipgyártást Dél-Korea
- Xiaomi Mi Box androidos médialejátszó 4K és HDR támogatással
-
PROHARDVER!
Az eddig párhuzamosan futó T, X, A és W, valamint R, Z és SL topikokat összevontuk, hogy egy topikban lehessen ezekről a notikról beszélni.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Apollyon
Korrektor
válasz arcszesz #85465 üzenetére
Nos még meglátjuk, egyszer már mégis lefagyott Unrealoztam, és nem tudom mi történt, de csonttá fagyott úgy, hogy a billentyűzet sem reagált a caps/num lockra, de a kurzort tudtam mozgatni.
Debian stable egyébként az os. Amikor még Manjaro-ztam sok fagyás volt, de a magic sysreq-val ki tudtam lépni konzolba viszont itt ugye a billzet is behalt.
Nálad milyen os van? Nickből van egy sejtésem De mivel neked is T500 van akkor inkább azt mondanám hogy Debian vagy CentOS.
#1) Respect the privacy of others. #2) Think before you type. #3) With great power comes great responsibility.
-
Apollyon
Korrektor
válasz arcszesz #85378 üzenetére
Kipróbáltam köszi, de sajnos nem vált be.
Low-ban akad még a videó és a böngészős görgetés is, viszont 48 foknál lejjebb nem megy. DPM-mel viszont csak 46-47 fok és nem fagy, továbbá teljesítménygond sincs. Thx azért.
Valami más megoldás még esetleg?
#1) Respect the privacy of others. #2) Think before you type. #3) With great power comes great responsibility.
-
Apollyon
Korrektor
válasz arcszesz #85361 üzenetére
Kösz, a tippet, még meggondolom.
Mit jelent a gyatra képminőség? Gondolom nem kásás a képMost nincs előttem a gép, a GPU módot BIOS-ban kell állítani, ugye?
-
Chaser
legenda
válasz arcszesz #85218 üzenetére
nem úgy vettem észre, de majd megnézek egyet jobban
nem fájt tőlük a szemem az tény, de nem olyan jók színben mint a 8540 lg-jeTim82 ha kifejezetten 4:3-as kell, pénz nem számít, elég a gyenge hw akkor akár jó is lehet
nem tudnék már c2d-val napi szinten dolgozni, pedig nekem zömében csak excel táblák és weblapok kellenek a munkához
sztem már 4:3-ra se tudnék visszaszokni pedig volt idő amikor 16:10-re is alig tudtam rászokni utána...de már rég volt, 16:9 legyőzött ez van_tejesen'® joálapotpan'™_-_Hamarosan a hiányból is hiány lesz...by Samus
-
Chaser
legenda
válasz arcszesz #84626 üzenetére
számolgattam, igaz van másik gépem is, de sok idő, mire ha valami kihullik pótlom, az idő pénz, aztán ott van a copófaktor', hogy nem feltétlen azt kapom amit szeretnék és megint csak ment vele az idő...eladogathatnám a többi alkatrészt most, aztán ha szükségem van valamire vakarhatnám a fejemet mekkora állat voltam én ezt a gépet szeretem, jó vele dolgozni, így most kapott egy elég hatékony NBD supportot részemről ha véletlen megunnám akkor meg van két komplett gépem egy rakat pótalkatrésszel, nem sokáig kellene árulgatnom, de még így is bőven 100k-s tescos gép ára alatt vagyok, ami hát na...
metal01 ha írok pm-et nem fogsz gondolkodni ma terveztem eljutok az akkukig
_tejesen'® joálapotpan'™_-_Hamarosan a hiányból is hiány lesz...by Samus
-
Chaser
legenda
válasz arcszesz #84624 üzenetére
lehet lassan fel kéne tennem az eladó dolgaimat én is szívtam ventivel, most a saját gépemhez is el vagyok látva, 5-6 venti és 1 komplett hűtés meg egy teljes gép alaplap nélkül + 1 teljes amiben lap is van...nagy baj így nem lehet pár évig
_tejesen'® joálapotpan'™_-_Hamarosan a hiányból is hiány lesz...by Samus
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Elektromos (hálózati és akkus) kéziszerszámok, tapasztalatok/vásárlás
- Autós topik
- Xbox Series X|S
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- World of Tanks - MMO
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- Elemlámpa, zseblámpa
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Windows 11
- További aktív témák...
- Asus A15 Gamer Laptop eladó ÁR ALATT!!!Ryzen 7 4800H/16GB RAM/1TB SSD/Gtx 1660Ti/ 144Hz
- Lenovo X13 13,3" Gen1 i5-10310U 16GB 512GB SSD, 1 év garancia
- Lenovo Ideapad Gaming 3 15ach6
- HP ZBook Fury 15 G8 Profi Tervező Vágó Laptop -50% i7-11850H 32/512 FHD IPS NVIDIA RTX A2000 4GB
- Új HP ZBook Firefly 16 G10 Profi Tervező Vágó Laptop -50% i7-1355U 16/1TB FHD+ RTX A500 4GB
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest