Hirdetés
-
PROHARDVER!
Az eddig párhuzamosan futó T, X, A és W, valamint R, Z és SL topikokat összevontuk, hogy egy topikban lehessen ezekről a notikról beszélni.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ogard
tag
válasz
Tikakukac
üzenetére
Köszönöm, ha minden kötél szakad én is azt szoktam csinálni. (Azért kérdeztem, mert gondoltam van valami spéci technika, amit nem ismerek.)
Még régebben beszereztem egy ilyen csavarkiszedő készletet, nekem többnyire ez szokott segíteni:
http://www.newark.com/moody-tools/58-0670/screw-extractor-set-slot-philips/dp/02M7851?ICID=mcm-redirect-product
De most se a fúrás, se ez, végül kétségbeesésemben a csavarkihajtót bitként a fúrópisztolyba fogva tettem a csavarfejre, két másodperc alatt kiszedte. Ezután rögtön ezzel fogom kezdeni, az tuti. -
darvinya
titán
válasz
Tikakukac
üzenetére
Akkor szerencsés vagyok T61-el, bár annál leírása szerinti csavar helyett más hosszúságú van/volt, emiatt szerekezeti öntvény menete tőrt.
Menet rögzítőt alkalmaznak olyan helyen, ahol mozgás feszültség keletkezik, azaz szinte mindenhol.
Amit még tudok, hogy lassú forgású közepes nyomaték csavarhúzóval húzzák meg, és oldják ki.
Ha nincs ilyen szerszám, akkor ⅛ fordulat meghúzás, s rögtön oldás, ezzel rögzítő old.
Új hozzászólás Aktív témák
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- Steam Deck
- Milyen videókártyát?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- Milyen notebookot vegyek?
- Ne szórd ki a pénzed pixelekre!
- Miért nem tűnik el soha a kalózkodás?
- Minőségi ugrást hozhat a One új médiaboxa?
- További aktív témák...
- MSI Prestige 14 AI Evo C1M
- Acer 15,6",Intel(2,58Ghz)8-16GB RAM,akár 1TB SSD,jó akku,jó állapot
- ThinkPad 15,6",core i3 6100u(4x2,3Ghz)IntelHD VGA,8-16GB RAM,SSD,Jó akku,nagyon szép állapot
- Asus Zenbook UX333FAC Screenpad 13" i7 10.
- 4K ÉRINTŐS Dell,15,6"core i7 (8x3,3Ghz)GT750 2/4GB VGA,8-16GB RAM,Vil.bill,SSD,jó akku,Win.11,SZÉP
- NJOY Szünetmentes + AVR Horus Plus 2000, 2000VA, 1200W, Line-Interactice, LCD Touch displa PWUP-LI20
- Veszünk: PS5 Fat/Slim/Digital/Pro konzolt, játékokat, Portalt stb. Kérj ajánlatot!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3443
- BESZÁMÍTÁS! Asus B560M i5 10400F 16GB DDR4 512B SSD RX 6600XT 8GB AeroCool DS Cube ADATA 600W
- Bomba ár! Dell Latitude 5490 - i5-8GEN I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest