- Milyen széket vegyek?
- Milyen notebookot vegyek?
- MILC felhasználók szakmai topikja
- Vezetékes FEJhallgatók
- Nagyon nem szokványos módon ment tönkre egy ASML gép Kínában…
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Számítógépház-választás 2025: airflow, kompatibilitás és hibák
- Philips LCD és LED TV-k
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Házimozi belépő szinten
-
PROHARDVER!
Az eddig párhuzamosan futó T, X, A és W, valamint R, Z és SL topikokat összevontuk, hogy egy topikban lehessen ezekről a notikról beszélni.
Új hozzászólás Aktív témák
-
thomasrc
tag
Szerintem nem "eredeti", ha lehet így fogalmazni. Nekem egy gyári német billentyűzetes T420-asom van, ezen cseréltem ki a billentyűzetet magyarra. A klaviatúrát a linkelt eladótól vettem.
Különbségek: A trackpoint gumija jóval puhább és az a kis műanyag elem, amire rámegy más színű. A gombok nyomáspontja egy hangyafasznyit mintha határozatlanabb lenne (puhább gumidómok?), de ennek ellenére nulla különbséget érzek napi használat mellett. A trackpoint kupakja viszont folyton lejött, azt le kellett ragasztanom.
Persze az is lehet, hogy már a Lenovonál is változó minőséget kaptak és nálam egy jobbfajta német volt benne eredetileg, így nem tudom mennyire van értelme összehasonlítani. Markáns különbség egyedül a trackpointnál volt. A műanyag és a gombfeliratok minősége egy-az-egyben ugyanaz.
Szóval ha nagyobb összegeket tudsz ezen spórolni, akkor szerintem bevállalható.
-
Chaser
legenda
ismerek valakit akitől nmb-t vehettél volna újszerűt, akár újat feleennyiért, csak megunta a sok kocsogot' és ilyesmit már nem hirdet

van ugy. billzet, de azt írja gyári, fru is van a hátoldalán
érdemesebb levadászni egy nmb-s t60 szériásat apróról, még ha sz@rrá is van kopva veszel rá 3m matricát 3k-ért, akkor is jobb megoldásszerk:
metal01 igen, és legjobb tudomásom szerint van köztük nmb/alps t60 szériás is
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen autót vegyek?
- Miskolc és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Battlefield 6
- Kuponkunyeráló
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Formula-1
- ASZTALI GÉP / ALKATRÉSZ beárazás
- Milyen széket vegyek?
- Milyen notebookot vegyek?
- MILC felhasználók szakmai topikja
- További aktív témák...
- Dell latitude 5330 i5-12.gen / 8gb ddr4 / 250gb ssd / magyar Bill. (Fedlapja kopott, karcos)
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 4th - i5-8365U I 16GB I 512SSD I 14" FHD Touch I W11 I CAM I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 1st - i7-6G I 8GB I 256SSD I 14" WQHD Sérült I HDMI I W10 I CAM I Garancia
- Asus Vivobook S 16 - 16" 3.2K OLED 120Hz - Ultra 5 125H - 16GB - 1TB - Win11 - MAGYAR -1 év garancia
- Új Bontatlan Lenovo ThinkPad P16v Gen2 Mobil Munkaállomás -50% Ultra 7 165H 32/1TB RTX 2000 8GB 30Hó
- Microsoft Surface Pro 6 fekete
- 142 - Lenovo LOQ (15IAX9) - Intel Core i5 i5-12450HX, RTX 4060 (ELKELT)
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Plus 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3355, 100% Akkumulátor
- Xiaomi 11T 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÖNERŐ NÉLKÜL, 12 RÉSZLETRE ELITRO PC BANKMENTES KAMATMENTES RÉSZLETFIZETÉS
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest