-
PROHARDVER!
Az eddig párhuzamosan futó T, X, A és W, valamint R, Z és SL topikokat összevontuk, hogy egy topikban lehessen ezekről a notikról beszélni.
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
most feltettem a másik vinyómra a a géphez kapott win7-et. fura. nem áll kézre.
azért azt kétlem, hogy _minden más_ igényesebb lenne, de mondjuk itt kell ugye antivírus, meg eleve úgy jött, hogy tele van szemetelve ilyen trial szarokkal.
nekem jobban tetszik az, hogy minden programot kezel egy központi szoftver, ami nézi a frissítéseket, nem csak a biztonsági kiadásokat, hanem az összes telepített szoftverét. konzisztensebbnek tűnik az egész gui is: nem szeretem ezt az össze-vissza lehet kattintani, az ablak bármelyik része ahol szöveg vagy checkbox vagy akár mivan az fókuszt kaphat, aztán nyomozd, hogy hova gépeltél megint. a skype egy bloatware, a pidginnek feleannyi beállítása van, a stardict nem működik rendesen, stb...
két dolog van, ami jobb windows alatt számomra: megy normálisan a QQ messenger, és vannak játékok. ez utóbbi mondjuk nem olyan nagy szempont a hétköznapokra, de azért próbáltam most fel, hogy majd ha esetleg játszani akarok, akkor már csak vinyót kelljen cserélni, és kész.szerk: ja, és most nézem ráadásul, hogy nem hoz lényeges különbséget a win7, most ugyanannyit ír ki akkumlátor időre, mint a linuxmint, ráadásul abban kikapcsoltam a fényerő visszavételét és a hdd downspin-t, itt meg minden alapbeállítással megy.
Új hozzászólás Aktív témák
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Nintendo Switch
- A Galaxy Z Fold7, minden színben és oldalról
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Kuponkunyeráló
- Call of Duty: Black Ops 6
- Mobil flották
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Háztartási gépek
- Tőzsde és gazdaság
- További aktív témák...
- Garanciális MSI Katana GAMER 15,6"240Hz!i5 12500H(16X4,5Ghz)RTX 3060 6 GB VGA,32-64GB RAM/1TB SSD
- Bivaly MAGYAR Lenovo P1 gen2 (Core I7 32 Gb 1Tb 15" 4K 4Gb Nvidia) Laptopom eladó!!!
- HP ProBook 640 G8, 14" FHD IPS Touch, I5-1145G7 CPU, 16GB DDR4, 256GB SSD, WIN 11
- HP ProBook 640 G8, 14" FHD IPS Touch, I5-1145G7 CPU, 16GB DDR4, 256GB SSD, WIN 11
- HP ProBook 450 G7, 15,6" FHD IPS, I5-10210U CPU, 16GB DDR4, 256GB SSD, WIN 11
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max/
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 5 lemezes és digitális felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Gyors, Precíz, Megbízható TELEFONSZERVIZ, amire számíthatsz! Akár 1 órán belül
- Bomba ár! Siemens Simatic Field PG M5 - i7-6820EQ I 8GB I 1TB SSD I 15,6" FHD I W11 I Garancia!
- Bomba ár! Dell Latitude E7240 - i7-4GEN I 16GB I 256SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest