- Melyik tápegységet vegyem?
- A karmos/ujjbegyes fogásokkal nyomulók örömére megjött az Arye szénszálas egere
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- ASUS notebook topic
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Gaming notebook topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- OLED TV topic
- 12V-2x6 kábelt rejtő, fehér VGA-val jelentkezett az MSI
-
PROHARDVER!
Az eddig párhuzamosan futó T, X, A és W, valamint R, Z és SL topikokat összevontuk, hogy egy topikban lehessen ezekről a notikról beszélni.
Új hozzászólás Aktív témák
-
metal01
őstag
Olyankor kuka teljesen. A bluetooth LED felvillan, utána teljes sötétség. Az alaplapot azért zárnám ki, mert egy másik gép (T520) is csinált már ilyet. Ugyanezek az eszközök voltak benne (caddy, HDD, SSD, RAM).
SSD és RAM már volt kiszedve, cserélve és ua. a helyzet. Volt más dokkolón is. Ua. Tápkábel is volt másik. Nem az az oka.Tegnap kivettem a caddy-t a vinyóval együtt és a helyére visszatettem az ODD-t. Párszor ki-be kapcsolgattam, restart és eddig nem jelentkezett a hiba. Úgy gondolom, hogy valahol itt lesz a hiba. Azt nem tudom, hogy a caddy okozhatja-e, vagy a vinyó? :/
Szerk.:
rgeorge: Este tudok írni kódot, amit a warning után dob a SC. Googleben rákeresve semmi... A Sentinel a legutóbbi kiadás.
Új hozzászólás Aktív témák
- Asus rog Zephyrus g14
- Bomba ár! Dell Vostro 3500 - i3-350M I 4GB I 320GB I DVDRW I 15,6" HD I HDMI I Cam I Garancia!
- Bomba ár! Dell Vostro 3560 - i3-3120M I 8GB I 320GB I DVDRW I 15,6" HD I HDMI I Cam I Garancia!
- Bomba ár! Dell Vostro 3550 - i3-2310M I 4GB I 250GB I DVDRW I 15,6" HD I HDMI I Cam I Garancia!
- Bomba Ár! Lenovo ThinkPad T540P - i5-4GEN I 16GB I 240SSD I mDP I 15,6" HD I Cam I W10 I Gari!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 Pro 256GB Midnight Green - 1 ÉV GARANCIA, Kártyafüggetlen, 95% Akkumulátor,MS2148
- Xiaomi Redmi 15C 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Garmin Vivomove 3S Hybrid okosóra Használt, karcmentes állapotban 3 hónap garanciával!
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 128GB Black Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3499
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest