- OLED TV topic
- Milyen videókártyát?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 10***(X) "Zen 6" (AM5)
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
- Videós, mozgóképes topik
- Azonnali notebookos kérdések órája
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Gigantikus fordulatot vett a GeForce RTX 50 Super sorozat törlése
-
PROHARDVER!
Pár mondatban a Lenovo ThinkPad sorozatú laptopjainak a jótállásáról:
Új hozzászólás Aktív témák
-
osztraksajt
őstag
válasz
soldi3r
üzenetére
Tényleg így van hogy:
- Original a bontatlan nem használt,
- Geniue az eredeti és nem utángyártottHogy ez szokásként alakult ki vagy volt rá valami kódex az passz, de 99,9%-ban ez használatos az Ebay listázásoknál. Ha megnézed rengetef "Geniue original" megjelölés is van, mai nem szimpla szóismétlés.
Nekem is mikor a rendelt headsetre írtam hogy ez nem Geniue hanem Fake, sűrű elnézések között azonnal refund lett a vége és kértek hogy ne jelentsem az ebay felé, mert istenbizony csak valami beszállítói hiba lehetett, ők nem tudtak róla.
-
Chaser
legenda
válasz
soldi3r
üzenetére
Angol angol más mint us angol és a kínaiak ha beszélnek valamit akkor us angolt. Nem törvény ez, hogy a genuine szó jelenti csak az eredeti gyárit, de aki olyat árul annál ott van a szó...eddig legalábbis nem láttam ellenkezőjét. Az original meg szinte mindennél ott van ami új. A new, unused szavakat csak leírásban tudják választani, valszeg ezért viszik bele a címbe az originalt is, mert sokan úgy keresnek rá. Itt nálunk se feltétlen jelent az original gyárit, sokszor lehet azt olvasni, bontatlan, "original" csomagolásban. Tehát nem magára a termék gyártójára vonatkozik, hanem a csomagolásra pl.
Az oem meg emlékeim szerint azt jelenti, hogy brand gyártóknak való cuccok akik kész gépeket árulnak. Ez magával vonzza azt is többnyire, hogy nem kapnak gyári csomagolást az alkatrészekhez, hanem bulkben megy a cucc, pl hdd-k, dvd-k, bármi. Ezt mi is használjuk, "oem csomagolás" néven. Én biztos
off_end
Új hozzászólás Aktív témák
- Microsoft Surface Prémium minőségi Érintős Laptop Ultrabook 13,3" -80% i5-7300 8/256 Tűéles Retina
- T14 Gen1 27% 14" FHD IPS i7-10610U MX330 16GB 256GB NVMe ujjlolv gar
- Precision 7560 27% 15.6" FHD IPS i7-11850H RTX A3000 32GB 1TB NVMe ujjlolv IR kam gar
- HP ZBook Studio G8 i7 32GB RAM 1TB SSD RTX A3000/Garancia
- Precision 5560 27% 15.6" FHD+ IPS i7-11800H T1200 32GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3285
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3892, 100% Akkumulátor
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone Xs Max 256GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3537, 100% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 Pro 256GB Midnight Green -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3370,94% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő