- Milyen házat vegyek?
- Projektor topic
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Vezetékes FEJhallgatók
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Sokrétű segédkijelzővel gyarapodott a Corsair portfóliója
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- TCL LCD és LED TV-k
- Merevlemezek megbízhatósága, élettartama
-
PROHARDVER!
Az eddig párhuzamosan futó T, X, A és W, valamint R, Z és SL topikokat összevontuk, hogy egy topikban lehessen ezekről a notikról beszélni.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tin
veterán
válasz
CharlieDrop #51829 üzenetére
semmi, ha szereted 15"-on a teljes billentyűzetet numerikus billentyűzettel, és a nem középre rakott tapipadot.
lenovo szépen évről évre pusztítja lefelé az ibm-es örökséget és követi a "trendi" dolgokat...
-
ielektros
senior tag
válasz
CharlieDrop #51829 üzenetére
Hu hallod. Latnod kellene eloben. Nem tudom kommersz. Nagyon. A samsung notebookjait idezte nekem meg hasonlokat. Sajnos nem csinaltam tenyleg fotokat es minden gepet kutyafuttaban neztem meg a Lenovonal mert siettem egy talalkozora. Utana meg mar nem volt kedvem visszasetalni a vasar teruletenek az atellenes vegere.
De ugy isten igazabol minden laptop amit lattam annak olyan nagyon modern ize volt szamomra. Nem munkagep erzes. De ez igazabol nagyon egyedi feeling. Mindenki mashogy latja. Megmondom oszinten, hogy en szerettem azt az erzest amikor haverok meglatva a W520-at rakerdeznek, hogy miert ilyen oreg gepet hasznalok?
En meg rohogok a csillivilli samsung, asus, medion, toshiba akarmilyen ami pink szinben pompazik.
Most amit lattam minden gyartotol az mar nem az en vilagom. Touch kijelzo van meg a joisten fule mogott is.
Miniszoknyas szoke bukszak sikaltak megallas nelkul a notebook kijelzoket mert mindenhol rohadasig volt az ujjlenyomatItt van par foto, de sokat ne varjatok toluk.. Es raadasul marha lassan masznak fel a dropbox-ba, szoval meg ido kell mire mindegyik fent lesz. IFA2013 kepek.
De az egesz IFA errol szolt. Touch screen notebook, tablet hegyek, LCD, OLED TV. Na meg persze a digitalis bluetooth-os turmixgepek DC inverteres meghajtasu motorral meg ilyenek. Agyhalal
A szellozteto ventilatorral egybeepitett elemmel mukodo vallfa
Új hozzászólás Aktív témák
- HP 255 G7 AMD Ryzen 3 3200U 8GB DDR4, 128GB SSD + 1TB HDD, Windows 11, 15.6 HD laptop
- Lenovo ThinkPad T14 Intel I7 10610U
- Asus TUF Gaming A15 ASUS FA507XU 15,6" FHD 144Hz, R9-7940HS, 32GB, 2x2TB SSD, GeForce RTX 4050
- Dell Latitude 5410 Laptop 14", i5-10310U, 8 GB, 512 GB, Touch, Win11 - B
- BESZÁMÍTÁS! LENOVO LOQ 15IRH8 15 Gamer notebook - i5 12450H 16GB DDR5 1TB SSD RTX 3050 6GB WIN11
- Lenovo Yoga Pro 9 (14IRP8) - Intel Core i9-13905H, RTX 4060
- iKing.Hu - Honor Magic 5 Pro 5G - Használt, újszerű állapotban, ajándék tokkal!
- Bomba ár! HP 255 G7 - AMD A4 I 4GB I 128SSD I HDMI I 15,6" FHD I Radeon I HDMI I W11 I Cam I Gari!
- AKCIÓ! Apple Mac Studio M1 MAX 2022 32GB 512GB számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- LG 55B4 - 55" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest