- Megreformálja az otthoni AI-t a Framework Desktop
- Milyen videókártyát?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Kompakt vízhűtés
- Mégis mi értelme az Xbox PC-nek, ha limitálja a hardverválasztékot?
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Most Kína tiltotta ki a nemrég exportengedélyt kapott AI gyorsítókat?
- TCL LCD és LED TV-k
-
PROHARDVER!
Az eddig párhuzamosan futó T, X, A és W, valamint R, Z és SL topikokat összevontuk, hogy egy topikban lehessen ezekről a notikról beszélni.
Új hozzászólás Aktív témák
-
audi100td
nagyúr
"hurcolós gépnél szerintem nem fog játszani a dokkoló és/vagy külső ODD, ezt meg neked kellene elfogadnod."
1,88kg az SL300 ha nem tévedek, egy kisebb X + USB-s DVD nem hinnem, hogy nagyobb súllyal rendelkezik.
Érdekes dolog ez a tolerancia, úgy tűnik ez a mai liberális világban egy eléggé egyoldalú dolog, bocs ha nem voltam elég PC. Azt is úgy bírom amikor megmondják a tolerancia őrei, hogy mit kell elfogadnom, vicces dolgok ezek. off
Annyit írtam le, hogy nem igazi TP az SL300, ez egy egyszerű tény, nem igen vitatható. Emellett visszakérdeztem, hogy miért is ez a nagy DVD+HDMI fetisizmus, nem kötekedésből csak nem értettem, rajtad kívül szerintem más sem.
"Oké, hogy nem "igazi" TP és gyengébb is a minősége, de ettől miért volna automatikusan szar és lenézendő?"
Hol használtam ezeket a jelzőket?
"nuku dokkolhatóság stb. (mindamellett, hogy ugyanúgy majdhogynem tank-masszivitású notikról van szó)."
És ez hol igaz az SL-re? Egy halom műanyag az egész, mielőtt megjelent az árából R szériás gépet lehetett venni, al-mg vázzal, ultrabay-el, dokkolhatósággal, stb. Egyszerűen hiányzott a lenovo-nak az extra profit, ezért ki kellett adni ilyen hulladékokat ugyanannyiért.
Új hozzászólás Aktív témák
- Megreformálja az otthoni AI-t a Framework Desktop
- Milyen videókártyát?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Autós topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- Xbox tulajok OFF topicja
- iPhone topik
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Linux Mint
- További aktív témák...
- Nagy Teljesítményű Acer Nitro Gamer Laptop 5 (RTX 3070) - GARANCIÁLIS 2026 VÉGÉIG!
- Prémium Hordozható Razer Blade Stealth Gamer Laptop 13" Karcmentes Állapotban
- ASUS ZenBook 14 OLED UM3402 - 14" 2.8K OLED 90Hz - Ryzen 7-5825U - 16GB - 1TB - Win11 - MAGYAR
- Acer Aspire 3 15.6" A315-23-A8DS - AMD 3020e, 8 GB RAM, 128 GB SSD, Win 11 Pro
- ÚJ HP OmniBook Ultra Flip 14"OLED 2,8 K 120Hz - Ultra 7 256V - 16GB - 1TB - 2,5 év gari - MAGYAR
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest