-
PROHARDVER!
Pár mondatban a Lenovo ThinkPad sorozatú laptopjainak a jótállásáról:
Új hozzászólás Aktív témák
-
DarkByte
addikt
válasz
audi100td
üzenetére
X220 talán hivatalosan is megkapta pl. az Ubi minősítést.
Nem azt mondom hogy nem használható a Linux de vannak olyan apróságok amelyek az idegeimre mennek (pl. Gnome multi monitor kezelése valami borzalmas ami nekem fontos kitétel lenne. Ablakok fókuszai néha totál megkeverednek, címsoron át tudok kattintani és felhoz egy másik ablakot. Ez egyébként ez lehet nem is a Gnome sara hanem a fantasztikus Linux-os Java átka). A másik a Flash, ez megint valami borzalom Linux-on.
Egyéb apróságok, pl. Total Commander-nek mai napig nem találtam igazi alternatívát, pedig volt itt Midnight Commander, Krusader, Gnome Commander. A Krusader van eddig legközelebb, de csak azért tegyek fel egy fél KDE motort hogy az menjen, abszurd. Zene hallgatáshoz sem találtam igazi megoldást. Rhythmbox rendszeresen kifagy az AAC-immel amelyek máshol tökéletesen mennek, Banshee felhúz maga alá egy Mono-t tök feleslegesen, raádásul néha ott is vannak olyan egér kezelési gondok hogy ihajj (kereső box-ra nem lehet kattintani csak rátabolni). Most épp DeadBeeF-et használok ami egy foobar kópia de fele annyit sem tud beállítások terén.Win7 RC-vel használtam egy ideig a notit és tudom hogy fele ennyit nem bosszankodtam. Pedig egyébként nem vagyok az a fajta aki egyből feladja, próbálkoztam már sok mindent variálni. De nem az igazi. Egy kicsit a Mac-től is emiatt félek. Linux-al is boldogítottak sokáig hogy tegyem fel meglátom jó lesz. Összességében nem érzem a bizsergést. Használható de valahogyan nekem teljesen elment a kedvem ettől az állandó csavarozgatástól, valószínűleg azért mert szívok én ezzel eleget még kódolok.

Új hozzászólás Aktív témák
- Fujifilm X
- Bestbuy játékok
- Path of Exile (ARPG)
- Pánik a memóriapiacon
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Milyen notebookot vegyek?
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- BMW topik
- További aktív témák...
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L13 G1i - i5-10GEN I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD I HDMI I W11 I Cam I Gar
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L390 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Lenovo ThinkPad X1 Carbon Gen 9 i7-1185G7 32 GB RAM Iris Xe 4k kijelző törésgarancia
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X13 G1- i5-10310U I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- Asus ROG Flow X13 Ryzen 9 6900HS 16 GB DDR5 6400 1 TB SSD RTX 3050 Ti 1920 1200 120Hz
- Lenovo magyar laptop billentyűzetre van szükséged? Akármelyik verzióban segítünk!
- Hutt C6 ablaktisztító robot / 12 hó jótállás
- Apple iMac 19.2 i5-8500 Radeon Pro 560X 4GB 16GB 256GB SSD 21.5" 4K Retina
- HP 200W töltők (19.5V 10.3A) kis kék, kerek, 4.5x3.0mm, 928429-002
- Bomba ár! HP Elitebook 8570P - i5-3340M I 8GB I 500GB HDD I DisplayPort I 15,6" HD I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Egyéb apróságok, pl. Total Commander-nek mai napig nem találtam igazi alternatívát, pedig volt itt Midnight Commander, Krusader, Gnome Commander. A Krusader van eddig legközelebb, de csak azért tegyek fel egy fél KDE motort hogy az menjen, abszurd. Zene hallgatáshoz sem találtam igazi megoldást. Rhythmbox rendszeresen kifagy az AAC-immel amelyek máshol tökéletesen mennek, Banshee felhúz maga alá egy Mono-t tök feleslegesen, raádásul néha ott is vannak olyan egér kezelési gondok hogy ihajj (kereső box-ra nem lehet kattintani csak rátabolni). Most épp DeadBeeF-et használok ami egy foobar kópia de fele annyit sem tud beállítások terén.