- DUNE médialejátszók topicja
- Milyen TV-t vegyek?
- Melyik tápegységet vegyem?
- Androidos fejegységek
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- 16 GB RAM 2025-ben? 🤨 – Ma már tényleg kevés lehet!
- Xiaomi Pad 7 Pro - fél kiló, maradhat!
- Milyen billentyűzetet vegyek?
-
PROHARDVER!
Az eddig párhuzamosan futó T, X, A és W, valamint R, Z és SL topikokat összevontuk, hogy egy topikban lehessen ezekről a notikról beszélni.
Új hozzászólás Aktív témák
-
S_x96x_S
addikt
válasz
Grampy #112150 üzenetére
Amúgy rákerestem - az új Ryzen 5000-es Thinkpad-ek
EMEA-ban ~ Júniusban lesznek elérhetőek
( ha tudsz várni )----------------------
forrás: Notebookcheck-es hír:
Lenovo ThinkPad E14 Gen 3 - which uses the newer AMD Ryzen 5000 chips. / 57 Wh battery /1.64kg / "optional better screen with 100 % sRGB coverage; color gamut has been a sore point for the ThinkPad laptops of the E series till now.""Update: Lenovo gave us the spec sheet of the Lenovo ThinkPad E14 Gen 3. There will be no formal announcement for the ThinkPad E14 G3 - as for availability, Lenovo expects it to be available in June in the EMEA region."
-
S_x96x_S
addikt
válasz
Grampy #112150 üzenetére
> Ha jól rémlik, a Thinkbook nem annyira ajánlott,
> de lehet rosszul tudom.az én "szubjektív" ökölszabályaim
- Ha a megbízhatóság extrém módon fontos: Thinkpad
( mert 1-2 napos kiesés jobban fáj, mint a Thinkpad felára )
- Ha üzletileg bemutatózol: Thinkpad
- Ha irracionálisan piros pöcökegér függő vagy: Thinkpad ( ez jellemző rám .. a 3. Thinkpad-emet koptatom )
- Nosztalgia szempontból : ThinkpadVagyis két hasonló teljesítményű konfig közül - a Thinkpad-el jobban jársz, hogyha meg tudod fizetni ..
A probléma, az, hogy jelenleg a Thinkpad - le van maradva 1 generációval AMD vonalon.
döntést kell hozni, hogy mit áldozunk fel.Én amúgy se értem, hogy Hobbi/otthoni gépnek minek PRO -s processzor és Windows Pro licensz ..
főleg ha egy profi Thinkpad árából
tudsz ~ 2 db Gamer notit venni RTX3060-al.
( azért kettőt, mert az egyik kell tartaléknak! )
Lenovo Legion 5 AMD Ryzen 5-5600H 8GB 512GB SSD 15.6 Inch FHD GeForce RTX 3060 6GB ( ~ 1200Eur )A legnagyobb probléma, hogy most egyáltalán nincs még Thinkpad Ryzen 5000-el a piacon ..
úgyhogy vagy vársz
vagy kompromisszumot kötsz.
vagy intel 11gen -est választasz.mindenesetre 3 év garancia alatt ne vegyél új gépet.
és ha visszaolvasol itt a fórumon, megy az örökös nosztalgia panaszkodás, hogy a jelenlegi Thinkpad-ek minősége .. már nem a régi ..
vagyis érdemes árnyalni a régi ökölszabályt.
de amúgy egy 11Gen -es Inteles gépek ( akár Thinkpad -ban ) szerintem jó döntés.
-
Új hozzászólás Aktív témák
- Kedvező ár! Acer Aspire 7750G laptop (17,3HD+/I3-G2/8GB/500HDD/Magyar/AkkuX)
- Gamer laptop eladó teljesen új bekapcsolva se volt 2025.04.29 lett vásárolva
- ÚJ, GARIS! Dell Latitude 5450 - 14" FHD / Ultra 5 125U / 16GB DDR5 / 512GB NVMe SSD / HDMI 2.1
- Acer Aspire 3 - Netezős laptop (i3 + 256GB SSD + Win 11 + HD)
- ASUS Vivobook Pro 14 OLED - RTX 3050 - R7 5800H - 16GB RAM - 500GB NVME SSD
- Xiaomi Redmi Note 10 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Azonnali készpénzes INTEL CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- Új FULL HD webkamera + Számla
- Huawei P30 Lite 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! Gigabyte H510M i3 10105F 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest