Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• Benyoboy93

csendes újonc

válasz azbest #104932 üzenetére

Köszi a választ!!
    Nos, a kábel adatait azért nem írtam mert én sem tudom pontosan, linkeltem melyikről van szó de gondolom passzív kábel, mivel 3k-ba fájt+szállítás. Nincs benne dedikált VGA, csak az integrált Intel HD 4000, igazából csak netezésre, youtube-ra lenne használva nagy képernyőre átvéve.

Azon a TV-n (SAMSUNG), amin nem működik a miniDP to HDMI átalakító, megpróbáltam mindkét bemenettel, egyikkel sem működött, viszont ami furca, hogy ugyanazon a TV-n PS3 PS4 is működik, mind a kettő HDMI-n, tehát az, hogy tönkre ment volna vihar, vagy áramszünet miatt nem hiszem, csak allergiás erre a kábelre vagy nem tudom :W ... Nyilván váltottam a megfelelő bemenetre, amibe dugtam a kábelt.

A másik TV-n (Panasonic) amit tegnap is próbáltam volt hang is meg kép is, összedugtam semmit nem kellett állítani, vagy a GPU interfészén állítgatni (észlelés, kapcsolódás stb.) egyből felismerte és átváltott és ment. (kép+hang is)

A Samsungon se kép se hang, azt írja, hogy No signal, ugyanakkor a TV érzékeli, hogy a HDMI bemenetbe be van dugva a kábel de a laptop nem "látja", pedig próbáltam, hogy a Intel Grafikus vezérlőpulton a Több megjelenítőre kattintva észlelje de azt írja, hogy: "Több megjelenítő nem észlehető. Ha nem látja a megjelenítőt, ellenőrizzen minden összeköttetést és ellenőrizze, hogy a megjelenítő be van kapcsolva."

Kicsit utánnaolvastam ezeknek a DP portoknak. Így megtudtam, hogy van sima DP port meg kicsit fejlettebb, ++-os. Elvileg a ++-os jobb, mert akár passzív átalakítóval is át lehet vinni a videó+hang jelet nem kell külön kiválasztania a kábelnek, hogy most akkor mit is csináljon vele. Nekem ++-os portom van, szóval tényleg nem értem.. Tanácstalan vagyok, és mi több kicsit dühös is.. Remélem tudtok segíteni a rajtam. Tényleg köszi, előre is! :R

• MrPetya19

addikt

válasz azbest #104932 üzenetére

Ezek.
    Még annyit tennék hozzá, hogy passzív átalakítók esetén nekem néha van ilyen. De általában segít egy kihúz és visszadug. Ha nem akkor ugyanez a kábel másik végén.

Új hozzászólás Aktív témák