- Bődületesen sok szoftverrel kínálja Core CPU-it és Arc GPU-it az Intel
- Tízszer gyorsabban indulhatnak a játékok a Microsoft új csodafegyverével
- Korszakok keverednek a HYTE legfrissebb, lekerekített külsejű házában
- Egy éven belül háromszor csinálta ki saját CPU-ját a Corsair méregdrága PC-je
- Miért fárad gyorsabban az iPhone akku, mint az androidos?
-
PROHARDVER!
Pár mondatban a Lenovo ThinkPad sorozatú laptopjainak a jótállásáról:
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tikakukac
titán
válasz
Frawly
üzenetére
Legfeljebb rápacsálok vele, tanulságnak akkor is jó lesz a topikba, elrettentő példának.
Már sokan megtették előtted, nincs rá szükség
De ennél a kínainál nincs ilyen trükközés, a kollégának is itt felettem tényleges IPS-t küldtek.
Persze, hogy nincs. TOP3 sellertől maxi értékeléssel jött csíkos, TN panel, amihez 3 kör kellett, mire visszakaptam a pénzemet.Tényleg nem kizárt, hogy valami „kici kinai occóért” rátette a kezét valami normális panelszállítmányra, simán előfordulhat, hogy vak tyúk talál szeget.
Jah. A Lenovonak nem sikerült beszállítani rendes kijelzőt, de a sorról kiszortírozva ebayre meg alira került egy spéci áttervezett verzió. Én bírom a sci-fi műfajt
Igaz kicsit olcsónak tűnik, de nem olyan gyanúsan olcsónak, hogy átverés legyen.
Ugye? Ez a lényeg. A nagyon olcsó gyanús. Mit kell tenni? Felárazni a normálisok közé, sőt! Árazd fentebb. Máris bízol a cuccban. Ha tudnád hány PS3-at adtak fel nekem így, ami vagy sosem érkezett meg vagy kitömték szeméttel
A nem totál hülyék nem baromi olcsóra teszik ki a semmit, hanem beszórva a normálisok közé, esetleg picit alá. Nem gyanús, utalsz és szívsz.
Új hozzászólás Aktív témák
- 170 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4090
- magyar billentyűzet - 165 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
- 164 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4090
- Acer Nitro 5 AN515-55
- HP ProBook 450 G7, 15,6" FHD IPS, I5-10210U, 8GB DDR4, 256GB SSD, W11, Számla, 1 év garancia ( olvas
- HP 200W töltők (19.5V 10.3A) kis kék, kerek, 4.5x3.0mm, 928429-002
- Dell latitude, precision, xps, magyar világítós billentyűzetek eladóak
- Apple iPhone 16 Pro Max 256GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- Azonnali készpénzes Intel i5 i7 i9 8xxx 9xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- BESZÁMÍTÁS! HP EliteDesk 800 G1 TWR brand számítógép garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Valami 7 napba telt csak az, hogy az eladó postára adja a panelt. Mellékelt tracking szám nem működik, majd csak 5-10 nap múlva. Már nem nagyon bűzlik az egész, pedig még ide sem ért.
A nem totál hülyék nem baromi olcsóra teszik ki a semmit, hanem beszórva a normálisok közé, esetleg picit alá. Nem gyanús, utalsz és szívsz.