Hirdetés
- Dedikált NPU-t tervezne az AMD?
- És akkor egy fejlesztőstúdió rájött, hogy vissza is élhetne a felskálázással
- Száguld a Meta és a Microsoft, 500 milliárd dollárral lőttek ki az AI-részvények
- Jól áll az ARM-os Windows helyzete, de a játékoknál nem jön az áttörés
- Kínai kézbe kerül a MediaMarkt áruházak tulajdonosa
- Házimozi belépő szinten
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Milyen processzort vegyek?
- TCL LCD és LED TV-k
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- RAM topik
- Azonnali fotós kérdések órája
- Jól áll az ARM-os Windows helyzete, de a játékoknál nem jön az áttörés
- Dedikált NPU-t tervezne az AMD?
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
BRinyo
aktív tag
Ha meglévő 478-as lapot szeretnél fejleszteni, akkor jó lépés lehet egy 3.4(max 20e) körüli proci. Ha kiszámolod, mennyivel kerülne többe egy pci-e kártya, 775-ös lap, ddr2 memó és a proci, pláne megéri. Ha viszont most vennél bármit is, akkor olcsón (~70-80e) kijössz egy alap asus/abit/asrock 945 lappal és egy d820-szal, nameg 2db 512-es ddr2-667 memóval és egy akármilyen pci-e karival. Teljesítményben biztos jobb a d820. Nekem volt anno p4-650-em és jobb volt nála a d820. Meg még húzni is jobban lehetett. Csak az 533-as ram-ok fogták vissza a procit 233-as fsb-nél (~3,3GHz)....
-
csizs
aktív tag
az én álláspontom szerint ebben a procban is, hogy kipróbáltam annyi tartalék van, hogy nem tudom kihasználni.Ezért marad ez!
-
Rover623
félisten
Már miért ne kellene elméletileg sokkal lassabbnak lennie...?
A kétmagos prociban KÉT DARAB TELJES PROCI VAN...a HT pedig az éppen nem használt utasításfeldolgozó egységekből csinál egy második procinak látszó tárgyat...mivel soha nincsen minden egységből szabad készlet, ez a második proci soha nem lesz teljes értékű...ergo lassabb lesz...
Attól még igen jól használható a gyakorlatban... -
csizs
aktív tag
már leegyeztem, de miér fűtene egy 512-es norti?
-
csizs
aktív tag
és mit szóltok ehez a procihoz?Jól megy?Megéri megvenni?
-
ANT
őstag
Nekem ilyen processzorom van. Milyen konvertálási eredmény érdekelne? Ha az össz.időre vagy kíváncsi: nálam 2pass tömörítés aviba Gordian Knot-tal kb. annyi ideig tart, mint a film hossza. (De majd estefelé írhatok pontosabb értéket is, ha érdekel!)
#4-re: a 3,4 GHz-es 478-as nem Northwood, hanem Prescott!
[Szerkesztve] -
csizs
aktív tag
pedig elméletileg nem kellene sokkal lassabnak lennie tösszálas futtatási környezetben.Ennek mi az oka? Egy kicsit elkeserített a dolog, hogy nem is olyan yóóóó ez a 3.4-es, de a 478-asok csúcsa, ha jól emlékszem ugyebár.És ráadásul noorti magos nem is prescott. Van még egy kérdésem a jövőre debütáló 3.6os cerka 512 kessel sokkal lassabb lesz, mint ez az intel, vagy hasonló szinten lesznek. yóó persze az prescoot, dez meg norti, de 512 kesss az már szép.
-
csizs
aktív tag
köszi
-
csizs
aktív tag
Szóval:
Én most veszek egy 478-as 3.4-es intelt. Arra lennék kíváncsi a virtuális szál feldolgozoás sokban lassabb.-e, mint maga a dual magos procik.Persze azonos órajelre és hasonló tulajdonságok alapján kérdezem, nem pedig, hogy van-e gyorsabb nála. Persze fejlettebb technika, de és nagyon kíváncsi vagyok rá.Tudom még nem sok többszálon futó program van, de pl film konvertálásra már használható. Pl az ottnai eredmények érdekelnének. és a többi
Új hozzászólás Aktív témák
- Újabb magyar banknál elérhető a Xiaomi Pay
- Jogász topic
- Sütés, főzés és konyhai praktikák
- A Redmi 15 5G-t power bankként is lehet majd használni
- Arcfelismerő topik
- Battlefield 6 - Bemutatkozik a többjátékos mód
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- Mobil flották
- További aktív témák...
- Intel Core i9-14900KF 24-Core 3.2GHz LGA1700 Box (36M Cache, up to 6.00 GHz) Processzor! BeszámítOK
- Intel Core i7 9700T - 35W TDP - Eladó!
- Intel Core i7 10700 - 4.9 GHz - 8mag/16szál - Eladó!
- Intel Core i5 13400F - 4.6 GHz - 10mag/16szál - Új, 1 év garancia - Eladó!
- Intel Core I9 14900K - 24mag/32szál - Új, 1 év garancia - Eladó!
- Amazon Kindle 10th Generation ébresztős tok
- Konzol felvásárlás!! Playstation 5, Playstation 5 Pro
- Asus ROG Strix G713QE - 17"3FHD IPS 144Hz - Ryzen 5 5600H - 8GB - 512GB - RTX 3050 Ti - Win11
- billentyűzetek - kiárusítás - Logitech, Corsair, ASUS
- Bomba ár! HP Elitebook 850 G3 - i7-6GEN I 16GB I 256GB SSD I RadeonI 15,6" FHD I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest