Aktív témák
-
karib
addikt
válasz
peace&love #8 üzenetére
Nemtom, 3.06 GHz-ről indulnak, nem? Most egy 2.8-as száz rugó felett van. Ez még beletelik egy időbe, mire feleződik. Ma inkább egy felpiszkált 1.8A vagy 2.4B-t érdemes venni, árban azok a legtutibbak. Hozzá valami masszív aktuális lapot. Ezt meg minek háborgatni egy évig? :)
Aztán jövőre alaplap + proci repül, addigra HT és dual DDR (rev2 kiadású lapokkal) orrba-szájba. -
karib
addikt
válasz
peace&love #4 üzenetére
Amúgy milyen procira gondoltál? Csak most jönnek ki... Én úgy látom a dolgot, hogy ma kell venni valami olcsó DDR400-as cuccot (SiS648?) egy 1.8A-val vagy 2.4B-vel, oszt majd ha lesznek normális árban HT-s procik és második szériás dual DDR alaplapok, akkor majd érdemes lesz ugrani... addig meg úgyis teljesen elavul a mai konfig, bármit veszel.
De mondom, ez az én laikus hozzáállásom, nincs szükségem erőműre, ezért nem tudok érdemben nyilatkozni a témában :)
Amúgy nagyon HT-s idők következnek... HyperThreading és HyperTransport :D Vajon melyik megoldást fogják HT-nek rövidíteni? Ráadásul lesz kombó is... VIA asszem csinál majd HT-t alkalmazó chipsetet a HT-s Intel prociknak, nem? Hehe... :D
No, szóljon már hozzá valami P4 guru is! -
karib
addikt
válasz
peace&love #1 üzenetére
Szerintem majd a kétcsatornás DDR cuccok lesznek az igaziak, ott meg már mindegyikben lesz HT támogatás. Most elég nagy totó, hogy vajon melyik fog menni.
Persze ez most nem segít, de ha tudsz várni mondjuk februárig... :D Én addig is maradok az underclockolt Duronomnál :o
Aktív témák
- Milyen légkondit a lakásba?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Nyaralás topik
- Analóg fényképezés
- Nehéz helyzetben az SMIC, régebbi chipet használ az új Huawei laptop
- Android szakmai topik
- Honor Magic V3 - mágikus realizmus
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Steam topic
- További aktív témák...
- REFURBISHED - HP USB-C Dock G4 docking station (L13899-001)
- Bomba ár! Dell Latitude 5310 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Lenovo ThinkPad X270 (16) - i5-7300U, 16GB, 512GB SSD, 12" FULL HD
- AKCIÓ! Apple MacBook Pro 13 2022 M2 8GB 256GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest