- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen notebookot vegyek?
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Melyik tápegységet vegyem?
- Házimozi haladó szinten
- Autós kamerák
- Milyen videókártyát?
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Milyen billentyűzetet vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Klown
aktív tag
Tavaly novemberig voltam előfizetőjük. Akkor még egy Thomson ED3.0-ás VoIP-es modem volt nálam (40/4-es csomaggal) Gondolom, hogy azóta nem változott túl sok minden a modemek terén. Bár akkor azt mondta a szerelő, hogy a legnagyobb (akkor még 120-as) csomaghoz más modemet adnak. (Talán Ubee-t, aka Uborkát.)
Örülök, hogy lépnek valamit, de sajnos mivel a területükön (zömmel a 16. kerületi lakótelepek, Zugló kis része és Hajdúdorog) nem nagyon van jelentős konkurencia (DIGI abszolút nincs, UPC is csak elvétve), ezért nem igazán kell törniük magukat. Én is csak mákkal tudtam a területükön Speciális I.-es kedvezménnyel T-s optikára váltani. (A T is csak Speciális II.-es árakat ad a területükön, tehát nem tekinti veszélyezető konkurenciának.)
Még mindig sajnálom, hogy így elkótyavetyélték a TvNetWork örökségét!
Hiába ugyanaz a tulajdonosi kör, míg az egy jó ár/érték arányú, innovatív szolgáltató volt (warez FTP
, szolgáltatói gamer szerver), addig ez egy kis posvány sufni cég. A TvNetWork-ös örökség ment a DIGI-hez. A HWR-nél meg maradt a lerágott csont...
Üdv: Klown
Új hozzászólás Aktív témák
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Automata kávégépek
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Diablo IV
- Milyen notebookot vegyek?
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- E-roller topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Melyik tápegységet vegyem?
- További aktív témák...
- Western Digital Purple 4TB HA520 - WD43PURZ - Új, bontatlan - Eladó!
- AOC AGON PRO PD49 - 49", OLED, 5120x1440, 240Hz, 1800R, 0.03ms, HDR400 - Új - Eladó!
- GAMER PC: RYZEN 5 5500 ///32 GB DDR4/// RX 6700XT 12 GB /// 512 GB SSD
- Thinkpad X13 Gen3 13.3" FHD+ IPS i5-1235U 16GB 256GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- GAMER PC : RYZEN 5 5600X /// 32 GB DDR4/// RX 6700 XT 12 GB /// 1TB NVME
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S24/Samsung Galaxy S24+/Samsung Galaxy S24 Ultra
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- ÚJ Lenovo ThinkPad X13 Gen 5 - 13.3" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2,5 év gari
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 16/32/64GB RAM RTX 4060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T14s - i7-10G I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest