Hirdetés
- OLED TV topic
- Házimozi haladó szinten
- OLED monitor topik
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- TCL LCD és LED TV-k
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Milyen notebookot vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
mlinus
őstag
Van aki 240mbites netet használ itt?
Milyen modemet adnak mellé? Mennyire stabil a sebesség csúcsidőben? -
Klown
aktív tag
Szia!
Netük stabil, valószínűleg annak köszönhetően, hogy nem használják túl sokan, sőt egyre kevesebben. A TV mellett az szól, hogy kódolatlan DVB-C adás van, ami könnyen osztható, nem kell hozzá box, vagy kártya (prémium csatornákat kivéve), ill. van egész bő kínálatú analóg adás is a régebbi készülékekhez. A műsorkínálat 95%-ban fedi a hivatalos DIGI-ét.
Innentől már a te döntésed, hogy mivel jársz jobban, melyik az olcsóbb!
Üdv: Klown
-
tlala
addikt
Köszönöm, hogy válaszoltál.
Mai hír, hogy több mint 2 éves harcom eredménye, hogy valószínűleg mégis bejöhet a UPC a házunkba.
Azt hiszem, hogy akkor mégis egy UPC 500-as mellett döntök, bár a UPC topikban mintha több panasz lenne, mint itt...
De lehet, hogy az csak a sokkal több felhasználó miatt van - nem tudom. -
Klown
aktív tag
Tavaly novemberig voltam előfizetőjük. Akkor még egy Thomson ED3.0-ás VoIP-es modem volt nálam (40/4-es csomaggal) Gondolom, hogy azóta nem változott túl sok minden a modemek terén. Bár akkor azt mondta a szerelő, hogy a legnagyobb (akkor még 120-as) csomaghoz más modemet adnak. (Talán Ubee-t, aka Uborkát.)
Örülök, hogy lépnek valamit, de sajnos mivel a területükön (zömmel a 16. kerületi lakótelepek, Zugló kis része és Hajdúdorog) nem nagyon van jelentős konkurencia (DIGI abszolút nincs, UPC is csak elvétve), ezért nem igazán kell törniük magukat. Én is csak mákkal tudtam a területükön Speciális I.-es kedvezménnyel T-s optikára váltani. (A T is csak Speciális II.-es árakat ad a területükön, tehát nem tekinti veszélyezető konkurenciának.)
Még mindig sajnálom, hogy így elkótyavetyélték a TvNetWork örökségét!
Hiába ugyanaz a tulajdonosi kör, míg az egy jó ár/érték arányú, innovatív szolgáltató volt (warez FTP
, szolgáltatói gamer szerver), addig ez egy kis posvány sufni cég. A TvNetWork-ös örökség ment a DIGI-hez. A HWR-nél meg maradt a lerágott csont...
-
Coolmat
őstag
Szia!
Mi múlt héten vettük észre, hogy emeltek a csomagunkon, elméletben "80/8 Extra" amink van, most ennyit tud. A honlapjukon persze nem frissítették a kínált sávszélességet, ezért a legnagyobb csomagjuk nem tudni most mennyivel megy, talán 240/24 lehet, inkább kérdezz rá
-
tlala
addikt
válasz
kabelmania27 #369 üzenetére
Köszi szépen.
És a kérdés első része?
Alapból modemet hoznak ha nem kérek routert, vagy van valami nemkívánatos kombó cuccuk is? -
tlala
addikt
válasz
kabelmania27 #367 üzenetére
Köszönöm a válaszod.
A "próbálj meg sima modemet kérni" pontosan mit jelent? Az én logikám szerint ha nem veszek tőlük routert is extra pénzért, akkor csak sima modemet adnak. Vagy előfordulhat az is, hogy valamilyen modem-router kombót adnak akkor is, ha nem kérek routert?
Illetve még annyit, hogy a modemjükhöz lehet hagyományos telefont is csatlakoztatni, ha teló szolgáltatást is rendelek? -
kabelmania27
félisten
Üdv!
Max csomagoknál előfordulhat csúcsidőben lassulás ha túlterhelt a terület, de nem ez a jellemző, ha visszaolvasod a rég hsz-ok láthatod, hogy általában megvan a kínált letöltési sebesség.
Saját routert használhatsz, ügyfélszolgálati irodában vagy telefonon (06-80/811-000) rendeld meg és próbálj meg sima modemet kérni. -
tlala
addikt
Sziasztok,
tervezek előfizetni egy 120 Mbites HWR Hyper internet szolgáltatásra.
Az lenne a kérdésem, hogy a gyakorlatban tényleg hozza ezt a sebességet nálatok, többi felhasználónál?
A másik ami nem világos nekem, hogy ki kell választanom a routert, de ez opcionális (és fizetős). Ez azt jelenti, hogy a kábelmodemet hozzák, és én akár a saját routeremet is használhatom a modem után, ugye?Köszi előre is.
-
Klown
aktív tag
-
Hakim
csendes tag
Szia.
Én is hasonló problémával küzdök. Sikerült megoldani a saját set top box használatát HWR-nél (HBO is van)? Tudnál röviden tanácsot adni? Én odáig jutottam, hogy kártyát nem dekódolják a megvásárolható set top boxot, de CA modulossal elvileg lehetséges, de ott se mindegy a kódolás....
Ha van jó megoldásod, légyszíves oszd meg velem:
Péter Ádám
peteradam21@yahoo.com
06302734033 -
Klown
aktív tag
Szia!
Én a XVI. kerületből vagyok, de ugyanaz a hálózat. Nincs vele különösebb probléma, stabil. Nem olcsó, nem gyors, de legalább stabil. Mondhatni közepesen szar...
Annyi, hogy megemelték a csomagok sávszélsségét a következőkre, csak a honlapot szarják frissíteni:
10/1 -> 20/2
20/2 -> 30/3 (nekem ilyen van)
40/4 -> 80/8
80/8 -> 120/12Az upload-ot könnyű kiszámolni, tizedelni kell a letöltést, s megkapod.
A TV szolgáltatásuk jó, mivel a DIGI kartellcége az I-TV adja. Tehát 90%-ban ugyanaz a csatornakínálat, mint a kábeles DIGI-nél. Még az ára is elviselhető. Ami korrekt, hogy van igyen digitális adás! Tehát nem kell box-ot, vagy modult bérelni súlyos pénzekért, csak ha kell HBO, DIGI Film, poresz. Ill. ott van a kínálat java analógban is, ha valahol még régi, analóg TV van, akkor ahhoz sem kell feltétlen box. De vehetsz hozzá olcsón bármilyen DVB-C box-ot, s nem kell drágán bérelni. Ja és akárhány TV-re leoszthatod ingyen.
Azt szabad tudnom, hogy milyen részen vagy? Valami újépítésű - zuglói - lakópark, hogy ilyen kizárólagos szerződés van?
-
LJ.
tag
Sziasztok!
Új lakásba költöztem, Budapesten a XIV. kerületbe. Sajnos a társasháznak szerződése van, hogy 2 évig csak a HWR szolgáltathat internetet, szóval rájuk vagyok kényszerülve.
Mik a tapasztalatok a szolgálatató terén? Főleg az internet érdekelne, mivel TV-t csak szökőévente nézek, internetből azonban mindenképp a leggyorsabbat szeretném. Mondjuk még ez a 80 Mbits se valami acélos... Mi amúgy a feltöltési sebesség? Mivel csak annyit írnak, hogy 80 Mbits. Nade mi? Kétlem, hogy a feltöltés is ennyi lenne...Köszi a válaszokat
-
Klown
aktív tag
A TV a Digi-től (I-TV, ami a Digi kartell cége) jön. A net a Drávanettől, de ugyanaz a tulaj. Tudtommal az ex TvNetWork tulaj faszié ezek a sufnicégek. A morzsák, amik valami végett nem kellettek a Digi-nek...
Szánalom, hogy ilyen barmok, hogy a Hajdúságból vidd fel a modemet Pestre! Dilettáns banda! Eleve hogy lehetett az ügyfélszolgálatot ilyen messze tenni a szolgáltatási területtől?!
Bárcsak átvenné a Digi az egész kócerájt, ahogy az Aktív1-et!
-
Fricu
tag
Igen, más néven is pörög a buli..
Más a székhely, de a fax-számot már nem írták át, az is Pesten (?) csörög: 890-08981.
A HWR-rel szerződsz, de a TV-t már más számlázza, a Datanet adja a netet, stb.
A lényeg, hogy elkenjék a sz@rt alkalomadtán.
Hát amíg szolgáltatnak, nagyon nem érdekel.. -
Fricu
tag
Docsis3. Még küzdök velük.
A modemet Mac címekkel (nem egy, három!) azonosítják, külön a nethez, a telefonhoz és (talán) a TV-hez.
Most ott tartunk, hogy vigyem fel Pestre, ott 2000-ért megmondják, hogy jó-e a készülék (gyári új, 5 év garival)..
Aztán majd meglátják, de a telefonról mondjak le..az nem fog menni. -
Klown
aktív tag
Szia!
Nem csak Hajdúdorogon szolgáltatnak, hanem jó pár más vidéki helyszínen is, csak nem HWR Telecom néven! A reinkarnációit keresd a következő neveken: LRT-COM, LRT-KTV. Ugyanaz a cég, még a honlapok dizájnja is ugyanaz!
Itt Pesten a XVI. kerületben sincs más alternatíva, annyi, hogy a T optikán szolgáltat, de az még a HWR-nél is drágább...
A Fritz!-nek jó minőségű cuccaik vannak! Valószínűleg működni fog, de függ, hogy Docsis 2-es, vagy 3-as a modem. Ha 2-es, akkor max. 20 mbps fog menni rajta. A felett kell a Docsis 3.
-
Fricu
tag
Saját modemet meg azért szeretnék, mert erre a célra vettem, és mert az ügyintéző azt mondta: "szerinte" nincs akadálya.
Bekötéskor már vakargatták a fejüket, hogy kérdezzem meg majd a hibabejelentőjüket, aki tőlem hallotta először, hogy a saját általános szerződési feltételeik szerint lehet saját modemet használni!
Nekem azért lenne jó a saját modem (Fritz!Box), mert az kezeli a telefont is, üzenetrögzítő, fax, DECT, Wifi, Voip telefon és még sok minden egyben, nem kell további dobozokat, kábeleket kerülgetnem.
üdv -
Fricu
tag
Ahol van más, van választék, ott én sem biztos, hogy őket választanám.
Hogy mi a kötődésük pont Hajdúdoroghoz nem tudom, de tény, hogy vidéken csak itt szolgáltatnak.
Az egész hátterük zűrös, áttekinthetetlen.
Szerződést a HWR-el kötsz, a tv-t az i-Tv-től, a netet megint mástól kapod.
Itt azonban nincs más, csak a nagy T.
Eddig 10-es csomagunk volt náluk, a DSL 6-7-el állt fel, ebből jó ha lett 5M-ás letöltés. Hét végén még annyi se.
Reklamálásra azt mondták, hogy 1M a garantált..
Most jár le a hűség, kötnék újra, 20 M-ra, de tájékoztatnak, hogy a garantált annál is 1M!!
Ezzel az erővel 100M-át is hirdethetnének..
Ez van -
Klown
aktív tag
válasz
he7edik. #350 üzenetére
Az adók kiszedegetése egész jól megy, de a pótlás már igencsak nyögvenyelős, amire a DIGI sokkal jobban figyel! A BBC Entertainment helyére betette a Davinci Learning-ot. Arról nem is beszélve, hogy a Duna TV hangja már megint csak sztereó a Dolby Digital helyett! (Adok is fel majd jegyet az ügyfélszolgálatnak.)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- OLED TV topic
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- PlayStation 5
- Milyen routert?
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Házimozi haladó szinten
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- OLED monitor topik
- Red Dead Redemption 2 (PC)
- További aktív témák...
- ÚJ Lenovo Yoga Slim 7 - 14.5" 3K OLED Érintő 90Hz - Snapdragon X Elite - 32GB - 1TB - 2,5+év gari
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy Note 10+/Samsung Galaxy Note 20/Samsung Galaxy Note 20 Ultra
- OLCSÓBB!!! Dell Latitude 7420 és 7420 All-In-One i7-1185G7, Intel Iris Xe Graphics, 16GB, 256GB-2TB
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U757 - i3-7GEN I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
- Azonnali készpénzes AMD Ryzen 1xxx 2xxx 3xxx 5xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest