Hirdetés
Aktív témák
-
vicces
addikt
tisztelt szakik!
ma délelött ugy döntöttem, hogy kell egy lyuk a gépem tetejére.
szétszedtem. levittem a tetőt a pincébe. most költöztünk uj házba, és ki ment a fejemből, hogy a satu még sehol sincs.
gondoltam nem baj. találtam egy ocska furót, és elkezdtem a tetőt átfurkálni. hát elég gáz volt, főleg ugy, hogy nem volt a tető lefogatva.
ezt egy idő után meguntam. találtam egy csempe ''lyukasztot''. a mérete pont megfelelő lett volna. nem tudom a pontos nevét, de ezzel szoktak pl. a konektoroknak lyukatvágni a csempéken.
beraktam a fúróba. gondosan beállitottam a furo forgásirányát, hogy nehogy kiakadjon a kör vágó..:).
elkezdtem nyomatni. rohadt büdös égett szag. a festék a másik oldalon befeketedett. és csak nem eset ki a lemezke. persze mondanom se kell a kezdetleges kör forma rohadt csámpásra sikerült. ..
most ott tartok, hogy még talán meg lehet menteni a dolgot. viszont reszelőt se találtam ,ami kör formájú lenne. holnap veszek egyet.
a kérdésem az lenne, hogy jelenleg kb fél centit kéne a kör széléig lereszelnem, és aki már csinált ilyet az tudja mennyi meló. na szóval ez lenne:
szerintetek ez még sokáig fog tartani, egy reszelővel??
vagy inkább keressek egy lakatost valahol?
Aktív témák
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 256GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3919
- Jó ÁRON ELADÓ! Üzleti HP Elitebook 1040 G9 Laptop! / i5-1245U 16GB 256GB FHD
- Amazon Kindle 10th Generation ébresztős tok
- MacBook Pro 14" 2023 M3 Pro 12/18 mag, 36 GB RAM, 512GB SSD - 27% ÁFA 0372AB
- LG 77C4 - 77" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - 1000 Nits
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest