Hirdetés

Aktív témák

• vicces

addikt

tisztelt szakik!

ma délelött ugy döntöttem, hogy kell egy lyuk a gépem tetejére.
    szétszedtem. levittem a tetőt a pincébe. most költöztünk uj házba, és ki ment a fejemből, hogy a satu még sehol sincs.
    gondoltam nem baj. találtam egy ocska furót, és elkezdtem a tetőt átfurkálni. hát elég gáz volt, főleg ugy, hogy nem volt a tető lefogatva.
    ezt egy idő után meguntam. találtam egy csempe ''lyukasztot''. a mérete pont megfelelő lett volna. nem tudom a pontos nevét, de ezzel szoktak pl. a konektoroknak lyukatvágni a csempéken.
    beraktam a fúróba. gondosan beállitottam a furo forgásirányát, hogy nehogy kiakadjon a kör vágó..:).

elkezdtem nyomatni. rohadt büdös égett szag. a festék a másik oldalon befeketedett. és csak nem eset ki a lemezke. persze mondanom se kell a kezdetleges kör forma rohadt csámpásra sikerült. ..
    most ott tartok, hogy még talán meg lehet menteni a dolgot. viszont reszelőt se találtam ,ami kör formájú lenne. holnap veszek egyet.
    a kérdésem az lenne, hogy jelenleg kb fél centit kéne a kör széléig lereszelnem, és aki már csinált ilyet az tudja mennyi meló. na szóval ez lenne:

szerintetek ez még sokáig fog tartani, egy reszelővel??
    vagy inkább keressek egy lakatost valahol?

Aktív témák