Hirdetés
- Milyen processzort vegyek?
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Home server / házi szerver építése
- OLED TV topic
- OLED monitor topic
- Hivatalosan is elkezd védekezni az Intel csodafegyvere ellen az új Geekbench
- Androidos tablet topic
- HDD probléma (nem adatmentés)
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Azonnali processzoros kérdések órája
Aktív témák
-
vicces
addikt
tisztelt szakik!
ma délelött ugy döntöttem, hogy kell egy lyuk a gépem tetejére.
szétszedtem. levittem a tetőt a pincébe. most költöztünk uj házba, és ki ment a fejemből, hogy a satu még sehol sincs.
gondoltam nem baj. találtam egy ocska furót, és elkezdtem a tetőt átfurkálni. hát elég gáz volt, főleg ugy, hogy nem volt a tető lefogatva.
ezt egy idő után meguntam. találtam egy csempe ''lyukasztot''. a mérete pont megfelelő lett volna. nem tudom a pontos nevét, de ezzel szoktak pl. a konektoroknak lyukatvágni a csempéken.
beraktam a fúróba. gondosan beállitottam a furo forgásirányát, hogy nehogy kiakadjon a kör vágó..:).
elkezdtem nyomatni. rohadt büdös égett szag. a festék a másik oldalon befeketedett. és csak nem eset ki a lemezke. persze mondanom se kell a kezdetleges kör forma rohadt csámpásra sikerült. ..
most ott tartok, hogy még talán meg lehet menteni a dolgot. viszont reszelőt se találtam ,ami kör formájú lenne. holnap veszek egyet.
a kérdésem az lenne, hogy jelenleg kb fél centit kéne a kör széléig lereszelnem, és aki már csinált ilyet az tudja mennyi meló. na szóval ez lenne:
szerintetek ez még sokáig fog tartani, egy reszelővel??
vagy inkább keressek egy lakatost valahol?
Aktív témák
- EAFC 26
- Crimson Desert
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- PlayStation 5
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Milyen processzort vegyek?
- Autós topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- További aktív témák...
- Eladó Samsung Galaxy A55 5G 8/256GB fekete / 12 hónap jótállás
- Kezdő Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 6700 / 16GB DDR4 / GTX 1650 Super / 500 SSD
- AKCIÓ! ÚJ ASUS TUF GAMING Geforce RTX 5080 OC Edition 16GB VRAM Ray Tracing DLSS4
- MikroTik CCR2004-16G-2S+
- Vállalom Xianomi Okos kamerák, szoftveres javíttását
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest