Hirdetés
- Milyen TV-t vegyek?
- Projektor topic
- 3D nyomtatás
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Picit gazdaságosabb és halkabb lett a PlayStation 5 Pro legfrissebb verziója
- TCL LCD és LED TV-k
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen videókártyát?
- Google Chromecast topic
- Új versenyző áll rajtvonalhoz a tápok világában
Új hozzászólás Aktív témák
-
GreatL
őstag
Az a baj hogy ez így használhatatlan. Tudják ezt az amcsik is, nem véletlenül szívatták meg a Huaweit.
-
janos68
aktív tag
Én azzal kezdtem,hogy az összes Microsoft alklalmazást letöröltem a P40-ről.Egyedül a gugli keresőt szoktam használni,a többire nincs szükségem.
-
Graphics
Jómunkásember
válasz
LosBlancosRM
üzenetére
Csomó más app is említve van, sehogy nem jön ki az MS promó ez alapján.
WPS is ott van, Opera is.
De tény, sokszor van MS app említve, de a nagyobb alternatíva tényleg ők is. -
Somatom
veterán
Google Pay alternatíva? Nem esett szó a Huawei NFC -s órákkal történő érintős fizetésről.
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
válasz
LosBlancosRM
üzenetére
Az ms-nek van engedélye, hogy bizniszeljen a Huawei-el, lásd Huawei laptopokat windózzal árulják (meg van engedélye a Qualcommnak, Intelnek stb.).Csak a guglinak nincs engedélye hozzá, ezért bukja a Huawei a gms-t, és ebből a célzott tiltásból látszik, hogy az igazi cél a Huawei mobilrészlegének kinyírása volt. Pontosan tudták, hogy a gms-re épített nyugati mobilkommunikációs rendszerekben elég a gms-től eltiltani egy márkát, az abban a régióban életképtelen lesz. Ezt már kitapasztalták a nyugati mobilozók kínai belpiacos telefonokkal való használati szokásaikból: mindenki azonnal telepítette a gms-t. Sőt egy idő után látva a piaci igényt már a kínai webáruházak ajánlották fel, hogy ha igényli a vevő, gms-el küldi a telefont.
-
LosBlancosRM
őstag
Cikk végéről hiányolom a promótert. MS appok azt a benyomást keltik, hogy ők reklámoznak, viszont nem látom, hogy jönnének össze a Huawei-jel.
-
A google push üzenetek kezelése csak kerülő úton hozható össze, közel sem 100% stabilitással, de amúgy van róla cikk, és topic is kapcsolódik hozzá. A mostani cikk vsz inkább csak alkalmazás alternatíva bemutató, és nem csak Huawei-re.
Igaz gms-el, de hasonlóan van kialakítva nálam az sw háttér a google,xiaomi szoftverek, szolgáltatások gyomlálása után. -
spect80
őstag
hiányolom a felhőszolgáltatás alternatívákat, illetve általában a Google push üzenetek kezelését, amire nem nagyon van megoldás, ha jól tudom.
Új hozzászólás Aktív témák
- OpenMediaVault
- Milyen TV-t vegyek?
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Tőzsde és gazdaság
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Képregény topik
- PlayStation 5
- Projektor topic
- Tiltott témává tenné Kína az öngyilkosságot az AI számára
- 3D nyomtatás
- További aktív témák...
- Olcsón! LG 34WR55QC-B 100Hz 21:9 UltraWide USB-C PD Machez is! Gari: 2027.áprilisig.
- Liquid Freezer III 360 - használt, garancia: Alza 2031.02.16-ig - ALKUKÉPES.
- Asus Rog Strix G513 144hz Laptop Eladó!
- Mobil LTE hotspot router TP-Link M7200 V4 4G/LTE 150Mb/s,WiFi 2,4GHz 300M
- Four Connect Stage2 2x10mm2 prémium hangfalkábel Nakamichi banándugókkal
- HP EliteOne 800 G6 All-in-One i5-10500 32GB 1000GB 24" Érintőkijelző!! 1 év garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÚJ HP ProBook 445 G11 - 14" WUXGA - Ryzen 5 7535U - 16GB - 256GB - MAGYAR - 2+ év garancia
- Apple iPhone 13 Mini 128 GB Fekete 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3892
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
. Ha olyan alkalmazást akarsz használni, ami nem akar google keretrendszer nélkül menni arra ott van a GBox(ezzel még push notik is jönnek
)