Hirdetés
- Dedikált NPU-t tervezne az AMD?
- És akkor egy fejlesztőstúdió rájött, hogy vissza is élhetne a felskálázással
- Száguld a Meta és a Microsoft, 500 milliárd dollárral lőttek ki az AI-részvények
- Jól áll az ARM-os Windows helyzete, de a játékoknál nem jön az áttörés
- Kínai kézbe kerül a MediaMarkt áruházak tulajdonosa
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- OLED TV topic
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- És akkor egy fejlesztőstúdió rájött, hogy vissza is élhetne a felskálázással
- Házimozi belépő szinten
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Milyen processzort vegyek?
- TCL LCD és LED TV-k
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- RAM topik
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
PROHARDVER!
Huami Amazfit Bip, Bip Lite, Bip S, Bip U
Olvasd el az összefoglalót mielőtt kérdezel!
Frissítve 2021. február
▼▼▼ Kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra! ▼▼▼
Új hozzászólás Aktív témák
-
dioka7
senior tag
Üdv.
Van arra valakinek ötlete, hogy az asszony óráját miért nem tudom beállítani úgy, hogy az működjön is? Ugyanolyan telefonunk van (Redmi Note5) és ugyanolyan órák. Az én telefonomon minden tökéletes, az övén ugyazokkal a beállításokkal nem jelzi csak a hívásokat. Semmilyen értesítés nem megy át. Az egyedüli különbség, hogy az én telefonomon mevásárolt MiBandage van a MiFit mellett. Az övén pedig az ingyenes változat. De az is fura, hogy nekem csatlakozik a gadgetbridge az órámhoz, az ő telefonján a gadgetbridge, nem csatlakozik az ő órájához. Ennek az okát sem értem. Emiatt az ékezetes karaktereket sem tudtam feltenni neki, de a MiBandage átalakítja ékezet nélkülire, neki így is jó, azt mondta. Szóval, ha van tippetek, szivesen fogadom. Már több mint 2 órája nézem párhuzamosan a 2 telefon beállításait, és minden egyforma, mégsem ok.
Új hozzászólás Aktív témák
- Fujitsu LIFEBOOK E449 i5-8250U 8GB 256GB 14" FHD 1 év garancia
- Gamer PC - Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 6700 / 32GB DDR4 / RTX 2060 / 256SSD+500GB HDD
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A70/Samsung Galaxy A71/Samsung Galaxy A72
- Bezámítás! Asus ROG STRIX G15 G513IH Gamer notebook - R7 4800H 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1650 4GB W11
- Realme 7i 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest