Hirdetés
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Beelőzte az iparágat a HBM4 tömeggyártásával a Samsung
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- OLED monitor topic
- Autós kamerák
- Raspberry Pi
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- NVIDIA GeForce RTX 3080 / 3090 / Ti (GA102)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
Új hozzászólás Aktív témák
-
vegyszer
addikt
Én a minap szivattam meg magam.
Az iOS-es futtatott chrome mellé feltettem a Brave-et már rég. Sokáig gond nélkül ment is. Aztán legyaktam a Chrome-ot. a laptopon is. Sikerült a jelszavakat bele importálni. De az iOS nagy frissítése, a jekszókezelő appjuk megkavat mindent már egy ideje. Mert a jelszavak egy része lakott a Chrom-ban (amit csak munka közben használok), java a Brave-be is átjtt. De az iOS jelszókezelője az appok, néha a weboldalak jelszavát maga akarta volna kitölteni, csak épp üres volt.És itt jött a probléma: a jelszókezelő olyan szuper, hogy kívülzől alig lehet bele jelszavakat tölteni. Esetleg Mac segedelmével meg lehet oldani. De Windows alatt fel kell ülni a szopórollerrel.
Sok keresés után kiderült, hogy az iOS Safari is tud jelszzavakat CSV-ből inportálni, és azt a jelszókezelőbe le tudja tölteni. Most végre kerek a világ. A laptopon, és a iPhone-on is ment a Chrome a kukába.
Nem gondoltam, hogy ilyen nehéz lesz a jelszókezelés a 3 ökoszisztéma között (és a frissítés persze nem autómatikus).
Új hozzászólás Aktív témák
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- Elektromos autók - motorok
- E-roller topik
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Formula-1
- Beelőzte az iparágat a HBM4 tömeggyártásával a Samsung
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- PayPal
- Nintendo Switch 2
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- További aktív témák...
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok GARANCIÁVAL!
- Bioshock 2 Special Edition
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- BESZÁMÍTÁS! Sapphire Nitro+ AMD RX 7900 XTX 24GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- iPhone 15 Plus 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4271
- Apple iPhone 14 Plus 128GB sárga használt, karcmentes 97% akku 6 hónap garancia
- szinteÚJ 2030 Gar! Dell Pro Max 14 Ryzen AI 9 HX PRO 370 32GB LPDDR5X 512GB NVMe SSD
- LG 45GX950A-B - 45" Ívelt OLED evo / 5K WUHD / 165Hz-330Hz / NVIDIA G-Sync / FreeSync / DP 2.1
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest