- Kötelező frissítésnek számít a Microsoft legújabb csomagja a Windows 11-hez
- Már csak több évre szóló szerződésekben gondolkodnak a memóriagyártók
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- TCL LCD és LED TV-k
- Milyen SSD-t vegyek?
- Bluetooth hangszórók
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Hobby elektronika
- Házimozi belépő szinten
- Steam Deck
Új hozzászólás Aktív témák
-
vegyszer
addikt
Én a minap szivattam meg magam.
Az iOS-es futtatott chrome mellé feltettem a Brave-et már rég. Sokáig gond nélkül ment is. Aztán legyaktam a Chrome-ot. a laptopon is. Sikerült a jelszavakat bele importálni. De az iOS nagy frissítése, a jekszókezelő appjuk megkavat mindent már egy ideje. Mert a jelszavak egy része lakott a Chrom-ban (amit csak munka közben használok), java a Brave-be is átjtt. De az iOS jelszókezelője az appok, néha a weboldalak jelszavát maga akarta volna kitölteni, csak épp üres volt.És itt jött a probléma: a jelszókezelő olyan szuper, hogy kívülzől alig lehet bele jelszavakat tölteni. Esetleg Mac segedelmével meg lehet oldani. De Windows alatt fel kell ülni a szopórollerrel.
Sok keresés után kiderült, hogy az iOS Safari is tud jelszzavakat CSV-ből inportálni, és azt a jelszókezelőbe le tudja tölteni. Most végre kerek a világ. A laptopon, és a iPhone-on is ment a Chrome a kukába.
Nem gondoltam, hogy ilyen nehéz lesz a jelszókezelés a 3 ökoszisztéma között (és a frissítés persze nem autómatikus).
Új hozzászólás Aktív témák
- Kötelező frissítésnek számít a Microsoft legújabb csomagja a Windows 11-hez
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Már csak több évre szóló szerződésekben gondolkodnak a memóriagyártók
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Assetto Corsa Rally
- Fogyjunk le!
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- TCL LCD és LED TV-k
- További aktív témák...
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- The Elder Scrolls Online Imperial Collector s Edition
- PC Game Pass előfizetés
- 27% - Acer CBA272H VA Monitor! 1920 1080 / 100Hz / 4ms / FreeSync
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy Tab A8 / 32GB /Kártyafüggetlen / 12 Hó Garancia
- Gamer billentyűzetek /Akko/Monsgeek/Montech/Asus/SteelSeries/Ozone/Deltaco/DE/UK/Számlával!/
- Dell Optiplex 3010 MT,G-870,4GB RAM,500GB HDD,WIN10
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest