Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Peo1942
csendes tag
-
Peo1942
csendes tag
Sziasztok!
Építettem egy HTPC-t. Most Windows XP SP3 van rajta, HTPC szoftvernek pedig a CyberLink PowerCinema 5, ami az ASUS My Cinema - U3000 Hybrid tunerhez adtak.
Nincs bajom a szoftverrel, mert lehet rajta TV-t nézni, felvenni, időzíteni, vinyón és hálón lévő filmeket nézni, rádiót hallgatni, tehát mindent, amit én elvárok egy HTPC-től.
A problémám az, hogy a TV-ből felvett adás akad. Tehát k.b. 2 mp-ként kimarad k.b. 1 képkocka. A hang remekül szinkronban marad amúgy.
Vagy erre a problémára keresek megoldást, vagy egy másik HTPC szoftver kéne, ami a fent leírtakat tudja. Hajlandó vagyok költeni rá, hogy végre jól működő cuccom legyen és ne kelljen hozzányúlni jópár évig.
Előre is köszi,
Peo
Új hozzászólás Aktív témák
- LG LCD és LED TV-k
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Nyaralás topik
- Telekom T Phone 3 5G – modern tudakozó
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- iPhone topik
- Androidos fejegységek
- Apple MacBook
- OLED TV topic
- További aktív témák...
- AKCIÓ! FEHÉR ipad pro 13" M4 billentyűzet, VADIÚJ! EU-MAGYAR átvilágítós (lézeresen)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro Max 256GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3106, 100% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 256GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3419
- 121 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 - 4 év garancia
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest