- Kezdő fotósok digitális fényképei
- Kompakt vízhűtés
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- TCL LCD és LED TV-k
- Egérpad topik
- A Windows 11 lett az úr az asztali PC-k piacán
- A GlobalFoundries kezébe került a MIPS
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen széket vegyek?
- NTFS, exFAT, FAT32 – Melyiket válaszd és miért?
Új hozzászólás Aktív témák
-
nonee
aktív tag
Elég tetszetős a gépezet!!
-
nonee
aktív tag
válasz
TESCO-Zsömle #1605 üzenetére
Nemakarok Japánból rendelniXD
-
nonee
aktív tag
válasz
TESCO-Zsömle #1603 üzenetére
Tudod,ezek nekem még szakszavak,ezért a google a barátom
amugy az emlitett alaplapot,már 35be megtudnám venni,viszont elég neki a 120Wos táp?
A hely a legelső,körbenézek régi dvd felvevők,meg lejátszók terén,veszek vmit ,esetleg ha van vmi általad átgondolt,és netalántán hasznosított méret is ami elegendő egy htpc beszerelésére,megoszthatnád velem..én nagyon kezdő vok ez a lap 17cm X17cm.. -
nonee
aktív tag
válasz
TESCO-Zsömle #1601 üzenetére
Értem.és tápegységet milyet javasolsz?ok a lap drága,de ugyse egyszerre venném meg a dolgokat,sajnos annyi pénzem nincs..:S
-
nonee
aktív tag
válasz
TESCO-Zsömle #1598 üzenetére
huhh ..ez igen tetszetős..mennyi ebbe a proci külön?van a lapon táp?ezt hol tüntetik fel?
-
nonee
aktív tag
válasz
TESCO-Zsömle #1596 üzenetére
Igen.amugy a denon képeidet nemtudtam megnézni mindegyik link az előlapot mutatja,lehet elnéztem..:S
amugy nekem is ilyen elképzelésem van,egy full intergált cuccos lapot vennék,amin van wifi,távirányítós téma..
még keresgélek meg olvasgatok,azért nem kell fizetnibiztos nem lesz olcsó,de a végeredmény ami megfizethetelen(plána ha frankón működik),minden másra meg ott a mastercard..XDna jó komolyra véve azért nem akarok 100ezreket beleverni..majd alakul
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Tesla topik
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Béta iOS-t használók topikja
- Kompakt vízhűtés
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Amazon
- Milyen légkondit a lakásba?
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte A620M R5 7500F 32GB DDR5 512GB SSD RX 6700 XT 12GB ZALMAN S3 TG CM 700W
- AKCIÓ! Dell Precision 5820 XL Tower PC - Xeon W-2123 112GB RAM 512GB SSD 1TB RX 580 8GB Win 11
- BESZÁMÍTÁS! SAPPHIRE NITRO+ RX 7900 XTX 24GB GDDR6 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- LG 25GR75FG - E-Sport Monitor - FHD 360Hz 1ms - NVIDIA Reflex + G-sync - AMD FreeSync - HDR 400
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest