Új hozzászólás Aktív témák
-
kilozsul
aktív tag
Na jah, ezen agyaltam én is, hogy mennyire fogja bírni a kiképzést lakk nélkül, de eddig minden ok. Csak majd a jövőbeni próbálkozásaimhoz kellene venni egy olyan cuccost ami az airbrushnál nagyobb felületet fúj, de a pisztolynál lényegesen kisebbet... (tényleg, nem tud valaki ilyet?
)
A konfig:
[Alaplap] és egy Athlon 5400-as.
Tervezek majd bele infrát, de vagy várok még és veszek egy komolyabbat (amit majd hurcolhatok az új dobozba) vagy egyelőre belebarkácsolok egy usb-set. kijelzőn filózok, hogy ér-e az nekem annyit... Vagy olyan infra modult veszek amihez eleve van, vagy lehet nem lesz... ha valamiből bele lehetne barkácsolni úgy érdekelne, de tartok tőle ez nem olyan egyszerű
Azért sem akarok most nagyon belemerülni ebbe, mert úgy érzem, hogy építek én még HTPC házat, de azt már olyanra csinálom, hogy a gyáriak elbújhassanak. (anyagára, kinézetére értem)
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen okostelefont vegyek?
- GL.iNet Flint 2 (GL-MT6000) router
- Milyen NAS-t vegyek?
- Mafia: The Old Country teszt
- Rengeteg pénzt kapott az USA-tól az Intel, de Trump kért cserébe valamit
- Bemutatkoztak a Raijintek "platinás" Ampere II tápjai
- ZIDOO médialejátszók
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Elalmásodik a Xiaomi: 100 wattos töltéssel érkezik a 16 Pro Max
- Goddess of Victory:Nikke
- További aktív témák...
- PS Plus előfizetések kedvező áron
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3187, 96% Akkumulátor
- Gamer Notebook! Acer Nitro 5! Csere-Beszámítás! I5 11400H / RTX 3050Ti / 16GB DDR4 / 500GB SSD!
- Számlás!Windows 10 Pro 11 Pro,Windows 10 Home 11 Home, Office 2016,2019,2021 ,Vírusirtok,Mac
- GYÖNYÖRŰ iPhone SE 2020 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3278, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest