- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Milyen videókártyát?
- Androidos fejegységek
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Apple asztali gépek
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Azonnali notebookos kérdések órája
Új hozzászólás Aktív témák
-
woodpaul
őstag
-
woodpaul
őstag
válasz
Forest_roby #49 üzenetére
Oké, legközelebb max. hint-et hintek, azt is jó erősen kiemelve, hogy könnyedén ignorálható legyen.
Tudnál egy apró ötletet adni a 10-essel kapcsolatban? Mi az az üzenet abban a .js-ben a Creator-tól? Elég zavaros a forrás (meg szabálytalan)...
[Szerkesztve] -
woodpaul
őstag
Nincs mit! Ha tudod, hogy a code az egy tömb, és azt, mit csinál a - nagyon beszédes - length metódus, onnan már csak elemi matek az egész. Bocsi, ha túl szájbarágós voltam...
Szerk:
Jaja, először én is 25-tel számoltam, és amikor úgy nem lett jó, akkor egyenként megszámoltam a tömbelemeket (betűket).
[Szerkesztve] -
woodpaul
őstag
válasz
Forest_roby #42 üzenetére
Akinek nem kell help, az átugorja.
-
woodpaul
őstag
válasz
Forest_roby #31 üzenetére
Köszi, azóta rájöttem! Én inkább kivettem a ''font'' tagokat, és a forrsából stilabizáltam ki a megfejtést... Cseles!
-
woodpaul
őstag
válasz
Forest_roby #10 üzenetére
Megnéztem az általad linkelt oldalt, tök jó. A 9. szintig gond nélkül eljutottam, itt azonban elfogyott a tudomány...
Van ez a JS függvény:
function b(){
document.location.href=''http://academy.dyndns.org/nine/''+document.a.c.value+''.htm'';
}
A beírt password a megnyitandó .htm neve, ez világos. Adja magát a dolog, hogy megnézem, milyen állományok vannak az URL-en. Azonban nincs engedélyem a ''nine'' könyvtárhoz (Forbidden). Akkor hogy a manóba találjam ki, mi a jelszó?
Valaki plíz írja meg, az ember holtig tanul!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Egyedülálló akkumérettel futott be a OnePlus Nord CE5
- bitpork: MOD Júni 28- Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Magisk
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Kuponkunyeráló
- További aktív témák...
- Bomba ár! HP Elitebook 850 G3 - i7-6GEN I 16GB I 256GB SSD I RadeonI 15,6" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár HP Pro X360 11 G1 - Intel N4200 I 4GB I 128GB SSD I 11,6" HD Touch I Cam I W10 I Gari
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 13, Xiaomi Redmi Note 13 Pro, Xiaomi Redmi Note 13 Pro+
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Csere-Beszámítás! Számítógép PC Játékra! I5 14400F / RTX 4060ti 16GB / 32GB DDR5 / 1TB SSD
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest