- Tajvani mintára alakíthatná át a chipgyártást Dél-Korea
- MoDT alaplapok 16-magos CPU-val, a Minisforum gondozásában
- Bemutatkozik az ASUS új, belépőszintű gaming notebookja, a V16
- Költséghatékonyságra törekszik a Patriot legújabb, PCI Express 4.0-s SSD-je
- Játékok futtatásán segít a legújabb GeForce driver gyorsjavítása
- Jó, jó, mechanikus billentyűzetet... de milyet?
- Megköveteli a hardveres sugárkövetést az új Indiana Jones
- Egérpad topik
- Xiaomi Mi Box androidos médialejátszó 4K és HDR támogatással
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Milyen alaplapot vegyek?
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Dell notebook topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
tomasz5
csendes tag
Sziasztok, most vettem a gépembe egy hdd caddy-t, de valami nem stimmel, mert sebességtesztre ilyen értékeket produkál, másolás közben pedig egy ideig teljes sebességgel másol, aztán ugyan annyi ideig megáll, végül pedig pár perc alatt egy csomó átviteli probléma adódott(előtte semmi baja nem volt). Ja és ugyan ennek a hdd-nek az olvasási és másolási sebessége egy asztali gépbe beszerelve 110 MB/s.
Szerintetek mi lehet a probléma?
Tomi -
tomasz5
csendes tag
válasz Cartman023 #26209 üzenetére
szerintem érdemesebb külön partícióra rakni a wint, de ha jól tudom, akkor úgy nem tudod felosztani több partícióra a merevlemezt, ha van egy d meghajtó is.
-
tomasz5
csendes tag
válasz deathtania #25834 üzenetére
szerintem az a gyorsulásmérő szenzor drivere, én feltelepítettem.
-
tomasz5
csendes tag
válasz deathtania #25825 üzenetére
azzal én is szoktam hallgatni, csak néha beakad és nem nagy a hatótáv, de azért nem rossz
-
tomasz5
csendes tag
válasz deathtania #25823 üzenetére
Nekem csak 8 rossz szektor volt, de állandóan kékhalál lett tőle. Amúgy elég korrektek a hp szervizben, mert 2 hét alatt megcsinálták, aztán amikor visszakaptam észrevettem, hogy nem az én aksimat adták vissza a géppel, hanem egy picit kisebb teljesítményűt, egyből telefonáltam nekik és küldenek egy teljesen új aksit és ráadásul ezt is megtarthatom.
-
tomasz5
csendes tag
válasz deathtania #25796 üzenetére
Nekem is ilyen gépem van, toshiba volt benne, csak az enyém elromlott kb. 2 hónap után és egy seagate-t tettek bele.
-
tomasz5
csendes tag
válasz cassius.clay #25296 üzenetére
Szerintem rosszul tudod, elvileg csak az nvidia videókártya van benn, legalábbis itt nem találtam semmilyen másik videókártyára utaló dolgot.
-
tomasz5
csendes tag
Hali, tegnap a gépem többször is ezt csinálta, ma pedig újra szerettem volna telepíteni és telepítés közben ezt dobta ki. Nem tudja valaki, hogy mi lehet a baja?
-
tomasz5
csendes tag
Hali,
nem tudjátok, hogy ez az ikon micsoda és hogy lehetne eltüntetni, mert hiába kattintok rá jobb és bal egérgombbal, nem csinál semmit. kép[ Szerkesztve ]
-
tomasz5
csendes tag
Hello,
van egy HP DV6-6b08eh-m és szinte minden oldalon (például itt is) az írják, hogy akár magonként 2.5 ghz-s is lehet. Azt szeretném kérdezni, hogy lehet megcsinálni, hogy annyi legyen, mert nekem csak 1.8-at ír ki. -
tomasz5
csendes tag
Sziasztok, van egy HP dv6-6b08eh-m és leszedtem az alján a fedelet, ahol a memóriát lehet bővíteni, de nem tudom visszarakni, mert az a zár nem mozdul, beragadt. Az akkumulátort sem lehet kiszedni. Nem tudja véletlenül valaki, hogy hogyan lehet visszarakni?
Tomi
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- HP ZBook Fury 15 G8 Profi Tervező Vágó Laptop -50% i7-11850H 32/512 FHD IPS NVIDIA RTX A2000 4GB
- Új HP ZBook Firefly 16 G10 Profi Tervező Vágó Laptop -50% i7-1355U 16/1TB FHD+ RTX A500 4GB
- ASUS ROG Zephyrus G14 -14" WUXGA IPS 144Hz -Ryzen 7 6800HS - 16GB - 512GB - RX 6700S 8GB - 1 év gari
- HP Elitebook x360 G6 2in1 Prémium laptop 14" FULL HD IPS Érintőkijelző / Intel I7 / 16GB RAM
- HP Elitebook x360 G7 2in1 Prémium laptop 14" FULL HD IPS Érintőkijelző / Intel I7 / 16GB RAM
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest