- Számítási kapacitásban és hardverben gazdag 2025-öt kíván a PROHARDVER!
- A Moore Threads egy profiknak készült grafikus kártyával bővítette kínálatát
- Szó szerint táptitán az FSP legfrissebb üdvöskéje
- Egyedi Ryzent kér a Lenovo a készülő olcsó kézikonzoljába?
- Scuf Reflex Pro kontroller és egyéb Black Ops 6 érdekességek
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Milyen nyomtatót vegyek?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
- Intel Core i7-5xxx "Haswell-E/EP" és i7-6xxx "Broadwell-E/EP" (LGA2011-v3)
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- TCL LCD és LED TV-k
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
Új hozzászólás Aktív témák
-
adika4444
addikt
eBay, esetleg a notebookalkatresz.hu oldalon nézz körül.
(#40555) peterr85:
Ja értem. Próbáld meg a Driverpack online kiadását, de figyelj hogy hülye programokat ne rakjon fel. Hátha az megoldja, én is azzal telepítek gépet az utóbbi időben.
(#40556) martinkahhw:
Ezt már emlékeim szerint második vagy harmadik alkalommal írod be, lényeg hogy beérkezik, látjuk is de nekem sajnos nincs ötletem...üdv, adika4444
-
Csapo83
aktív tag
Sejtem mire gondolsz csak ez az elnevezés elég fura. Sok kicsit használnak kevesebb nagy helyett. Ne hiszem hogy emiatt nem menne a gépedben egy ram. Érdemes megnézni a gyártói listát és abból kiválasztani az elérhetőt. Ha nem arra használod a gépet hogy teszteket futtatsz egész nap akkor nem fogod észrevenni még stoperal sem az eltérést a ramok közt.
[ Szerkesztve ]
A kedvenc pálinkámhoz hűséges vagyok! A márkákhoz, rendszerekhez nem!
-
veterán
-
veterán
-
veterán
Hát igen, a notebookokat PONT ezért találták ki
Az akksi nem szükségszerűen fárad el, erre van itt még két élő példa a raktáramban, meg a többi amiket már elvittek. Fontos még a garancia is és a win licensz is, de ez itt nem hirdetési felület, nem is akarok jobban belemenni. Mindenki úgy vásárol ahogy akar és ahogy/amennyiért tud, aztán a végén meg majd rájön, hogy az olcsóbb húsnak hígabb a leve
[ Szerkesztve ]
HP notebookok és ALL-IN-ONE PC-k kedvező áron, gyártói garanciával, számlával. ÚJ gépek a HP RENEW programból, hivatalosan forgalmazva.
-
veterán
Ha 1 órás a gyári akksija, az elég gáz. Nekem is vannak 8440-eseim, 3-4 órás gyári akkumulátorokkal. Valószínűleg amit kinéztél, már egy agyonhasznált gép lehet, ha csak ennyit tud.
Egy új akku húzós tétel, ezt te is jól látod. A gyári akkisja 20 ezernél biztosan drágább, inkább 30e, az utángyártottak olcsóbbak, 15-20 körül, de minőségben meg sem közelítik az eredetit.
HP notebookok és ALL-IN-ONE PC-k kedvező áron, gyártói garanciával, számlával. ÚJ gépek a HP RENEW programból, hivatalosan forgalmazva.
-
törölt tag
reball segíthet esetleg ha a forrasztás adta meg magát. ha gpu hibás, tehát ugye a chip maga adta meg magát, akkor ez sem segít.
apróban keresgéphetsz van pár srác aki reballal foglalkozik, azért nézz ré a kivel érdemes üzletelni, meg csalós topikra is, emlékeim szerint volt balhé valamelyikben reballal kapcs
[ Szerkesztve ]
-
gerii
addikt
http://www.nbookszerviz.hu/
Én ide vittem anno, de nem siették el, kb 3 hét volt, 30K, 6 hónap gari amit túl is élt a gép.Más:
Tegnap észrevettem este egy érdekes dolgot a 8540p -n:
Hálózatról ment, akksi benne, majd este kikapcsoltam a gépet és kihúztam a tápkábelt a KONNEKTORból. Ezután kb 10 mp-el elkezdett a gép morse-sni, de úgy mint pl a Titanicban mikor távíróztak. Nem volt hangos, de aludni nem tudtam tőle, ezért kiderítettem hogy ha kihúzom a tápkábelt a GÉPből azonnal megszűnik a morse hang. Elég volt csak egy pillanatra kihúzni, mert amikor visszadugtam már nem is szólt.Megnéztem ugyanezt a műveletet akksi nélkül és úgy nem csinálja.
Szóval vagy az akksi csinál valamit, vagy a táp, vagy egymással nem bírnak...Valakinek ötlet, tapasztalat?
-
napocska2
senior tag
Ez sajna nem jó hír! Az a trükk, hogy nincs trükk, legalábbis senki nem találta még meg a tuti megoldást.
A portalanítás tuti biztos, hogy segíthetne a nálad lévő gépen is.
Nálam azért nem szoktak ilyen magas hőmérsékletek előfordulni, bár a vinyó az 46-48 közötti egész napos le-fel töltögetés mellett. Igaz, kényesen ügyelek arra, hogy ne csak az asztalon csücsüljön, hanem mindig alá van póckolva és tud szellőzi az alja is. -
napocska2
senior tag
Na kíváncsi vagyok, hogy sikerülni fog-e!
Nálam butus BIOS van, semmit nem lehet benne állítgatni, így azzal sem bonyolódik a helyzet.
Ez a melegedés miatt összeérő tüskék magyarázat akkor állná meg a helyét, ha mindig újraindítás után javulna meg, de amikor első indításkor is el tudja indítani rendesen a wifit, akkor még annyira nem meleg. Egyébként meg az én kezem mindig hideg, tehát jól jön egy kis fűtés. -
napocska2
senior tag
Ááá, nem csak a dv6000-knél van ilyen probléma. Már több mint egy éve van meg, volt időm kitapasztalni és megszokni a megoldást, csak nem értem az okát.
Te is azt írtad, hogy ha nem kapcsol be a wifi, akkor az eszközkezelőben sem jelenik meg. Na, ez az a pont ami nem fér a fejembe. Ilyenkor a hardverváltozások keresése /vagy hogy hívják/ sem találja meg.
Próbáltad már innen kibogarászni az ötleteket? -
-
napocska2
senior tag
Szia!
Nekem ugyan dv6810-es Pavilionom van, de ugyanezt csinálja már a kezdetektől. Vista vagy Win7, mindegy neki. Egy darabig rágódtam rajta, mindenféle olvasott trükköt kipróbáltam, aztán feladtam.
A jelenség nálam: ha indításkor piros marad a wifi led, akkor az eszközkezelőben sem látszik, ha bekékül akkor minden oké. Néha napokig elsőre indul a wifi, máskor meg csak és kizárólag újraindításra, a leállítás-bekapcsolás kombó nem hoz eredményt.
Így viszont hozzászoktam, hogy bekapcsolás után még egy újraindítás kell ahhoz, hogy használhassam a masinámat, aztán ha mégis elsőre sikerül bekékülnie, akkor még örülök is neki...
Azért a tuti megoldásra nagyon kíváncsi lennék én is![ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- 2025 - Boldog Új Évet Kívánunk!
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Interactive Brokers társalgó
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Xbox Series X|S
- Milyen nyomtatót vegyek?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Autós topik
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- További aktív témák...
- ASUS ROG STRIX GL553VD - Intel i7, GeForce GTX 1050Ti, 16GB RAM
- Lenovo Yoga Pro 7i Profi Ultrabook -30% 14,5 Brutális i7-13700H 14Mag 16/1TB Intel Iris Xe 2,5K 90Hz
- Laptop eladó
- Dell Precision M6700 17" kijelző i7-3632QM, 16Gb, Firepro M6000 2Gb "barkácsolóknak" - olvass
- Lenovo Thinkpad T480S, 14" FHD IPS, I5-8350U CPU, 8GB DDR4, 256GB SSD, WIN 10, Számla, garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest