- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen processzort vegyek?
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Házimozi belépő szinten
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- Hobby elektronika
- Azonnali informatikai kérdések órája
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- OLED TV topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
spyduck
nagyúr
válasz
I-S-T-I
üzenetére
A 8540p-mre nekem is 32-bites win7 volt telepítve. Mivel sikerült elcsesznem a recovery partíciót felhívtam a HP-t és kértem tőlük egy másik 32 bites telepítő CD-t. Azt mondták , h jár hozzá a 64 bit is szóval azt is kérhetek. Mivel csak 2 giga ramom van nem iagazán eröltettem

amúgy a matricán lévő kulcs és a telepített win7 cd kulcsa nem egyezik
Nálam is így van Mind1, túlzottan nem érdekel, a HP küldött ilyen lemezt és ő rakta rá a recovery partícióra. Gondolom van egy mintájuk amit felraknak az összes gépre.....Úgy látom egyezik az ízlésünk, nekem is van 3GS-em

-
adm
őstag
válasz
I-S-T-I
üzenetére
nem bukod el az eredeti windowst. ha van telepítőd felteheted a 64bitest, vagy kérhetsz a hptól telepítőkészletet.
fel lehet telepíteni, csak akkor a recoveryn a 32bites lesz.
renew verzióban vetted egyénként? csak mert az új 8540p-hez adnak 32/64bites win7-et és xp telepítőt is.
-
spyduck
nagyúr
válasz
I-S-T-I
üzenetére
Írjál róla cikket és rakj fel jó sok képet!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Légyszi

A venti meg sztem az összes HP-ban ilyen, h halkan de folyamatosan megy. Emiatt nincsenek percenkéni felpörgések és a hűtés is nagyon jó.
Nekem azért volna pár kérdésem.(1)Hány fokos a CPU pl.: 30 perc internet közben? (Everest)
(2)A fedelet könnyen 1 ujjal le tudod csukni?
(3)A bill nem zsírosodik? Matt felülete van?
(4)A gép alja 30 perc net után hideg, langyos vagy forró?
(5)A zárról tudnál közeli makro felvételeket csinálni? A lenti mechanika is érdekelne, nyomj bele vmi fogpiszkálót vagy hasonlót. Az érdekelne, h merről-merre zár.Az a bajom, h a horror ára miatt egy jó darabig még nem tesztelhetem, sőt még meg sem tudom nézni ú, h minden információnak nagyon örülnék ugyanis én is szeretnék előbb-utóbb egy 8540p\w-t.
-
spyduck
nagyúr
válasz
I-S-T-I
üzenetére
Ezzel a 8440p konra 1600x900-al megleptél, nem tudtam róla
Amúgy meg túl szép volna ha igaz lenne, h a 40-es Elitebook széria tökéletes. Igaz a tesztek ezt mondják de én már nem hiszek semmiben. Az biztos, h én is veszek egy 8540p-t ősszel de ki tudja megszívom-e vele.
Új hozzászólás Aktív témák
- Debian GNU/Linux
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen processzort vegyek?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Vigneau interaktív lokálblogja
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vírusirtó topic
- CURVE - "All your cards in one." Minden bankkártyád egyben.
- Elon Musk billiomos lesz, ha kitör a gépek forradalma
- További aktív témák...
- DELL Latitude 5310 13.3" FHD 2in1 Touchscreen laptop I5-10310U 16G/512G Win11 Pro, Üzletből, 27%ÁFÁs
- Lenovo LOQ - Garanciás / Ryzen 7 7435HS / RTX 4050 / 24GB DDR5 / 1TB SSD
- ThinkPad 15,6",core i3 6100u(4x2,3Ghz)IntelHD VGA,8-16GB RAM,240SSD,Jó akku,nagyon szép állapot
- Acer 15.6",FullHD,core i3 8145U(4x3,9Ghz)MX230 2/4GB DDR5VGA,8-20GB RAM,SSD,szép állapot,Win.11
- HP 15.6 ",AMD A10,jó állapotú,magyar billentyűzet,Win.11 is megy!!
- Eredeti Lenovo 90W szögleges laptop táp + kerek átalakító egyben eladó
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Xiaomi 11T 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 5500 / RX 6700XT 12GB / 32GB DDR4 / 512GB SSD
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B450M R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700 XT 8GB Thermaltake VersaH17 ADATA 650W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Amúgy meg túl szép volna ha igaz lenne, h a 40-es Elitebook széria tökéletes. Igaz a tesztek ezt mondják de én már nem hiszek semmiben. Az biztos, h én is veszek egy 8540p-t ősszel de ki tudja megszívom-e vele.
Pyttawrx