- Hisense LCD és LED TV-k
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Milyen videókártyát?
- Milyen egeret válasszak?
- E-book olvasók
- Milyen RAM-ot vegyek?
- Plex média szerver Hardveres gyorsítása Nvidia Videókártyákkal
- OLED TV topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
pumukli23
senior tag
válasz
Goose-T
üzenetére
Inkább az általad linkelt gép kb 330k-ért 1 év garanciával, mint egy renew elitebook kb 280ért 3 évvel?
(ui most pont nem találtam hasonló elitebookot, de 14es probook is van, igaz csak 2 év garanciával)Egyébként jó kis gép amit linkeltél, de olyan helyen venném meg, ahol 3 év garit adnak rá.
-
-
-
westlake
félisten
válasz
Goose-T
üzenetére
1. mit kellene kihuznom? a battery-t?
semmi olyan nincs, amit en tettem bele (kiveve persze a dvd lemezt).. mondjuk kivehetnem a wlan kartyat, de nem hinnem, hogy az a problema..2. alap, hogy sp2-es xp-t akartam telepiteni.. raadasul ez is update-elt, mivel szeptemberig bezarolag minden frissites benne van.. tudomasom szerint az amd-s gepeknel (legalabbis hp-nal), nem lehet allitani a sata native modot.. egyebkent meg maximum abban nyilvanulna meg a sata driver hianya, hogy a telepites megkezdesenel nem latszodna a gepben levo hdd.. eleve el sem kellet volna jutnom a hibaig, ha nem ide modban lenne..
-
Csabcy
tag
válasz
Goose-T
üzenetére
Helló,
Everest szerint a gépben: Ramaxel Tech. RMN1740SB38D7F-667 memória van, ilyet kereskedelmi forgalomban nem találtam, ezért gondoltam , hogy veszek bele Kingstont.
Esetleg Ramaxelt hol lehet szerezni? Ha lesz benne 2X 1GB akkor automatikussan kétcsatornássan hsználja vagy kell vlmit állitani? A 6720s-ben mindkét memória slott a gáp alján van?Köszi:
Csabcy
-
BluEyes
őstag
válasz
Goose-T
üzenetére
De itten notebookot akar venni a delikvens, nem munkamódszert. Nem AMD wifivel, hanem egy akármilyen működővel. Működik a wifi az AMD-s gépben? Hosszútávon?
Nem az alkatrészek a fontosak? Tényleg? Az inteles dzsuva nem alkatrészekből van összetákolva? Hanem miből vajon? Munkamódszerből? Szellemi tőkéből? Ne röhögtess légyszíves. -
BluEyes
őstag
válasz
Goose-T
üzenetére
Higgyél amit akarsz, de ez csak blabla. Ha változik az egyik alkotóelem, akkor az már csak legfeljebb a nevében ugyanaz a centrigó, pláne ha a csippszett cserélődik, ami messze a legfontosabb eleme ennek a kamuságnak.. A korábbi csomag hiába bizonyított (tényleg, mit is? ), ez már nem ugyanaz a csomag, így nem célszerű ráaggatni a bizonyított stb. jelzőt. Nem úgy ám, mint a viccben, öregapám kisbaltája, kétszer cseréltük a fejét, háromszor a nyelét, de ez még mindig ugyanaz a kisbalta

Az AMD nyilván úgy ad ki egy platformot a piacra, hogy fél órával korábban megálmodta, oszt má kész is, nem igaz? Biztos nem tesztelnek, optimalizálnak semmit se.
Kompatibilitás...ohh jeee... kérdezem, hogy mi nem kompatibilis a mivel az AMD-s notiban? Hosszútávon ?
-
BluEyes
őstag
válasz
Goose-T
üzenetére
Bocsmá...

A 965/x3100 - nak mi köze pl. a Dothan procikhoz? Mitől is olyan kiforrott ez a centringyó? Az összes topic kezd a szarul teljesítő x3100-ról, akadó filmekről, döcögő mp3 lejátszásról (!) szólni.
Az AMD pedig... szóval abból a kettőből én az AMD-t választanám.
Új hozzászólás Aktív témák
- Hisense LCD és LED TV-k
- Horvát fricska Elon Musk önvezető Tesláira
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Bittorrent topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Vírusirtó topic
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Linux kezdőknek
- További aktív témák...
- Lenovo X1 YOGA 14.0 /4K-UHD(/2in1)i7-1260p/16GB/512GB SSD/5G/UJ
- Lenovo T14 Gen2 (i7-1165G7, 24GB DDR4, 512GB SSD, Iris Xe)
- Precision 5560 27% 15.6" 4K+ IPS érintő i7-11850H T1200 32GB 1TB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Katana GF66 11UE 15.6" FHD IPS i5-11400H RTX 3060 16GB 1TB NVMe magyar vbill gar
- ZBook Fury 17 G7 17.3" 4K IPS i7-10850H RTX 3000 32GB 512GB NVMe IR kam gar
- Workstation bazár - Lenovo, HP, Dell - számla, 6 hó garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4050
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3080 10GB Zalman Z1 Plus Cooler Master 750W
- Apple iPhone 14 128GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- Samsung Galaxy A20e 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi

igaz kicsit több 300k nál

semmi olyan nincs, amit en tettem bele (kiveve persze a dvd lemezt).. mondjuk kivehetnem a wlan kartyat, de nem hinnem, hogy az a problema..
Pyttawrx