- Megjött a Cherry legfrissebb, taktilis karakterisztikájú kapcsolója
- 8 bővítőhelyes Jonsbo "akvárium", akár kábeleket rejtő alaplapokhoz is
- 4K felbontású, 240 Hz-es OLED monitorokkal köszönti az őszt a Lenovo
- Ismét egy teljesen friss egérrel gyarapította kínálatát a Pulsar
- Legalább 20 éves lemaradásban vannak a kínai litográfiai cégek?
- Most Kína tiltotta ki a nemrég exportengedélyt kapott AI gyorsítókat?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Mini PC
- ASUS ROG Ally
- Xiaomi Mi Box androidos médialejátszó 4K és HDR támogatással
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Megjött a Cherry legfrissebb, taktilis karakterisztikájú kapcsolója
- Azonnali notebookos kérdések órája
- Intel találgatós topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
prebuds
aktív tag
válasz
prebuds #30815 üzenetére
Valaki?
"HP 6730b-s laptopommal van egy másik baj is: meghibásodott az akkumulátor, ezt a rendszer jelezte is nekem. Milyet érdemes venni? Én ezt találtam, ami árban jó. Vagy honnan és milyet érdemes venni? Az eredeti iszonyat drága."
Hol lehet bontott cuccot venni? Laptopbonto.hu-t próbáltam, de nincs olyan, ami nekem jó.
-
BénaNyurga
aktív tag
válasz
prebuds #30798 üzenetére
hőcsövet nem hiszem hogy cserélni kéne mert valszeg az nem hibásodott meg inkább az áll fent hogy csontra keményedtek a gap-padok esetleg még a paszta is...
Ezzel nem igazán vernek verhetnek át mert kiderül ha jól dolgoztak nem lesz meleg! Ebből igazán nem hiszem hogy spórolnának mert az egységnyi paszta és gap pad értéke nem haladja meg az 1000-1500 forintot
meg ez kb egy 5-10 perces munka amit ott megvárhatsz jó esetben végignézhetsz
-
Dell XPS
veterán
válasz
prebuds #30795 üzenetére
Szia,
Ahogy a kolléga is jelezte (meg a Te leírásod), itt sűrgős beavatkozásra van szükség. Nálad a hőelvezetők már inkább "szigetelnek", mint betöltik eredeti szerepüket. A heatpipe-hez mindenképpen kell majd Gap-Pad is, így szvsz, jobban jársz ha bejelentkezel valahová, ahol minden rendelkezésre áll. Még a paszta nem is okozna gondot, de a Gap-Pad megfelelő értékkel (7W/mK), minőséggel az már inkább. Összeszámolva, plusz a kihívás, szóval még olcsóbb is, meg biztonságosabb is számodra.
-
BénaNyurga
aktív tag
válasz
prebuds #30795 üzenetére
Ha nem csináltál még ilyet akkor jobban jársz ha olyan emberre bízod aki ért hozzá nem tudom milyen felépítésű a proci hűtője de általában gappad is van alatta ami hűti a vga-t ezek szokták bemondani az unalmast elvileg jó hozzá az asztali proci paszta van aki mást ajánl! de ha nem vagy biztos a dolgodban akkor inkább szerviz. Egyébként olyan mint újrapasztázni egy asztali cpu-t
Új hozzászólás Aktív témák
- Bomba ár! HP ZBook 14 G8 - i7-1165G7 I 16GB I 512SSD I Nvidia 4GB I 14" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! HP ProBook 640 G8 - i7-1165G7 I 32GB I 512GB SSD I 14" FULLHD I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T495 - AMD Ryzen PRO 7 I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T14 G1 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G7 - i5-10G I 16GB I 256GB SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Nintendo Switch Joy-Con pair kontrollerek
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Gyors, Precíz, Megbízható TELEFONSZERVIZ, amire számíthatsz! Akár 1 órán belül
- Iphone 14 Pro Max 128GB // Akku 100% // Számla + Garancia //
- LG 34WQ75X-B - 34" Ívelt IPS Panel - 3440x1440 2K QHD - 60Hz 5ms - FreeSync - USB Type-C 90W
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest