- Megjött a Cherry legfrissebb, taktilis karakterisztikájú kapcsolója
- 8 bővítőhelyes Jonsbo "akvárium", akár kábeleket rejtő alaplapokhoz is
- 4K felbontású, 240 Hz-es OLED monitorokkal köszönti az őszt a Lenovo
- Ismét egy teljesen friss egérrel gyarapította kínálatát a Pulsar
- Legalább 20 éves lemaradásban vannak a kínai litográfiai cégek?
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen HASZNÁLT notebookot vegyek?
- OLED TV topic
- Apple MacBook
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen TV-t vegyek?
- Milyen videókártyát?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ginew
aktív tag
köszi, akkor asszem... na inkább nem irom le a megoldást..

más: 1 kis 8710p konkluzió..
A beépitett hangszorók eléggé torzitanak, persze hangtól is függ, de jó lenne ha lelehetne venni a basszust, mert rezeg rezonál torzit az egész pl 1 ember mély hangjánál.. közepes hangerőn is.. más hangok ugy ahogy jók, de maxon a zene is hasonlót okoz, vagy a hangfal szar, vagy a gyári behangolása, erősitése, stb.. bár még nemvolt notim, lehet azok között kurvajó..
billentyüzete nekem picit mintha széles gombozatú lenne, de azis lehet csak az asztali után.. 1 kézzel 1 ujjal sokáig tart pötyögni, mert sokat kell utaztatni az ujjat gombról gombra..
pozitivumokat nemirok akarattal, mert minek, alapból jó a gép, de hát ez a minimum hamár pénzbe került..
szal ilyen hogy vinyó hangtalan meg venti is ez teljesen lényegtelen
a wifije eddig még nekem nemigen ment 10mbps fölé, nemtom miért, pedig probáltam már közvetlen a router mellett is, de lehet csak router beállitási probléma, vagy nemtom, ha tud vki vmit, vagy ért a wifis cuccokhoz, mert van 1 AP is, csak épp kihasználatlanul, mert még lassabb rajta a jel... szal aki ért ezekhez szoljon..
ja és amiért irni kezdtem az egészet... a 3d kari benne.. nemtom milyen driverrel, csak igy simán probálva, háttérbe futva dolgok meg minden, 3dmark06 6000 pötty, ami jónak mondható, viszont arra jöttem rá hogy igy notiban nemigazán élvezhetőek a játékok.. mondhatni picit megbántam hogy nem integrált videosat vettem fele ennyiért.. kb 10 percet játszottam eddig vele
ha valaki játszani akar, nemárt 1 külső monitor, a szinek meg a normális kinézet miatt, meg egér meg bill, s végén ott tart hogy egyszerübb erre a célra a PC. igazából várom az ajánlatokat milyen gamék jók notira, amihez nemkell kiegészitő, nfs carbon szaggat vmiért az tény..azaz bevan lassulva.. de amugy frankó kis noti ez
viszont lehet eladom is lesz helyete integrált karis HP
Új hozzászólás Aktív témák
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Svájcban bukkant fel egy Berlinbe készülő HMD
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Milyen routert?
- Milyen légkondit a lakásba?
- Konzolokról KULTURÁLT módon
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen HASZNÁLT notebookot vegyek?
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- OLED TV topic
- További aktív témák...
- Bomba ár! HP ZBook 14 G8 - i7-1165G7 I 16GB I 512SSD I Nvidia 4GB I 14" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! HP ProBook 640 G8 - i7-1165G7 I 32GB I 512GB SSD I 14" FULLHD I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T495 - AMD Ryzen PRO 7 I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T14 G1 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G7 - i5-10G I 16GB I 256GB SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I Gari!
- LG 27GR95QL - 27" OLED / Limitált LoL Edition / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync
- PlayStation 5 FAT DIGITAL + kontroller 6 hó garancia, számlával!
- iKing.Hu -Xiaomi 14T Pro Titan Gray Használt, karcmentes állapotban 12 GB RAM / 512 GB tárhely
- Eredeti Lenovo USB-C 135W töltők
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest

a wifije eddig még nekem nemigen ment 10mbps fölé, nemtom miért, pedig probáltam már közvetlen a router mellett is, de lehet csak router beállitási probléma, vagy nemtom, ha tud vki vmit, vagy ért a wifis cuccokhoz, mert van 1 AP is, csak épp kihasználatlanul, mert még lassabb rajta a jel... szal aki ért ezekhez szoljon..
ja és amiért irni kezdtem az egészet... a 3d kari benne.. nemtom milyen driverrel, csak igy simán probálva, háttérbe futva dolgok meg minden, 3dmark06 6000 pötty, ami jónak mondható, viszont arra jöttem rá hogy igy notiban nemigazán élvezhetőek a játékok.. mondhatni picit megbántam hogy nem integrált videosat vettem fele ennyiért.. kb 10 percet játszottam eddig vele
Pyttawrx