- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
- Radeon RX 9060 XT: Ezt aztán jól meghúzták
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- OLED monitor topik
- SD-kártyát vennél? Ezért ne csak a GB-ot nézd! – Tech Percek #9
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Azonnali notebookos kérdések órája
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Melyik tápegységet vegyem?
- Milyen egeret válasszak?
Új hozzászólás Aktív témák
-
golyani
őstag
a laptop nem kezel 5.1-et analóg módon SPDIF-en talán vagy HDMI-n. a notin elől 2darb fejhallgató dugó van azaz 2 ember is tudja egyszerre hallgatni + 1 mikrofon. ervest adat szerint rákerestem és 4 csatornás hangot dobott ki a google az 1080eh-mra. én vadásztam xp drivereket van amihez találni se sok mindenhez nem: infra ,tv-tuner extra dolgok. chipsethez és VGA-hoz talán még találsz is meg billentyűzethez és touchpadhoz. de a média gombokhoz nem, HP oldalán is csak billentyűzet driver van fent. azért nem fogsz semmit mivel csak kísérleti adás megy és az is Budapest egyes részein és ha jól emlékszem Veszprém környékén elérhetőek, én sem találtam semmit Miskolc mellett.
Új hozzászólás Aktív témák
- HP Zbook 14 laptop (14FHD/I7-G5/8GB/128SSD/MagyarVilágítós)
- Jó áron ÁRON ELADÓ! Üzleti HP Elitebook 1040 G9 Laptop! / i5-1245U 16GB 256GB
- Szuper áron DELL XPS 13 7390 /i7-10510U/16 GB Ram/512 GB SSD/IPS/
- ÁRESŐ! Dell Inspiron 3493 /10.gen i5-1035G1/8GB/512 GB SSD FHD
- Akciós áron eladó HP Elitebook 845 G7 / AMD Ryzen 5 pro-4650U/16 GB/256 SSD/14"/FHD/IPS/Gari/touch
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone SE (2016), Apple iPhone SE2 (2020), Apple iPhone SE3 (2022)
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- Újra Akcióban!!! Ducky One 2 Mini és SF billentyűzetek a bolti ár töredékéért! Számla+Gari
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Air 15 M3 8GB 256GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 5 Pro, Samsung Galaxy Watch 6 Classic
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest