- Kompakt vízhűtés
- Mégis mi értelme az Xbox PC-nek, ha limitálja a hardverválasztékot?
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Most Kína tiltotta ki a nemrég exportengedélyt kapott AI gyorsítókat?
- TCL LCD és LED TV-k
- Milyen TV-t vegyek?
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
Új hozzászólás Aktív témák
-
korpicschess
veterán
válasz
korpicschess #53314 üzenetére
Kijelző cserével megjavult a dolog. Sajna nem tudták épségben kiszedni a kijelzőt, így abban nem lehetek biztos, hogy kijelző, vagy esetleg szalagkábel gond lehetett, mert abból is új került be. Azóta megszűnt a hiba.
Aloha szervizzel próbáltam intézni, hogy fizessék vissza a téves diagnózisra kiszabott pénzt, de maguknak ellentmondóan írtak a témával kapcsolatban, de a lényeg, hogy nem voltak hajlandóak rá, szerintük ez egy független esemény, még ha azonos ügyszámon is van, ők helyesen jártak el, stb.. Én szkeptikus vagyok, hogy egyáltalán értelmes módon megnézték volna, ráadásul még ők mondták, hogy hagyjam ott, megnézik mégegyszer (mert mikor bevittem, nem engedték, hogy szervizesnek elmondjam mi a gond, csak az első vizsgálat után tudtam vele beszélni), persze azt nem mondták, hogy úgyis marad az első eredmény, csak majd fizetni is kell érte…
Majd a békéltető testületnél is megvitatjuk, mert ez a fajta lehúzás és hozzánemértés ütközik az elveimmel.Köszi a tippeket és észrevételeket a hosszú ügy kapcsán.
Kellemes ünnepeket! -
Dhampir
félisten
válasz
korpicschess #53314 üzenetére
Új hozzászólás Aktív témák
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Kompakt vízhűtés
- Mégis mi értelme az Xbox PC-nek, ha limitálja a hardverválasztékot?
- Építő/felújító topik
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 2 – Főzés: szabályok, vagy szabadság?
- Linux kezdőknek
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- Windows 11
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- További aktív témák...
- Nagy Teljesítményű Acer Nitro Gamer Laptop 5 (RTX 3070) - GARANCIÁLIS 2026 VÉGÉIG!
- Prémium Hordozható Razer Blade Stealth Gamer Laptop 13" Karcmentes Állapotban
- ASUS ZenBook 14 OLED UM3402 - 14" 2.8K OLED 90Hz - Ryzen 7-5825U - 16GB - 1TB - Win11 - MAGYAR
- Acer Aspire 3 15.6" A315-23-A8DS - AMD 3020e, 8 GB RAM, 128 GB SSD, Win 11 Pro
- ÚJ HP OmniBook Ultra Flip 14"OLED 2,8 K 120Hz - Ultra 7 256V - 16GB - 1TB - 2,5 év gari - MAGYAR
- Magic Trackpad legújabb fajta, lightning csatlakozóval
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 1600X / GTX 1080 8GB / 32GB DDR4 / 256SSD + 2TB HDD
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3365, 100% Akkumulátor
- ThinkPad T495 Ryzen 3 PRO 3300U 16GB 512GB 1 év garancia (akksi hibás)
- Gamer Notebook! Acer Nitro 5! Csere-Beszámítás! I5 11400H / RTX 3050Ti / 16GB DDR4 / 500GB SSD!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest