- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Új, Prime szériás ház jelent meg az ASUS kínálatában
- Milyen CPU léghűtést vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Házimozi belépő szinten
- OLED monitor topik
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Egyelőre túlmelegszenek a Huawei új AI gyorsítói
- Dell asztali gépek
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
middleaged #41366 üzenetére
Épp találkoztam ilyennel, fel volt pasztázva, de volt egy kemény paszta darab ami annyira elemelte a bordát, hogy nagy százalékban nem feküdt fel. Már ott látszott, hogy amikor belenéztem a síkba a borda furcsán állt, de ez egy régi noti volt, mókolták. Egy gyárinál nem szabadna. Ha garis velük kell leharcolni, ha meg nem, bontani.
Ez így innen távgyógyítás. Nem több.
Amúgy a hőtermelés BIOS alatt is fenn áll? Mert azzal kizárható, hogy egy program vagy OS terheli. Aztán CPU-Z-vel még ha szoftveresen is, de meg tudod nézni mennyi feszt kap. Azzal is kizárható ez a verzió.
ESC gombod alatt van a venti: [link] - Látható a virsli hűtés is ráadásul.
Próbálj ki lehetetlen dolgokat is, pl vegyél ki egy ramot ha kettő van, javul e. Hülyeségnek tűnhet, de asztali alatt olyan dolgokat láttam ami a logikával vág egybe mégis ott volt a megoldás.
Havernak pár éve volt olyan notija,hogy takarítás után a gép lassú volt és a CPU 100-98% között dolgozott. Semmi sem indokolta. Újra szétszedte, újra összerakta és ment. Ez sem logikus mégis megoldás.
Engem bárki kérdez soha nem fogok szervizt javasolni. Az az utolsó ahova vinném, persze ha már halott akkor tessék kicserélni amúgy el a kezekkel.Khelben! Asztaliban el tudom képzelni, de itt eléggé ki van találva minden. Még talán lehet, hogy az egyik csavart nem csavarták be rendesen.
-
Khelben
nagyúr
válasz
middleaged #41366 üzenetére
Rosszul van rátéve a hűtő a procira és nem érintkezik rendesen. A javítása az, hogy leszeded és felrakod rendesen.
Új hozzászólás Aktív témák
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Nintendo Switch 2
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Kerti grill és bográcsozó házilag (BBQ, tervek, ötletek, receptek)
- Új, Prime szériás ház jelent meg az ASUS kínálatában
- Call of Duty: Modern Warfare III (2023)
- Milyen CPU léghűtést vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Elite: Dangerous
- További aktív témák...
- Asus TUF Gaming A15 (Ryzen7 7435HS + RTX 4060 8GB) gaming latop eladó (bontatlan+garancia)
- Makulátlan Lenovo,15,6"FullHd IPS,Ryzen 5 5500u(12x4.0Ghz)12-20GB RAM,SSD+HDD
- Dell Latitude 5420 Új, Fóliás állapotú,i5 FHD IPS LCD,16GB,magyar világítós billentyűzet
- Asus vivobook pro 15
- Dobozos HP Pavilion Plus 14-eh Fémházas Ultrabook -35% i7-13700H 16/512 Intel Iris Xe OLED 2,8K 90Hz
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S24/Samsung Galaxy S24+/Samsung Galaxy S24 Ultra
- Eredeti Lenovo 300W töltők - ADL300SDC3A
- LG 32GS95UE - 32" OLED / UHD 4K / 240Hz - 480Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- Xiaomi Redmi Note 10 Pro 128GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- AKCIÓ! Gigabyte B760M i5 14600KF 32GB DDR4 512GB SSD RX 6800XT 16GB Rampage SHIVA CM 750W
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged