Hirdetés
- Azonnali fotós kérdések órája
- iPad topik
- Azonnali processzoros kérdések órája
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Multifunkciós segédkijelzőt villantott a Lian Li
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Apple MacBook
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gallac
senior tag
up
-
ArGab
őstag
Nekem volt ilyen, és produkált ilyen tüneteket, leginkább PDF és képek nyomtatásakor. Nagyon szétesett, ''szétfolyt'' amit nyomtatott, vagy félbehagyta, és kis gondolkodás után következő lapon folytatta. Olyan volt, mintha nem fért volna bele az anyag a memóriájába.
Megoldás egy LaserJet 1010 lett, vagy ha visszavettem a DPI-t 300-ra talán (600-at tud ugye?), akkor jó volt.
-
Gallac
senior tag
?
-
Gallac
senior tag
Nyomtató help!
Van egy HP Laserjet 5L tipusu FF lézernyomtató nálam, az XP felismeri tökéletesen telepíti is, de fura dolgokat csinál, pl nyomtatok vele több oldalas doksit akkor a második oldalon folytatja a lap utolsó negyedénél, meg valamikor homályosan nyomtat.
Valakinek van ötlete? Vagy elektronikai hibás lehet?mondták már ezt is, drivert is cseréltem már
Toner frissen lett cserélve.
köszi
Új hozzászólás Aktív témák
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy Note 10+/Samsung Galaxy Note 20/Samsung Galaxy Note 20 Ultra
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B760M i5 12400F 32GB DDR4 1TB SSD RTX 3070Ti 8GB Fractal Design R5 FSP 850W
- LG 55G4 - 55" OLED evo - 4K 144Hz & 0.1ms - MLA Plus - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium
- BESZÁMÍTÁS! ASUS PRIME Z790M i9 14900K 32GB DDR5 1TB SSD RTX 3080 TI 12GB Zalman Z1 Plus EVGA 850W
- Dell G15 5530 gyári kijelzőt keresek (DP/N: 0VPD4)
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest