Hirdetés
- OLED TV topic
- Akciókamerák
- Szelek helyett a nosztalgia szárnyán érkezik a SilverStone legújabb miditornya
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Azonnali notebookos kérdések órája
- Acer notebook topic
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- TCL LCD és LED TV-k
- Milyen monitort vegyek?
Aktív témák
-
akos.h
csendes tag
Hi!
Segítségeteket szeretném kérni. Hálózatom: Novell SB5.0(csak IPX), Win2000(ip) sp3, Kliensek:
Win98,98se, XPhome,XPprof,2000prof
A win2000-re HP jetdirect 170-esek vannak aggatva többféle nyomatóval (LJ4plus, LJ2200, JD640, JD3280 stb.) Van 5 db HP LJ1005-ösöm amit képtelen vagyok használni Jetdirecttel. Feltelepül a nyomtató,de mikor nyomtatni szeretnék rá, a doksik eltűnnek a nyomtatási sorból pár másodperc alatt, úgy hogy az 1005-ök meg sem nyekkenek. A többi nyomtató jól műxik. A WebJetadmin nem diagnosztizálja az 1005-ösöket. Már próbáltam Mindenféle frissítést letölteni HP-éktől de semmi változás. A jetdirectek fix IP-n vannak, tudom is őket pingetni, de a nyomtatók mintha nem is lennének rákötve...
Segítségeteket előre is köszönöm.
Aktív témák
- Telefon felvásárlás!! Honor 200 Lite, Honor 200, Honor 200 Pro, Honor 200 Smart
- Apple iPhone 13 Pro Max 128 GB Sierra Blue 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- Önerő nélkül is elvihető! RÉSZLETRE .OPCIONÁLIS. Gamer szék noblechairs HERO Valódi Bőr Fekete
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 64GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3054, 96% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest