Hirdetés
Aktív témák
-
X-COM
nagyúr
de ezeknél az ezreseknél valamit variáltak
windows megosztottként hajlandó nyomtatni... de jetdirectre kötve nem biztos -
X-COM
nagyúr
nem lehet, hogy 1005ös nem hajlandó hálózati nyomtatóként működni?
-
akos.h
csendes tag
Hi!
Segítségeteket szeretném kérni. Hálózatom: Novell SB5.0(csak IPX), Win2000(ip) sp3, Kliensek:
Win98,98se, XPhome,XPprof,2000prof
A win2000-re HP jetdirect 170-esek vannak aggatva többféle nyomatóval (LJ4plus, LJ2200, JD640, JD3280 stb.) Van 5 db HP LJ1005-ösöm amit képtelen vagyok használni Jetdirecttel. Feltelepül a nyomtató,de mikor nyomtatni szeretnék rá, a doksik eltűnnek a nyomtatási sorból pár másodperc alatt, úgy hogy az 1005-ök meg sem nyekkenek. A többi nyomtató jól műxik. A WebJetadmin nem diagnosztizálja az 1005-ösöket. Már próbáltam Mindenféle frissítést letölteni HP-éktől de semmi változás. A jetdirectek fix IP-n vannak, tudom is őket pingetni, de a nyomtatók mintha nem is lennének rákötve...
Segítségeteket előre is köszönöm.
Aktív témák
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Antivírus szoftverek, VPN
- AKCIÓ! Jogtiszta Windows - Office & Vírusirtó licencek- Azonnal - Számlával - Garanciával - Nint.hu
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- MS SQL Server 2016, 2017, 2019
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 10, Xiaomi Redmi Note 10s, Xiaomi Redmi Note 10 Pro
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R7 1800X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA Corsair 550W
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG STRIX Z390-H GAMING alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Részletre elviheted akár 365 napra. Bankmentes.Gainward GeForce RTX 5070 Ti Phantom
- Samsung Galaxy S22 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest