Legfrissebb anyagok
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Keresés
Új hozzászólás Aktív témák
-
levy1983
aktív tag
azt fogom tenni, veszek néhány könyvet, is megokosodom...
X-Com ''megmentette a becsületem'' azt hittem, csak én vagyok ennyire láma a dologhoz...
amúgy van vakupapucs a gépen...
amit biztosan veszek az kisállvány, mivel nem dárga, de jól jön. Amúgy nézegettem eredeti hozzávaló Sony állványt, amin van kezelőgomb is, amivel lehet zoomolni, meg ha kamera van rajta, akkor play/stop funkciók, meg ugye fényképezni is lehet vele, csak kérdés, hogy megér-e 8k-val többet, mint pl. egy ''egyszerű'' Soligor állvány. Amúgy tényleg milyen márkának számít a témában a Soligor valamint a Hama?
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
- Mesterséges intelligencia topik
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- NVIDIA GeForce RTX 3080 / 3090 / Ti (GA102)
- Clair Obscur: Expedition 33 teszt
- Billentyűzet gondom van
- Politika
- EA Sports WRC '23
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Asztalos klub
- Samsung Galaxy Watch Active 2 - láthatatlan gyűrű
- További aktív témák...
Új fizetett hirdetések
- Meta Quest 3 128gb - Garanciás 2025.10.16-ig
- Eladó! Azonnal indítható Sugar Daddy társkereső az angol piacra Készen áll a pénztermelésre
- Apple Watch Nike S6 44mm Space Gray LTE, ajándék új szíjakkal, üvegfóliával és ütésálló tokkal!
- BenQ MW523 3D DLP Projektor, 3000 ANSI lumen, 143 óra üzemidő + 2db 3D szemüveg + Ingyen posta
- 16" macbook pro m1pro.
Üzleti előfizetők hirdetései
- AKCIÓ! Gigabyte H510M Intel i3 10100F 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1060 3GB GDDR5 Rampage Shiva 500W
- Ultimate előfizetés új fiókra akár 2105 Ft/hó áron! Azonnali, automatizált aktiválással, csak Nálam!
- Teljes magyar Logitech Mx Keys Mini billentyűzeted lehet.
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T510i - i3-330M I 4GB I 250GB I 15,6" HD I DP I Cam I W10 I Garancia!
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 4 Slim / PS4 Pro felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest