Új hozzászólás Aktív témák
-
Tomix24
addikt
válasz Peetee(tm) #450 üzenetére
Nem lehet hogy túl vastagon keted fel? Minden teszt szerint a legjobbak között van a világon, nálad meg jobb a gyári? ....
-
Peetee(tm)
aktív tag
válasz Peetee(tm) #453 üzenetére
Esetleg gyári selejtet fogtam ki, nap végi gyártás, vagy az üst aljából való, ahol nem volt jól összekeverve benne sz összetevők.
Bármilyen más pasztával jobb eredményt érek el!
Ellenben bármi megtörténhetett, hogy sült hal voltam.Az életben 1 dolgot adhatsz fel, levelet a postán! Peetee(tm)
-
Peetee(tm)
aktív tag
Először MX4-et akartam venni, mert gyári adatok szerint kb60%-al több hőt tud elvezetni az MX2-höz képest, de a boltban rábeszéltek erre, mondván "legalább 4 fokkal jobb az MX2, mint az MX4" az ő tapasztalatuk szerint.
Legalábbis ezt állította az adott bolt ahol vettem.Az életben 1 dolgot adhatsz fel, levelet a postán! Peetee(tm)
-
hemaka
nagyúr
válasz Peetee(tm) #455 üzenetére
MX2 bőven elég egy átlag felhasználónak, a 60% szerintem csak marketing bullshit.
-
Dell XPS
veterán
Ezzel egyet lehet érteni... Naponta kellene gépeket pasztázni és visszaellenőrizni, ahhoz hogy ezt így lehessen látni. Nagyon kevés szó esik ellenben a Gap-Pad-ről, aminek kicserélése azonnal látszik és jelentős. (nem csak vga-án, hanem a heatpipe felületén is)
Üdv, Dell XPS
-
Dell XPS
veterán
válasz Peetee(tm) #459 üzenetére
Azt azért nem mondanám hogy teljesen mindegy, (fontosak lehetnek azért a tapasztalatok) én is inkább a marketing részét érzem erősnek.
A Gap-Pad-el kapcsolatban nem értek Veled egyet, mint mindenkinek van véleménye, és ezt el kell fogadni, ezért nem reagálok rá. (én az elmúlt 8 évben mást tapasztaltam a javítások során)A rendszeres karbantartással viszont teljes mértékben!
Üdv, Dell XPS
-
Peetee(tm)
aktív tag
válasz Dell XPS #460 üzenetére
Lehet hogy amiket gyárilag raknak azok nem igazán jók, csak talán amit szerverekhez 7/24-be.
Hozzáteszem nekem nincs tapasztalatom, csak amiket hardvereken látttam.
Viszont szerintem ez is nagyban függ az összetételtől és a gyártótól.PT
Az életben 1 dolgot adhatsz fel, levelet a postán! Peetee(tm)
-
barisj
aktív tag
Helló!
Minőségi proci hűtő pasztát vennék,vki tudna ajánlani vmi igazán jót? előre is köszi
◄► [Megbízhatóságom: http://goo.gl/LlJdlL] ◄►
-
TAKÍÍ
tag
Na gyors Kérdés. Adva van egy Ősrégi gép: egy Amd 2500+ as Barton ehhez való alaplap és egy Ati 9600 Radeon Pro.
Na most gondoltam 10 év után lecserélem a hővezető pasztát a processzoron. Akarok boltba venni. csak nem tudom milyet. Értelemszerűen nem kell a felső kategóriás paszta, csak sima normális és nem kell sok.
Na most az igazi Ok, hogy anno úgy emlékszem vigyázni kellett, mert az egyik tipúsú paszta nem volt jó hozzá. Én úgy emlékszem mintha lenne a szilikon paszta, meg az ezüstös vagy mi? És az egyik volt csak jó hozzá.Ja és ha már van paszta itthon gondoltam veszek pár pici hűtőbordát és rá rakom a videokártya Ramjaira. És ahhoz is kéne paszta. Szal jó lenne ha mindkettőre lehetne használni az adott pasztát.
[ Szerkesztve ]
-
KisBundi
őstag
Vettem most ebay-ről egy AC MX-2-es pasztát, de nem tudom mi a különbség a fekete és fehér színű tubus között.
-
skilled88
tag
Coolink 10g vettem 900 ft-ért sztem nem rossz előtte ilyen ezüstös valami volt .. fogott mint állat.. ezzel hűvösebb lett ! fehér szinű am..
Azért nem veszek 3-4 ezerért pasztát , hogy 3 °C hűvösebb legyen .. persze írnak minden hogy mennyire jó bla-bla .. inkább már akkor rakok hozzá még 4 ezret azt van már komolyabb cpu hütöm ..
[ Szerkesztve ]
"Powered Forever*Corsair HX520 Modular" Lumia 800 Black
-
Kirir
tag
Szeretnék egy nagyon jó minőségű, időtálló hűtőpasztát, mit lenne érdemes a magyarországi viszonyok között beszerezni? Van már egy jelöltem, de nem akarom befolyásolni az esetleges válaszokat.
-
allincomp
csendes tag
válasz Ironhand #468 üzenetére
Én egy Q6600-at pasztáztam ilyennel 1éve. Most lett levéve a cooler és még mindig nincs beszáradva, pedig aktívan hajtva van a cucc. Legalább 5-6fok eltérés van természetesen lefelé, ha ilyet használsz. Ajánlott cucc.
Heti akciók! Az átlag felhasználástól a Gamerig, amit csak szeretnél!
-
allincomp
csendes tag
-
johni86
tag
Sziasztok!
Lenne egy kérdésem, van egy hd 4870 x2 vga, most szétszedtem, mivel alapon volt 80fok mind2 gpu, pasztám nincs, de van hővezető ragasztóm, megfelel erre a célra? Haver szerint csak lenne egy tönkrevágott vga-m, de gondoltam inkább megkérdezem itt az okosokatő lenne az:
AG TermoGlue -
Zebu
addikt
Sima mezei fehér paszta elég mindenre gondolom....
Jól gondolom? -
HPAA
őstag
üdv
Elitebook 8530p-met takarítanám
notihoz is ezt az mx 2/4 -et ajánljátok ?************* censored
-
Gtaati
őstag
Helló! Érdeklődnék, hogy véleményetek szerint egy hővezető paszta ha belefolyt a cpu tokba az miylen módon tisztítható? Konkrétan komplett config vásárlása után hűtőt cseréltem és cserekor láttam meg h a boltban aki összeszerelhette a gépet nem sajnálta a pasztát és gondolom magasabb hőmérsékleten folyósabbá vált és lefolyt a 1155-s foglalat szélébe, na most ebben foglaltban apró tűk vannak és még ecsettel is elgörbíthetők a lábak szóval ötletem sincs rá hogyan kellene kimosni a pasztát? A paszta nem tartalmaz vezető anyagot, a gép ettől függetlenül kifogástalanul működik de rendkívül zavar a dolog... a paszta Cooler Master hyper tx3 evo gyári pasztája....ha valakinek van ötlete vagy találkozott ilyennel és tudna segíteni megköszönném! Válaszotokat várom és előre is köszönöm!
-
Francia91
veterán
Sziasztok!
A T60p laptopomhoz vettem Gap Pad-ot. A kérdésem az lenne, hogy Gap Pad és a GPU közé kell-e pasztát tenni?[ Szerkesztve ]
"Nincsenek példaképeim. A munkát, az elkötelezettséget és a versengést csodálom." /Ayrton Senna/
-
Francia91
veterán
Vettem Gap Pad-ot a T60p-hez, lecseréltem a gyárit, ami szana-szét volt szakadozva. Csak a GPU-nál kellett cserélnem. Viszont most a GPU alapjáraton 79 fokon megy, az új Gap Pad előtt 65-ön döcögött. Ami még fura, hogy 720p videónál 90 fokon megy /1080p-nél 95 fok /, amit eddig 70-75 fokon megoldott /GPU/. Mit tegyek? szar a Gap Pad?
(Gép frissen portalanítva és takarítva)
Paszta nincs a Gap Pad és a GPU között, 3,2 W/mK-s értékű Pad-ot vettem.
Mi lehet a probléma? Gyárilag milyen értékű Gap Pad van a T60p-kben? Vagy felejtsem el a Gap Pad-ot?[ Szerkesztve ]
"Nincsenek példaképeim. A munkát, az elkötelezettséget és a versengést csodálom." /Ayrton Senna/
-
Dell XPS
veterán
-
-
Dell XPS
veterán
válasz Francia91 #493 üzenetére
Próbáld meg, 1.5mm-es legyen alatta, van olyan anyagvastagságú is Neked? Annak jónak kell lenni, én már rengeteget cseréltem, ugyanolyan jó lesz mint újkorába. Amennyiben nem jó, akkor tényleg rossz a Gap-Pad, hiszen ismétlem "gyárilag" is az van alatta és sok esetben matt-roncs állapotában is teszi a dolgát.
Szerk: hűtőfelületek megfelelően letisztítva vannak? Ugye nem kented be pasztával?
[ Szerkesztve ]
Üdv, Dell XPS
-
Francia91
veterán
válasz Dell XPS #494 üzenetére
1,5 mm-esem nincs, de ha 0,5-öst teszek az 1 mm-esre, úgy teszi a dolgát? (rétegesen)
Természetesen rendesen le vannak tisztítva és pasztával nem kentem meg.[ Szerkesztve ]
-
Francia91
veterán
válasz Dell XPS #496 üzenetére
Sztem nem elég vastag az új Gap Pad, vagy gyengébb minőségű, mint a gyári. A hűtő sértetlen, frissen takarított. Gap Pad-ra gyanakszok (vastagság, vagy gyenge minőség). De megpróbálom a réteges vastagítást először, hátha...
-
Francia91
veterán
válasz Dell XPS #498 üzenetére
Sikerült megoldani a GPU melegedést .
Az északi híd Gap Padját tettem a GPU-ra /az még eredeti gyári/, az újat pedig rátettem az északi hídra. A híd ugyanolyan hőmérsékleten maradt, a GPU renderelés teszt alatt max 90 fokig ment fel, tehát tökéletes lett
Tehát a minőséggel volt a gond. A gyári az mégiscsak gyári..."Nincsenek példaképeim. A munkát, az elkötelezettséget és a versengést csodálom." /Ayrton Senna/
-
Dell XPS
veterán
válasz Francia91 #499 üzenetére
Szia,
Örülök, hogy sikerült és kiderült a probléma. Mivel a HDD, RAM, LCD, WiFi, BT, és egy eszköz sem "gyári", csak éppen beszállítói szerződéssel gyártanak, így a Gap-Pad sem az. Nézni kellene egy jobb minőséget, hogy legközelebb ne legyen ilyen probléma. [link]
Üdv, Dell XPS
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Tudományos Pandémia Klub
- Derült égből villámcsapásként itt a Galaxy S24 FE
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Milyen mosógépet vegyek?
- Azonnali fotós kérdések órája
- World of Tanks - MMO
- Politika
- Elite szett, óriás telep és szuperfényes kijelző
- További aktív témák...
- TÁPEGYSÉG felvásárlás 80+ Bronz minősítéstől!!!
- Enermax Revolution DFX 850W Gold Moduláris Tápegység PCIE 5 ATX 3 12VHPWR RGB Led
- LEGRAND 311063 KEOR SPE jó akksi, hosszú üzemidő szinuszos szünetmentes 2000 VA UPS
- A tápok csúcsa, kevesebb mint féláron! Super Flower Leadex 2000W Platinum
- Eladó EKWB Quantum Vector RX6800/6900 DRGB Nickel-Acetal GPU vizhűtő blokk
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest