Hirdetés
- SSD kibeszélő
- Házimozi belépő szinten
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- HP ProLiant MicroServer Gen8
- Négy P-maggal jön a Panther Lake generáció
- Milyen notebookot vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Bronzos ATX 3.1 tápok a be quiet! névjegyével
Új hozzászólás Aktív témák
-
knox83
senior tag
Nekem egy b telefonnak van egy iphone 13 pár hete, a cégest összetörtem meg amúgy is egy szar volt (p30 lite = emberiség ellen elkövetett bűncselekmény)
Nem mondanám rossznak, inkább más. Vannak idegesítő dolgok benne vagy körülményesnek is mondhatnám. Bizonyos beállítások olyan szinten el vannak dugva, meg olyan helyre amit nem értek..A mérete viszont, aah legjobb (146 mm magas) + ha nem használod nagyon kemény a merülés, hétvégén 34 órát hozzá sem nyúltam és 9%ot merült.
Ha nem lenne Honor akkor vennék, előbb mint egy samsungot vagy xiaomit.. -
gretzky77
veterán
Kb amióta létezik Android azóta használtam! Rengeteg típus megfordult nálam, szeretem próbálgatni cserélni a telefonokat. Volt egy két iOS próbálkozás, de nem tartottak sokáig mindig visszatértem a droidhoz! Tavaly év végén kicsit megcsömörlöttem a droidtól, kellett egy kis változás, gondoltam kap mégegy esélyt az iOS és próbálok neki hosszabb időt adni, hogy tudjon bizonyítani, így beruháztam egy 15 ProMaxra ha már lúd legyen kövér, nem sokkal később kapott egy Watch Ultrát is mellé. Kellett egy kis változás droid után. Kicsivel több mint egy hónapja használom és kezdem megszokni, nagyon nem tudok belekötni. Persze vannak apró kicsit bosszantó dolgok amik droidon jobban vagy másképp működnek, de azt mondom nem megszokhatatlan. Régebben voltak dolgok amik kimondottan visszatartottak az iOS rendszertől, de közben én is változtam valamelyest és már van pár dolog amik akkor nagyon fontos érvek voltak droid mellett, de időközben ezek már nem lényeges szempontok, így kapott újabb esélyt. Az üzemidő például bitang jó a 15 PM esetén, droidon nem nagyon tudtam ilyet elérni. Magic 5 Pro volt közvetlen a 15 PM előtt. Osztom njnl véleményét, nem mondom egyik rendszerre sem, hogy jobb vagy rosszabb egyszerűen mások, más megközelítés, más logika mentén! Tény, hogy sok év Android után kell neki időt hagyni, hogy megszokd, de nem lehetetlen! Ez nem állásfoglalás egyik rendszer mellett sem, pusztán egy mezei vélemény!
Új hozzászólás Aktív témák
ma A legjobb fotós mobil címére pályázik Honor – megnézzük, összejött-e a varázslat.
- Automata kávégépek
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- SSD kibeszélő
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Anime filmek és sorozatok
- Windows 11
- Nemzetbiztonsági aggályok merültek fel a TP-Link kapcsán
- Házimozi belépő szinten
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Xbox tulajok OFF topicja
- További aktív témák...
- Apple iPhone 7 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Iphone 15 Plus 2.5 év gyártói garancia, 100% akku, doboz+számla!
- Karcmentes, független, Xiaomi Redmi Note 10 Pro 128GB /8GB RAM/ Onyx Grey
- iPhone 14 Plus 256GB Éjfekete független - 88% akku
- IPhone 16 Pro 128GB gyári független 2025.09.22. Apple jótállás
- Csere-Beszámítás! AMD Számítógép játékra! R9 3900X / X570 / 6700XT / 32GB DDR4 / 512GB Nvme SSD
- AKCIÓ! Lenovo Thinkcentre M920S Brand számítógép - i5 9500 8GB RAM 512GB SSD 630 IGP Win 10
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Honor 9X Lite 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AZONNALI SZÁLLÍTÁS Windows 10 pro Retail aktiváló kulcs!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest