Hirdetés

Aktív témák

• bullseye

addikt

válasz NetGod #1 üzenetére

Pontos mért adatok továbbra is fellelhetőek minden teszt (azaz nem körkép...) táblázatában, annak alsó részében.

A százalékos számok egyrészt arra szolgálnak, hogy látható legyen, melyik adat mennyit számított, másrészt azoknak, akiknek a tesztprogramok eredményei nem mondanak sokat (azaz csak egymáshoz hasonlíthatja azokat, saját tapasztalata nincs) egyértelmű tájékoztatást adnak.

• NetGod

tag

Hello!
    Ezt a topicot azert nyitottam, mert hangot szeretnek adni a velemenyemnek. Ha valaki egyetert velem, az irjon. (Es csak a hozzaszolasok szamlalot kell figyelnem, hogy egyedul vagyok-e.) Szoval:
    2002 tavaszan meg elofizetoje voltam a Chipnek. Akkor nekem rengeteget segitettek uj gepem osszeallitasaban a tesztekkel. Utana kimaradt egy bo ev, talan masfel, amikor nem voltam ''Chip-kozelben''. 2003 nyaran vettem egy szamot, es megdobbentett, hogy hova ''fejlodott'' az ujsag. Regebben, meg a teszteknel pontos mert adatok szerepeltek a tablazatokban, hasznalhato velemennyel. Most mi van? Szazalekok. Es ezzel en mit kezdjek??? Mire jo nekem az, hogy megmondja hogy szerinte melyik a jobb?? Persze biztosan van alapja a szazalekoknak is, de azert.... Szoval ezt en egy nagy ZULLES-nek fogtam fel. Azota nem is nyultam az ujsaghoz. Es szeretnem, ha ujra olvashato lenne.
    Ennyi. NetGod

Aktív témák