Hirdetés
Aktív témák
-
slug
senior tag
Az lenne a legjobb, ha jönnél irc-re #prohardver csatira, és ott megdkérdezhetsz bármit!
-
salazol
őstag
válasz
.:InnoMan:. #65 üzenetére
A legprofibb, ha magad irsz, ha megnézed a honlapom, az ott levőt a php tanulásom 3. napján irtam.
Letölthetőt találsz itt: [L]http://twm.faxunil.hu/muhely/index.php?kat=2[/L]
A legutolsó hogy regelsz valami ingyenes helyen, mert szerintem kicsit ciki. -
beeboy
addikt
válasz
.:InnoMan:. #1 üzenetére
a legegyszerűbb tipp:
megcsinálod word-ben majd mentés weblapként :DD :DD :DD
átnevezed index.htm-re pölö, sok szolgáltatónál ez a kezdőlap, és feltöltöd -
hungeek
senior tag
válasz
a [L]http://11b.uw.hu[/L]-n illetve a [L]http://mocisoft.fw.hu[/L] címeken található fórummotor eladó... ez így a legegyszerűbb neked :))
kedvező feltételekkel :) -
.:ADAM:.
aktív tag
válasz
Nem eléggé egyszerű ahhoz, hogy csak így le lehessen írni, legjobban a php-ben lehet, de van egy csomó ingyenes hely ahol regelhetsz magadnak egyet.
-
.:InnoMan:.
senior tag
Nem tudja valaki hogyan lehet vendégkönyvet szerkeszteni a honlapra?
-
.:ADAM:.
aktív tag
válasz
.:InnoMan:. #63 üzenetére
Huhh... Azt tudnám ajánlani, hogy fogd magad és töltsd le a putra writert a [L]http://putraware.ini.hu[/L]-ról, annak van html oktatója és amúgy egy korrekt html szerkesztő. Ha azt vvégignyálazod, amit az oktatója ír akkor kezd feltenni a kérdéseket , szerintem akkor melegebb fogadtatásban lesz részed.
-
senior tag
Azt áruljátok akkor csak el hogyha a főoldal neve index.html akkor a 2 lap neve micsoda?És parancsokat melyik honlapról tudok nézni?
-
senior tag
vagy valami olyan honlapot mondhattok ahol leirja ezeket a parancsokat hogyan kell megcsinálni?
-
senior tag
Azt szeretném valakitől megkérdezni hogy a netes oldalak közül amit másolok ftb-re total c. a kezdőlap neve index.html utáni lapok neve micsoda???....html???Melyik az a program amellyel ikonokat lehet szerkeszteni és hogy lehet azt megcsinálni hogyha ráklikkelsz az ikonra egy másik lapot hozzon be?Melyik a legjobb honlapkészitő progi,Van magyar?Honnan lehet letölteni?Válaszolnátok kérdéseimre?Előre is köszönöm a segitségeteket!
-
DrSoul
őstag
Bár lehet, hogy késő, de egy javaslat: én nem szeretem az extra.hu-t, külföldön (legalábbis Olaszországban) nem jön be. Legalábbis ez így volt az utóbbi 12 hónapban.
-
válasz
.:InnoMan:. #56 üzenetére
:C:C:C:C:C:C:C:C
-
senior tag
válasz
.:InnoMan:. #56 üzenetére
mindenkinek köszönöm a segitségét!!!
-
válasz
.:InnoMan:. #54 üzenetére
nem yo,nevezd át index.html-re
-
válasz
.:InnoMan:. #52 üzenetére
a szerverre.
-
senior tag
válasz
.:InnoMan:. #49 üzenetére
érdekes amikor a tc-bemn akarok rákattintani azon a panelen hogy ftp.uw.hu nem hozza be a html formátumot a c meghajtómon pedig behozza
-
válasz
.:InnoMan:. #49 üzenetére
index.html-t raktad föl?
-
supercow
őstag
válasz
.:InnoMan:. #43 üzenetére
nem kell a www, csak innoman.uw.hu
-
supercow
őstag
OFF
nem lenne egyszerűbb egy chat oldalon összejönni, mondjuk trefort, ahol meg lehet beszélni a dolgot egyszerűbben, gyorsabban és nem utolsó sorban anélkül, hogy 3 szavas hozzászólásokkal folyamatosan fent lenne a téma a top10ben? :(((
!OFF -
senior tag
válasz
.:InnoMan:. #43 üzenetére
mi történt ha nálad beirtad?
-
válasz
.:InnoMan:. #39 üzenetére
az mind1
-
válasz
.:InnoMan:. #38 üzenetére
mi a cím?
-
KovacsUr
addikt
válasz
index.html (vagy amit a levélben írtak) néven van elmentve az a html fájl?
-
senior tag
válasz
ftp.uw.hu panelbe bemásoltam és az átviteli mód micsoda legyen?
-
OK.Akkor menj arra,hogy kapcsolódás,itt felcsatlakozik.A TC egyik panelén a szerver oldal jelenik meg.Ide a gyökérbe másold a HTML-t.
-
senior tag
válasz
.:InnoMan:. #32 üzenetére
ezután lesz egy olyan része a total c. ftp.uw.hu oda abba a részbe csak bekell másolni amit csináltam html dokumentumot és ha igen az átviteli mód micsoda legyen?
-
válasz
.:InnoMan:. #32 üzenetére
Először az e-mailt nézd.
-
válasz
.:InnoMan:. #30 üzenetére
Menj az e-mail postafiókodba,ott kaptál egy e-mailt amiben rá kell kattintanod egy linkre.De előtte nézd + milyen jelszót generált.
-
válasz
.:InnoMan:. #28 üzenetére
semmit
-
válasz
.:InnoMan:. #22 üzenetére
Először regelj,PL ultraweb.hu
Ezután elindítod a Total Commander,Hálózat,FTP kapcsolódás,Új kapcsolat,
Kapcsolat neve: mindegy
Kiszolgáló neve: ftp.uw.hu
Felhasználói név: a regelt neved
Jelszó: a jelszavad.
Enter,utána kapcsolódás. -
KovacsUr
addikt
válasz
.:InnoMan:. #22 üzenetére
Regisztráltál már tárhelyet? Ahol regisztálsz, ott kell lennie egy leírásnak is, hogy hogyan lehet feltölteni a szerverre. Ez minden szolgáltatónál más és más.
-
válasz
.:InnoMan:. #20 üzenetére
Nekem mind1.
-
válasz
.:InnoMan:. #17 üzenetére
Modjuk sok értelme van azért regelni tárhelyet,hogy kirakd:Hamarosan...
-
válasz
.:InnoMan:. #16 üzenetére
És hogy intézed el?
-
válasz
.:InnoMan:. #12 üzenetére
Mondtam hogy még ne állj neki.
Ez nem pálya,nincs + a +felelő alapod,és a szoftvereid.:((( -
KovacsUr
addikt
válasz
.:InnoMan:. #11 üzenetére
[off]Felkiáltójelből, kérdőjelből mondatonként rendszerint egy is elegendő.[/off]
Fájl/Mentés másként
Fájl típusa: Minden fájl
Fájlnév: bármi.html
És máris elmentette html formátumban! :) -
senior tag
válasz
.:InnoMan:. #11 üzenetére
legjobb lenne ha valaki képekbe elmagyarázná képet linkelne be a topikomba vagy elküldené e-mailben!!!Én még csak most kezdem el a honlap ''készitést'' szóval elkell a segitségetek!!!
-
senior tag
Na szóval nem akarja elmeneteni a jegyzettömb html formátumba!!!!Miért???És ezt ha megvan hogyan töltöm fel a netre???Help Eddigi segitségeteket köszönöm
-
slug
senior tag
válasz
<html>
<head>
<title>Inno man 3D honlapja</title>
<meta http-equiv=''Content-Type'' content=''text/html; charset=iso-8859-1''>
</head>
<body>
Hamarosan
</body>
</html> -
Fr4G
aktív tag
válasz
Egyebkent pedig a html nem egy igenyes nyelv, mert ha megnyitsz egy ures txt filet es beirod, hogy Hamarosan... akkor azt már csak át kell nevezni htm(l)re és kész is a honlap:))
-
Fr4G
aktív tag
Bár a HTML nem igazan szereti, de a colort meg lehet adni angol színekkel is, pl. blue, red, yellow, darkgreen stb. Csak, ha valaki nem akar bajlodni hexadecimalis atszamolasokkal:) Egyebkent meg, ott van a sok html iro progi es az igenyesebbikekben van ''szinszerkeszto''...
-
esteban
senior tag
ja es persze el kell mentened mint index.html , majd feltoltod a tarhelyre ...
-
esteban
senior tag
Ja es altalaban index.html -nek hivjak a kezdo oldalt ... itt egy kicsit extrasabb ''hamarosan'' megoldas :)):
Szoval ahogy DrSoul is irta, megnyitod a notepadot es beirod (vagy bemasolod):
<html>
<body bgcolor=''#FFFFFF''>
<!-- ezzel tudod megadni a hatter szinet -->
<font color=''#666666'' size=''2'' face=''Arial''>Hamarosan... </font>
<!-- a font-tal be tudod allitani a szoveg tulajdonsagait, rtelem szeruen: color=szin, hexadecimalisan az RGB szinek :), size=meret, face=karakter tipusa -->
</body>
</html>
megjegyzes: a ''<!--'' es a ''-->'' jelek kozti reszt a bongeszo nem ertelmezi, ide nyugodtan irhatsz megjegyzest! -
esteban
senior tag
ha azt szeretned, hogy kulfoldrol is el lehessen erni az oldaladat, akkor .fw.hu (freeweb.hu), extra, .tar.hu, nexus.hu kicsukva ... nezz korul itt:
[L]http://webmester.lap.hu/[/L] ... van itt tarhely es HTML .. meg minden ...
ha hajlando vagy fizetni akkor az integrity.hu -t ajanlom (nekik is van ingyenes, de nem tudom melyik es milyen) .. viszont ca. 10e HUF / ev-ert kapsz egy gyors helyet ... sokaig azt hasznaltam en is ... -
DrSoul
őstag
válasz
.:InnoMan:. #2 üzenetére
Megnyitod a jegyzettömböt, beírod ezt
<html>
<body>
hamarosan
</body>
Aztán elmented ''*.*.html'' tehát ha pl. úgy mented, hogy ''weblapom'', akkor weblapom.html
Így tudja a böngésződ, hogy egy html dokumentumot kell olvasnia. PErsz van itt még egy csomó minden, amit lehet, érdemes utánanézned html tutoriálokban. -
senior tag
help:O
-
senior tag
Azt szeretném megkérdezni hogy hogy lehet azt megcsinálni hogy egy honlapot csinálok egy tárhelyszolgáltatonál(melyiknél a legjobb?)és még azt szeretném tudni hogy a jegyzettömb segitségével azt hogy ''hamarosan szót hogy tudom arra a honlapra feltölteni!Előre is köszönöm!
Aktív témák
Hirdetés
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- MacBook felváráslás!! MacBook, MacBook Air, MacBook Pro
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi 9, Xiaomi Redmi 9AT, Xiaomi Redmi 10, Xiaomi Redmi 10 2022
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 4070Ti Super GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 12 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest