- Házimozi belépő szinten
- Intel Core i7-5xxx "Haswell-E/EP" és i7-6xxx "Broadwell-E/EP" (LGA2011-v3)
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Jön a HDMI 2.2-es specifikáció
- DUNE médialejátszók topicja
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Vezetékes FEJhallgatók
- Apple notebookok
Új hozzászólás Aktív témák
-
Rossi
addikt
Ha neked így jó az embered, akkor gondolom nem gond.
De azzal sem értek egyet, hogy van aki tud vigyázni a dolgaira, van, aki nem.
Ez nem képesség, ez egy döntés.
Nem járok retkes cuccokban/cuccokkal, ha büdös vagyok, vagy kényelmetlenül érzem magad lefürdök egy nap többször is, kocsit tisztán tartom stb. ezek szerintem kb. alap dolgok.
(Cipő, kocsi, notebook, telefon stb. pucolásra - halkan "írom", hogy pólók, ingek vasalására cégvezetőként is találok időt, szóval ez sem indok, csak kifogás. Pedig házas vagyok, mosnak, takarítanak "rám", és még csak nem is számítok különösebben pedánsnak.)Mondjuk ha nem kell megjelenni rendszeresen emberek előtt, akkor max neked ciki, hogy apjuk "nem tud vigyázni a dolgaira".
Bocs a szófosásért, de a butaság meg a rosszindulat mellett az igénytelenség dühít a legjobban az emberekben, mert ha nem otthon a négy fal között csinálja valaki, az elég nagy tiszteletlenség a másik emberrel szemben.
"Thou shalt not make a machine in the likeness of a human mind."
-
nexplo
őstag
Nőknél sosem értettem (nem akarok általánosítani, csak ezt tapasztaltam sok esetben) hogy otthon minden puccba van vágva és mikro por sincs, de az autóban meg a kesztyűtartóból kiesik a sok kacat és koszos a kocsi is kívül belül. Bár volt aki legalább mostani elvitte. Annyira furi, mert vagy valaki tisztaság mániás vagy nem. De ez akkor helyszíne válogatja? Érdekes dolog.
Zavard össze a világot: mosolyogj hétfőn! :)
-
nexplo
őstag
Nekem is piros van úgyhogy a hangunk szerintem azonos lehet. Hozzáteszem én fülessel játszom és ha esetleg kisebb rakéta támadás érné a házat azt sem venném észre csak ha elmenne az internet A tisztaság nálam is alap, de a kedves párom, na ő már más tészta. Ő szó szerint él a gépen. Én szoktam kitakarítani a gépét, mert már nem bírom nézni én pasi létemre. Hozzáteszem ő extra igényes a tisztaságra, de a laptopja és az autója az kivételt képez ez alól sajnos....
Zavard össze a világot: mosolyogj hétfőn! :)
-
Rossi
addikt
Ez nem "pasik" dolog, szimpla igénytelenség, de abból legalább a minősített eset.
Párhetente porszívózom és törölgetem a notebookomat, az IT-sünk 2 évesen szétszedte és újrapasztázta a CPU-t, kérdezte, hogy használom-e egyáltalán.
Használom naponta, hosszú órákat, csak nem igénytelen módon."Thou shalt not make a machine in the likeness of a human mind."
-
opr
nagyúr
Ezért a zsíros retkes kézzel hozzáérünk a billentyűzethez dologért instant bitófa jár nálam is. És nem csak azóta, hogy fasza billentyűzetem van. Undorító egy dolog.
"Programozó vagyok. Ez azt jelenti, hogy amit leírok, megtörténik." :D “The only valid measurement of code quality is What-The-F**ks/Minute.” - Robert Martin
-
nyunyu
félisten
Szerintem ne nézz be a "Milyen billentyűzetet vegyek?" topicba
Szülinapomra vettem egy üveg billentyűzet ízű whiskyt, de itthon jöttem rá, hogy nem mechanikus, hanem cseresznyés
[ Szerkesztve ]
Hello IT! Have you tried turning it off and on again?
Új hozzászólás Aktív témák
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Házimozi belépő szinten
- Autós topik
- Konteó topic
- Milyen autót vegyek?
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Revolut
- Intel Core i7-5xxx "Haswell-E/EP" és i7-6xxx "Broadwell-E/EP" (LGA2011-v3)
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- További aktív témák...
- Új Lenovo ThinkPad P16s Workstation Érintős LAPTOP -50% 16" Ryzen 7 PRO 6850U 32/1TB 680M 4GB FHD+
- Bontatlan Lenovo ThinkPad P16s Workstation LAPTOP -50% 16" Ryzen 7 PRO 6825U 16/512 RADEON 680M FHD+
- MSI RTX 3060 Ti VENTUS 2X OCV1 LHR
- Razer Blackshark v2 Pro Wireless White
- Hibátlan állapotú & Garanciális Samsung Galaxy Z Fold 4 (512/12GB) + Gyári S-pen tok
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest