- Jön a HDMI 2.2-es specifikáció
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- HTPC (házimozi PC) topik
- DUNE médialejátszók topicja
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Lézervágás, gravírozás
- Canon MILC: EOS R és M topik
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- TCL LCD és LED TV-k
Új hozzászólás Aktív témák
-
nyunyu
félisten
Ja, a Redragonhoz mellékelt műanyag kupakkarcolót, meg fém ujjlecsípőt jobb elfelejteni, mert azokkal dolgozni nem, csak szívni lehet.
Jobban jársz egy rendes drótos kupaklehúzóval, meg egy IC csipesszel.[ Szerkesztve ]
Hello IT! Have you tried turning it off and on again?
-
nyunyu
félisten
válasz pandras83 #103 üzenetére
Redragon Kumara/Vata+filc+Outemu Silent Peach, ha mindenáron magyarban gondolkozol.
Átépítéshez kelleni fog egy IC csipesz, meg egy kupak leszedő is, meg némi szilikonzsír is a stab kenéshez.
(Nem tudom, ez a 2 az 1-ben kupak+kapcsoló kiszedő mennyire életképes Outemu socketnél)Pár átépített Kumarát találsz a topikban, ha visszakeresel.
Silent Peachre átszerelt Akko 3908B-m mellé tettem a 3-4 billzetből összelegózott FrankenCherry "G80-3000SXD"-t, meg egy random Chicony KU-0316-ot, meglepő módon a gumidóm volt a leghangosabb.
O-ringezett MX Brown 2x olyan hangos, mint a hangtompított Silent Peach, plusz az Akko gyárilag ki van bélelve mindenhol, nem visszhangzik úgy, mint az üres Cherry 3000 ház.Plusz a saját KU-0316-om messze nincs annyira lelakva, mint amivel a felsőbb hatalmak büntettek, amikor itthon felejtettem a melós belépőmet, meg a szekrény kulcsomat a saját billzet+egérnek.
-
nyunyu
félisten
Én megengedem a K120/K200/K270/K295 fan clubnak, hogy boldog tudatlanságban éljenek
Végülis tényleg olcsóbb évente venni egy új K120-at, mint egyszer venni egy normális mechát.
Drága hobbis nyúlüregből meg évek óta próbálok kimászni, így inkább nem emlegetem, mennyit vertem el billzetekre 2013. ősze óta.
Szerencsére egyre kevésbé érdekelnek az n+1-edik switches hírek, meg újdonsült billzetes divatirányzatok.[ Szerkesztve ]
-
nyunyu
félisten
Mostani billzetem 135$ volt újonnan, kapcsolócserével együtt, szóval nem kell lenézni a 40k-s kategóriát.
[ Szerkesztve ]
-
nyunyu
félisten
Szerintem ne nézz be a "Milyen billentyűzetet vegyek?" topicba
Szülinapomra vettem egy üveg billentyűzet ízű whiskyt, de itthon jöttem rá, hogy nem mechanikus, hanem cseresznyés
[ Szerkesztve ]
-
nyunyu
félisten
válasz Aprósólyom #19 üzenetére
Ne emlegesd a drága széket.
Sajnos a másfél éve vett Noblechairs Hero nem tud annyira hátrabillenni, mint az előző foteleim, így kevésbé kényelmes a 70 centi magas asztalra mindkét láb fel, fotelben hanyatt, ölemben a billzet móka, pláne, ha egész nap a gép előtt fetrengek.
Mivel ebben a helyzetben a derekamat nem támasztja alá rendesen, egyre durvábban fáj a farokcsontom környéke, hiába járok heti 3-4 pilatesre.
-
nyunyu
félisten
Mióta lecseréltem a féltégla mekkmesteret a feleolyan nehéz Ninjutsora, azóta kevesebbet fáj a jobb csuklóm.
Sajnos a bal csuklóm annál is sokkal durvábban be van gyulladva, puhább mecha sem sokat segített rajta.
Mínusztech billzetpótló kínálatát meg lassan értelmezni sem tudom, közük sincs a 15-20 évvel ezelőtti billzeteikhez.
K széria már a Value Keyboard színvonalát is csak alulról nézi.Hello IT! Have you tried turning it off and on again?
Új hozzászólás Aktív témák
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Jön a HDMI 2.2-es specifikáció
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- HTPC (házimozi PC) topik
- Autós topik
- Poco X3 Pro - hardverfrissítés
- DUNE médialejátszók topicja
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- BestBuy topik
- További aktív témák...
- OHH ! Lenovo ThinkPad P16s Workstation LAPTOP -50% 16" Ryzen 7 PRO 6850U 32/1TB RADEON PRO 4GB FHD+
- Bontatlan Lenovo ThinkPad P16s Workstation LAPTOP -50% 16" Ryzen 7 PRO 6825U 16/512 RADEON 680M FHD+
- MSI RTX 3060 Ti VENTUS 2X OCV1 LHR
- Razer Blackshark v2 Pro Wireless White
- Hibátlan állapotú & Garanciális Samsung Galaxy Z Fold 4 (512/12GB) + Gyári S-pen tok
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest