Új hozzászólás Aktív témák
-
totron
addikt
Megfigyeltem én is, hogy máshogy strukturálják az igényességet, ami ugye szubjektív is, ötletes és tényleg értő öltözködés mellett is könnyen elő tud bukkanni kutya szájából visszakapott és tényleg vastagon gáz telefon, patentre berendezett - természetesen agyig túltolt fehérrel - enteriőrben ott ordítanak a fekete kábelek, stb. Nem ez a gond, más-más szemünk van az élet dolgaihoz, hanem az egyirányú empátia/ellentmondást nem tűrő elvárás és sárkányszövegek: ha az egyik féltől el van várva, hogy legyenek tekintettel rájuk, akkor ennek visszafelé is működnie kell. Ellenkező esetben csak egy buta, követelőző kislány/sárkány óbégatása hallik. Szabadjon szólni, legyen kommunikáció és önlátás, ami alapja egy kiegyensúlyozott kompromisszumnak. A másik tényleges értése nélkül egyébként csak darálják egymást a felek.
-
Rossi
addikt
Köszi, neked ezek szerint átment, hogy mire gondoltam.
Nekem ez az egész téma a késéshez, meg a be nem tartott ígéretekhez hasonlít, ami szintén a másik ember egyértelmű semmibe vétele, de ez is egyre jobban terjed, mint attitűd.
"Thou shalt not make a machine in the likeness of a human mind."
-
addikt
Szerintem ez csak annyi, hogy kinek mi a fontos.
⏺︎ Bankot váltanál? Küldök meghívót! ⏺︎ A Gránit és a K&H banknál akár 50.000 Ft-tal, a Raiffeissennél és az Unicreditnél akár 60.000Ft-al is gazdagabb lehetsz! ⏺︎ Vásárolnál? Alza Plus+ éves előfizetés most 20%-kal olcsóbb! ⏺ Részletekért keress priviben!
-
addikt
Nálunk ugyanez van, csak fordítva a párom aludna de nem tud mert kattog a piros cherry kapcsoló, hiába mondom neki, hogy a kék rosszabb lenne, szerinte ez a világ legrosszabb billentyűzete
Nincs igaza
Mondjuk mit is várok tőle, mikor egyszer elkérte a notimat, megyek be hozzá, látom, hogy egy XXXL kosár Burger king-es csirkecomb, meg sajtfalatka kosarat eszik gépelés közben az én notim felett, zsíros kézzel ... majdnem megállt bennem az ütő, én még akkor is kezet mosok, ha leülök a gép elé, nemhogy ott lakmározzak felette
Kitéptem az öléből és kb 1 óráig tisztítgattam.. Pasik..[ Szerkesztve ]
⏺︎ Bankot váltanál? Küldök meghívót! ⏺︎ A Gránit és a K&H banknál akár 50.000 Ft-tal, a Raiffeissennél és az Unicreditnél akár 60.000Ft-al is gazdagabb lehetsz! ⏺︎ Vásárolnál? Alza Plus+ éves előfizetés most 20%-kal olcsóbb! ⏺ Részletekért keress priviben!
-
opr
nagyúr
Ezért kell két billentyűzet. Egy fasza mecha (számomra ez cherry mx brown kapcsolókat jelent valami halk műanyag házban), meg egy fasza nem mecha (fentebb említett logitech mx keys advanced wireless nagyon bejön, még mecha után is kényelmes, lapos, nincs kábel és nagyon halk).
Szóval kiderült, hogy a fenti sznobizmus vádra a megfelelő válasz az, hogy egy drága billentyűzet helyett simán csak kettő kell és kész.
[ Szerkesztve ]
"Programozó vagyok. Ez azt jelenti, hogy amit leírok, megtörténik." :D “The only valid measurement of code quality is What-The-F**ks/Minute.” - Robert Martin
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest