Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
samponb
csendes tag
Nem tudom de a napokban rendeltem egy ilyen telót 16eft ért megéri az árát? a mostanim sajna beszart.
Sokat olvasgattam róla de nem igazán vagyok telefon függő csak manapság szokatlan egy sima hagyományos nokiára visszaálni. kinek mi a véleménye? -
törölt tag
Sziasztok!
Nekünk is sikerült a párommal belefutnunk ebbe a csodába, rögtön 2 darabbal, mint első Androidos telefonjaink. Szerettem volna olyan telót amit ha összezúzok melóban, nem visz el a mentő. Mondjuk ez sikerült
Eustocktól lettek rendelve.
Mindkettőn 1.03-as ROM 2017.12 dátumozással. A sajátomon sikeresen frissítettem 1.05-re a fent írtak alapján.
A rossz hír az, hogy a bizonytalan töltöttség visszajelzés ugyanúgy megmaradt, és a vírusok sem tűntek el, amik a Dr. Web szerint mindkét ROM-ban a következők:Android.FakeUpdates.1.origin
/system/priv-app/SystemUpgrade/oat/arm/SystemUpgrade.odexnot a virus Adware.Adpush.11 (Adware)
/system/app/DQXENDER/oat/arm/DQXENDER.odexnot a virus Adware.Adpush.11 (Adware)
/system/app/DQXENDER/oat/arm/DQXENDER.apkTörölni ugye nem engedi őket mert rendszerfájlok (ezt a ***** XENDER-t nem lehet valahogy mégis kiirtani?) Egyelőre annyit csináltam hogy minden engedélyt megvonok ettől az alkalmazástól és NoRoot-al nem engedem ki. Az érdekesebb ez a FakeUpdate. Máshol olvastam hogy egy WifiUpdater-nek elnevezett dolog lehet a ludas, gondolom ezek összefügghetnek, de teljesen laikus vagyok. Letiltottam még a tűzfalban amiben szerepel a WifiUpdater és az Upgrade, hátha.
Kérdésem hogy találkozott-e valaki hasonlóval, és ha igen, van-e még valami intézkedés amit elvégezhetek (úthengert és a 10.-ről ledobást leszámítva), hogy a lehető legkisebb kockázattal működjenek a telefonok.Előre is köszi a segítséget!
-
Tomasz72
aktív tag
válasz
laciba5555 #345 üzenetére
Szia! Pár hozzászólással feljebb említett rom (MX8_HT16_V1.0.5_user_20180115_16_40_21) nekem teljesen jól működik.
Itt találsz angol nyelvű leírást hozzá.
Az oldal alján ott a rom is.
Szükség lesz még hozzá driverre és a flashtoolra.
Két éves lányombak a videókhoz a YouTube Kids alkalmazást tettem fel. Nincs benne reklám, nem akar telepíteni, bő 3 hete hibátlan... -
Visormail
addikt
Szia!
Írtam már, hogy nekem is az van fent és ugyanolyan vírusos mint az előző. Ezt még nem küldtem be, mert a helyette szintén eustocktól vett Redmi 5A-t még rosszabb állapotban kaptam. Azon a hívások jó részénél, nem is hallják a túloldalon, hogy mit mondok. Kénytelen voltam előbb azt garanciáztatni, addig se tudom használni, amíg ezt elintéztem volna.
-
laciba5555
újonc
Hello. Hogyan tudom a szoftvert javítani, mert " A beállítás alkalmazás leállt" üzenetet kapom, és le is áll folyamatosan, megnyitás után is azonnal. Előre is köszönöm a választ. László
-
rigopapa
újonc
Nekem is ezt irja ki csak én a beállítások alkalmazást leállítottam és most nem tudom,hogy kell a leállítást feloldani.Tudja valaki? Leállítottam egy pár gyárilag telepített alkalmazást úgy gondoltam nincs rá szükségem de arra nem gondoltam hogy ezeket nem fogom tudni újra indítani. Köszönöm ha tud valaki segíteni.
-
Norby86
őstag
válasz
zsolt974 #342 üzenetére
Szia!
A pontos verzió: HomTom_HT16_MT6580_V6.1.4_20170825
Innen töltöttem le: HomTom_HT16_MT6580_V6.1.4_20170825
OTA-n azt írta ez a legfrissebb, nem töltött le újat. -
Norby86
őstag
Közben már tárgytalan a dolog, egy előző rom szépen felment.
2017. januári.
-
Norby86
őstag
Sziasztok!
Ismerősöm adta a mobilt hogy frissítsek rajta romot. Most letöltöttem ezt a MX8_HT16_V1.0.5_user_20180115_16_40_21 verziót és végig is ment szépen, kiírta a Flash Tool hogy OK. Lehúztam a kábelt, de telefon nem indul el. Kezdek félni hogy elb@sztam neki.
Mit tegyek fel hogy működjön? Valami ezer éves 2016-os rom volt neki fent és tele volt hibával.
-
zsolt974
csendes újonc
Sziasztok.
Tud valaki olyan ROMot amit a gyári recoveryvel lehet feltenni?
Nekem most elmult a baja. (a beállítások sajna leállt)
Maradt a feltört eszköz. Egyébként minden működik.android6.0-V9.1.0_user-20170916 van fent. Ezt a telő frissítette menüből.
-
-
Visormail
addikt
válasz
svastics #303 üzenetére
Sziasztok!
Nekem is ez a gyárilag vírusos, "Beállítások alkalmazás sajnos leállt"-os használhatatlan szemetem van. Jelenleg a HomTom_HT16_MT6580_V6.1.4_20170825 rom van rajta, de ezzel sem jó.
Az itt linkelt újabb MX8_HT16_V1.0.5_user_20180115_16_40_21 rom-ot nekem nem engedi rátenni, bármire állítom format all+download/firmware upgrade/download only mindegyiknél ezt adja:
-
Tomasz72
aktív tag
Néztem ezt a videót, nem egyszerű 10 alatt...
De van alul letöltő link... -
-
Tomasz72
aktív tag
A Getdroidtips oldalon fent van...
Elvileg ez az...
Nekem ezzel ment. -
Bass
addikt
Hát nekem nem ismeri fel ,nem kell hozza valami telohoz valo usb driver?
-
Tomasz72
aktív tag
Srácok! Kb. 3 óra szopás után sikerült...!
v5.1812 SP tool-al, egyenként flash-eltem mindent, de a systemnek, ami a legnagyobb, legalább 10x futottam neki, volt, hogy 92%-nál akadt meg.
Eddig patent, amit észrevettem, hogy a menü fektetve jelenik meg, ha be van kapcsolva az automatikus forgatás. -
Bass
addikt
A progi meg van egy itteni leírásban találtam de nem indul a telepites,nem latja a telot pedig ki is kapcsoltam ahogy irtak. Ti hogy szoktátok csinálni?
-
Bass
addikt
Sziasztok flash toolt honnan lehet leszedni? Sok helyen csak reklám meg átverés van,fel kellene raknom egy romot mert alkalmazás leállt hibával elszáll a teló. Köszönöm
-
Vangelis
félisten
válasz
svastics #303 üzenetére
Feldobtam .. eddig nem jött vissza a hiba.
Ami gubanc, hogy megbolondult a képernyő elforgatás... mintha a szenzort nem jól érzékelné.
Érdekes viszont, hogy csak ez a rom felrakása után kérte, hogy állítsam be a nylevet meg a kezdő lépéseket...
A többinél mindig kezdő képernyő fogadott. ..... furcsa. Mintha a többi nem rakta volna nullára a telefont...
-
-
anya60
újonc
Sziasztok!
A " beállítások alkalmazás sajnos leállt" még mindíg ezt írja ki. A gyáribeállítás visszaállítás sem segített. Én is decemberben rendeltem az EU Stock tól. Ma felhívtam telefonon a jótálássi jegyen szereplő telefonszámot és azt mondták, hogy küldjem, vagy vigyem be hozzájuk / Budapest Gubacsi út 6 /B / és garanciában megcsinálják.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- HIBÁTLAN iPhone 13 128GB Fehér
- ELADÓ - Xiaomi 14T Pro 5G 512GB 12GB RAM Dual Mobiltelefon (2,5 év garanciával)
- Apple iPhone 16 Pro 128GB,Makulátlan Karcmentes Állapotban,2025.11.18-ig Apple Garancia
- Samsung Galaxy Xcover 5 64GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- Samsung Galaxy A54 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- ÚJ Lenovo ThinkPad X13 Gen 5 - 13.3" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2,5 év gari
- Eredeti Lenovo USB-C 65W töltő
- Azonnal elérhető, raktáron lévő HPE Aruba switch-ek
- Samsung Galaxy A8 2018 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 13 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest